Wij zijn dik tevreden

Het vriendelijke personeel heeft het werk vakkundig en snel uitgevoerd. Ook hebben ze alles keurig netjes opgeruimd. Het dak ziet er perfect uit.

Zeer tevreden!

Ná een goed en vakkundig advies van heeft ons huis weer een fraai dak gekregen. We zijn erg tevreden over de professionele aanpak en we raden dit bedrijf zeker bij anderen aan. Iedereen die zijn bijdragen heeft geleverd: dankjewel met dit mooie resultaat!

Positief

Ik heb per ongeluk een recentie geplaatst op jullie site, die niet voor jullie, maar voor een ander bedrijf was bedoeld. Nog bedankt voor de fijne telefonische afwikkeling. Met vriendelijke groet, Leo van Eijndhoven

zeer tevreden

Zeer vriendelijk zijn heel bereikbaar, houden zich aan de afspraken en leveren goed werk. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Fijne snelle service

Lekkage snel tijdelijk opgelost. Nieuwe dakbedekking snel en professioneel gelegd.

Super service!

Als je een offerte vraagt wordt er meteen een afspraak gemaakt om langs te komen voor een offerte. Ontzettend spontaan personeel die hard doorwerkt. Zeer zeker aan te bevelen!

Een net bedrijf wat kwaliteit levert en de gemaakte afspraken nakomt, een aanrader!

Het bedrijf Garant Dakbedekkingen B.V. heeft de platte daken van mijn woning en garage voorzien van nieuwe isolatie en bitumineuze dakbedekking. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Het bedrijf kenmerkt zich door > duidelijke correspondentie en een inzichtelijke offerte > komen afspraken op tijd na > goede bereikbaarheid > leveren goed kwalitatief werk > nette mensen. Een bedrijf wat ik zou aanbevelen.

prima, aanrader !

vriendelijke service, vlotte afhandeling, doen wat ze beloven en leveren goed werk !

vakkundig en klantvriendelijk.

na een lekkage ergens in het platdak van de keuken Garant gebeld en ze hebben alles gedaan om ons te helpen en het lek te vinden. We zijn erg tevreden en blij met het meedenken en verhelpen van de lekkage.

Chapeau

Prima werk geleverd. Vriendelijke mensen die doen wat ze hebben beloofd.

Snelle Service met Super Vakmensen.

Snelle Service met super vakmensen.

zeer goed

Bij mij is een dakoppervlak van ruim 100 m2 voorzien van 8 cm dakisolatie en nieuwe dakbedekking. Het werk is vakkundig en korrekt uitgevoerd. Ik kan deze firma dan ook warm aanbevelen.

goed werk geleverd

snel en keurig werk geleverd

prettig contact, goed en netjes werk

Top werk, heel tevreden met het resutaat. Ook goede afstemming met aanverwante (voorbereidende) werkzaameheden. Netjes en prettig in de communicatie.

Professionele aanpak zonder valse verwachtingen inclusief meedenken

Dakgarant heb ik ervaren als een professioneel bedrijf dat zeer goed op de hoogte is van kwaliteit. Zelfs in drukke tijden niet om de hete brij hen draaien, maar duidelijk aangeven waar verbeterd kan worden. Dakgarant heeft bekwame medewerkers in dienst die het werk afleveren zoals beloofd en staan voor kwaliteit. In het wilde westen van dakdekkers kun je met een gerust hart kiezen voor de werkzaamheden van Dakgarant en zonder zorgen onder je nieuwe dak zitten en slapen.

Uitstekende service en goede communicatie m.b.t. de uitgevoerde werkzaamheden.

Na een lekkage gebeld, noodreparatie uitgevoerd en offerte opgevraagd. We zijn fijn en vakkundig geholpen, daardoor Garant de opdracht gegeven. Ze zijn een paar dagdelen bezig geweest maar iedere keer een duidelijke en nette uitleg wat er gedaan was.

Snel beschikbaar, vakkundig

Zeer goed geholpen, meegedacht en kundig advies

komen beloftes na

Goed werk afgeleverd. Prettig contact.

Professioneel en bekwaam

Erg goed geholpen nadat aan mijn dak een flinke lekkage was geconstateerd. Dave en de heren konden ondanks drukte op zeer korte termijn aan de slag en hebben de klus netjes geklaard.

Super klantvriendelijk en werken erg netjes.

Vanaf de opname tot de daadwerkelijke uitvoering zijn we erg netjes geholpen. Zeer klantvriendelijk, ze denken met je me. Zeer nette prijs en heel goed werk.

Kundig, goede communicatie en komt afspraken na

Erg tevreden over het gehele verloop!

Zeer goede kwaliteit en afspraak is afspraak!!

Bij ons heeft Garant Dakbedekkingen het de dakbedekking van onze platdak vervangen. Dit is netjes en conform afspraak gerealiseerd.

Vlotte communicatie, duidelijk en oplossingsgericht.

Kort na een aanvraag via de website teruggebeld om afspraak te maken. Eerlijk gesprek over staat van platte dak en afvoer. Snelle en directe communicatie. Dakbedekking vervangen plus plaatsen isolatie netjes uitgevoerd en in rap tempo.

Vakkundig en vriendelijk

De vakmensen van Garant hebben ervoor gezorgd dat ons lekkende dak van 90 m2 in 1 dag weer voorzien was van een dak wat er jaren tegen kan!

Snelle goede service.

Wegens een lekkage van het serre dak hebben we contact gehad met Dave van Garant Dakbedekkingen, binnen 1 dag is hij de lekkage komen beoordelen en heeft het tijdelijk opgelost. Op korte termijn werd de lekkage volledig opgelost, ondanks dat er werd aangegeven dat het druk was. Wij zijn tevreden over de service.

Prof Oppenheimstraat 6

5463ED Veghel