Perfect uitgevoerd!!

Zeer tevreden. Vooral voor het snelle nakomen van de afspraken.

"Uitstekende service! Vanaf het eerste contact was de communicatie heel prettig

Uitstekende service! Vanaf het eerste contact was de communicatie heel prettig. Ze reageren snel en nemen echt de tijd om dingen goed uit te leggen, wat ik enorm waardeer. Ze schakelen snel en denken met je mee. We hadden helaas de afwerking van het boeibord niet goed gecommuniceerd, waardoor de maat van de trim niet klopte. Ondanks dat dit niet hun fout was, losten ze het super snel en professioneel op. Ook erg fijn dat ze zo flexibel waren, omdat wij tijdens de offerte aanvraag nog niet wisten wanneer het uitgevoerd kon worden. En niet onbelangrijk ze lieten het netjes achter. Echt top!

prettig contact en goed vakmanschap!

Contact met garant is op alle vlakken prettig, vriendelijk en meedenkend. Geven fijn advies het dak van onze aanbouw en van de schuur hebben ze weer opnieuw gedekt. er wordt netjes gewerkt.

Vakmensen

Aardige mensen die vakwerk leveren en afspraken na komen.

Ook voor een kleine klus zoals een dakdoorvoer of het repareren van frotwerk van een andere dakdekker kan je ze bellen en komen ze je helpen. Fijn contact van begin tot eind. Nogmaals bedankt en mocht ik in de toekomst weer een dakdekkersbedrijf nodig hebben ga ik jullie zeker weer bellen.

Gewoon goed werk

Garant Dakbedekking heeft onze carport vakkundig bedekt met EPS afschot en waterdichtgemaakt met dakleer. Een prettige communicatie via mail en telefoon. De samenwerking is prettig, waarbij meegedacht wordt over specifieke wensen in uitvoering en planning.

Zeer zorgzaam in meedenken

Voor ons is het gelukkig een eenmalige aktiviteit. Het is fijn om dan te ervaren dat je bijgestaan wordt door vriendelijke deskundigen die je er op een prettige manier doorheen loodsen

Op tijd snel meedenkend

Pprima

Goed werk

Goede communicatie en goed vakwerk.

Denken goed mee bij maatwerk en voeren de opdracht correct uit.

Super bedrijf!

Zeer prettige, nette, betrouwbare en kundige mensen. Komen hun afspraken keurig na.

Gewoon goede nonsense ervaring

Duidelijke communicatie, helder en goed bereikbaar. Vriendelijke dakdekkers

Snel en goed werk opgeleverd.

Garant Dakbedekking doet het maximale om je zo snel mogelijk te helpen.

top

komt afspraken na en levert prima werk

Super service en kwaliteit

Super service en kwaliteit. Zeer vriendelijk en attent personeel. Aan het einde van de dag alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.

Afspraken worden nagekomen, het werk dat geleverd wordt is dik in orde en de communicatie is feilloos.

Ik heb ze niet gezien

Ik heb ze niet gezien de buurvrouw heeft heeft de contacten gehad.

Opdracht goed uitgevoerd

Harde werkers, vriendelijk in de omgang. Fijne communicatie. Hebben aan een stuk door gewerkt. En maar een maal pauze gepakt voor boterham en koffie Dave komt zijn afspraken na. En er is goed mee te praten / overleggen.

Top!!!

Alleen maar positief! Van begin tot het eind gewoon een uitstekend bedrijf. Behulpzaam en meedenkend. Dave een top kerel en de harde werk mannen heel vriendelijk!

Afspraken worden nagekomen

Snelle, professionele werkhouding. Levert goed werk en is betaalbaar

Fantastisch en netjes geholpen met het repareren van mijn lekage, echt vakwerk Garant heeft al eerder fantastisch werk geleverd door mijn dak bedekking te vernieuwen. Echt super alle sterren waard en ik raad Garant dakbedekking zeker aan.

goed en eerlijk bedrijf.

De klus die zij voor ons gedaan hebben vanaf begin tot eind volgens afspraak met goed overleg gewerkt. De werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd.

Zeer goede service.

Snelle, vakkundige service. Na eerst goed en duidelijk overleg.

Helder en goed in communicatie en uitvoering

Als klant wordt je goed geholpen, snelle communicatie en een goed verwachtingsmanagement i.v.m. planning en uitvoering.

Uitstekend bedrijf

Was gemakkelijk te bereiken, kwam afspraken na en was vlot in de afhandeling er van. Het dak tevens prima geplakt.

Prof Oppenheimstraat 6

5463ED Veghel