Snelheid en vriendelijkheid perfect, vakmanschap denk ik goed maar weet niet moet afwachten.

Zeer tevreden over de snelheid van reactie goede offerte,(netjes en duidelijk), ik heb geen idee of dit voor mij voordelig was of niet. Ik heb helemaal geen verstand van dit soort werkzaamheden, dus ga ik in vertrouwen handelen. Het bedrag viel me eigenlijk wel tegen, maar ik zei het al, geen verstand van. dus de service en nazorg zal het moeten bewijzen. Tot op heden nog geen klachten, dus goed.

Top bedrijf.

👍

Goed en net werk geleverd, dik tevreden

Goede ervaring met jullie bedrijf. Geen problemen geweest en mooi en net werk geleverd.

Vriendelijke mensen met uitstekende dienstverlening

- Duidelijke uitleg over te voeren werkzaamheden; - meedenkend; - goed uitvoer!

Goede en snelle reactie op melding lekkage met de juiste conclusie.

Prettig bedrijf om in te schakelen voor allerlei werkzaamheden aan daken met mensen die weten waar ze het over hebben en vervolgens ook de juiste handelingen verrichten zodat het probleem / uitdaging verholpen is.

Prima bedrijf

Er werd prima gecommuniceerd Er werd prima werk geleverd

Netjes, behulpzaam en meedenkend

Heel fijn bedrijf. Heel erg goed meedenkend en behulpzaam. Topwerk geleverd. Zpuden zeker weer voor hen kiezen.

Uitstekende service

Twee jaar na vervanging van het dakleer van onze dakkapel is er een lekkage ontstaan. Na een telefoontje werd er meteen een afspraak gemaakt om het te bekijken. Blijkbaar was er bij de afvoer wat dakleer losgekomen. Dit werd meteen gerepareerd, zonder rekening. Afgelopen dagen heeft het weer geregend, en het lijkt er op dat de lekkage verholpen is. Dave, super service, bedankt

Snel, correct, vakwerk, en.....gezellig

Na eerst een afspraak gemaakt te hebben over een offerte wisten we waar we aan begonnen. Toen we ons dak klaar hadden was de afspraak het Te voltooien in een telefoontje met jullie gemaakt. Wat we erg op prijs hebben gesteld is dat het ene team het andere kwam helpen. Keibedankt

Super service top

Super snel service erg vriendelijk aan de telefoon 👍

goede communicatie, strakke planning en hoge kwaliteit.

Zeker een aanrader

daadkrachtig, punctueel en flexibel

Bij ons nieuwe bedrijfspand heeft Dave met zijn team het dak en de bekleding van de bouwkundige goten gemaakt waarbij we dit als een prettige samenwerking hebben kunnen ervaren. Dave is een zeer kundige en gedreven ondernemer die tot in detail verstand heeft van diverse disciplines waarbij er dus een goede overlapping komt van alle betrokken partijen die bij de bouw van een project zijn betrokken. Uiteindelijk moet je het samen doen wat bij ons als zelfbouwer zeer belangrijk is. Marco en Jacqueline van den Akker

Zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden.

Bij de bouw van een woning is het zeer plezierig als je kunt vertrouwen op een bedrijf dat nakomt wat van te voren wordt beloofd en zelfs ongevraagd extra moeite voor je doet. Kortom zeer tevreden over Garant.

Hoge kwaliteit en netjes gewerkt

Wij hebben onze platte daken laten vervangen en het team van Garant Dakbedekkingen is erg professioneel en werkt ook erg netjes.

Zeer tevreden.

Goed werk geleverd. Vakkundige en vriendelijke mensen.

Een vakkundig team dat netjes, snel werkt en gemaakte afspraken nakomt, middels goede communicatie

Ik ben zeer te spreken over de uitgevoerde werkzaamheden door vakkundig personeel, waarbij de communicatie vooraf, maar ook tijdens het werk, alsmede nadien een belangrijke rol heeft gespeeld. Wensen mijnerzijds en vrijblijvende adviezen liepen hierbij naadloos in elkaar over. Ook ben ik erg tevreden dat afspraken werden nagekomen en er geen valse beloftes werden gedaan. Een fijne ploeg mensen om over de vloer te hebben.

Goed werk geleverd.

Jammer, dat de eerste poging tot reparatie van het daklek mislukte. Daarna adequaat gehandeld. Zal zeker nog wel eens een beroep op jullie doen.

Top bedrijf

Aangezien wij in 2006 het dak van onze garage + aanbouw hebben laten maken heeft Garant Dakbedekkingen kortgeleden nog een dak van onze tuinhuis compleet met overkapping gemaakt. Wij zijn super tevreden omdat hun EERLIJK en BETROUWBAAR zijn.

Duidelijke communicatie Komen afspraken na. Leveren professioneel en net werk. Kortom: Garant dakbedekking is zeker aan te raden!

Goede en duidelijke communicatie en profesionele afwerking

Eerste contact heel plezierig. Snelle afspraak voor offerte en noodreparatie. Duidelijke uitleg, kwalitatief goed materiaal en wederom goede communicatie wie wat wanneer. Uitgevoerd door net personeel. Al met al uitermate tevreden.

goede service, en snelle afhandeling. komen hun afspraken na. top.

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Zeer tevreden.

Van advies tot uitvoering perfect.

Lekkage van het platte dak werd terstond beoordeeld; kreeg een goed en uitgebreid advies en de uitvoering van de werkzaamheden verliepen vlot en doeltreffend. Heel erg tevreden.

zeer aan te raden bedrijf !

Buitengewoon kundig advies; waarbij ook gekeken wordt naar het budget van de klant. verder alles precies volgens afspraak, waarbij ook 'n compliment gegeven moet worden aan het keurige personeel !

Mijn complimenten voor de totale advisering en uitvoering. Ik zal jullie bedrijf iedereen kunnen aanbevelen.

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle en betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt.

Prof Oppenheimstraat 6

5463ED Veghel