It koe net better

Eerlijk, betrouwbaar, correct handelend.

Kundig,accuraat en professioneel.

Meerdere goede ervaringen met deze makelaardij. Prettig in de omgang, goede resultaten en kundige afhandeling van zaken.

Duidelijk, klantgericht, slimme tips.

Wat kan ik nog meer toevoegen? De kwalificaties duidelijk, klantgericht, slimme tips maken al duidelijk dat mijn ervaringen met - in dit geval - Willem Donker zeer positief zijn. En ook de contacten met Mirjam waren vriendelijk, behulpzaam en concreet. Dus ja, ik beveel eigenlijk nooit een bedrijf aan, maar hier maak ik een uitzondering voor.

Zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning!

Het huis wat wij kochten was kraak&donker de verkopende makelaar, dat gaf een goed gevoel en daarom hebben zij ons huis in de verkoop gezet. Het huis was snel verkocht. Erg vriendelijk en communiceren goed met de klant. Dikke aanrader!

Ervaren en betrokken

Goed idee wat ik wilde en niet wilde, betrokken, goede adviezen en goede nazorg

Super!

Snel en helder daar houden wij wel van.

Meedenkende, zeer bekwame makelaar

We zijn voortreffelijk bijgestaan met de verkoop van ons huis door deze bekwame, meedenkende en aimabele makelaar. Dank!

Prima!

Vriendelijke en correcte makelaar. Denkt in oplossingen en mogelijkheden. Zet zich voor je in. Aanrader!

Uitstekend!

Zoals als aankoop dan wel verkoop makelaar zeer aan te bevelen. Zelfs in de huidige tijd

Top en deskundig

Wij zijn goed begeleid en hebben het juiste advies gekregen. Wij zijn blij met hoe alles is gegaan en verlopen.

Correcte en prettige samenwerking

Professionele en vriendelijke makelaardij

Zeer kundig, meedenkend en professioneel. Heldere communicatie, duidelijke afspraken. Huis zeer snel verkocht.

We zijn erg tevreden.

Het contact met de makelaar was prettig. De makelaar nam de tijd voor ons, gaf ons duidelijke uitleg en hield ons telkens op de hoogte over de ontwikkelingen rondom de verkoop van onze woning. Ook was er een open en eerlijk klimaat.

Zeer professioneel en altijd welkom op kantoor

Goede begeleiding van klant door bijsturing daar waar nodig. JJ heeft het "in zijn vingers"

Goede betrouwbare makelaar

Makelaar verdiept zich goed in de omgeving en de actuele prijzen van gelijkwaardige woningen. Prettig om mee te werken verder.

Zeer prettig

Goede begeleiding in het verkooptraject! Veel voor ons uitgezocht

Bijzonder deskundig, zeer correct .

Het hele proces van aanmelden van de woning tot de verkoop verliep soepel. Wat opvalt is de actieve communicatie (makelaar en medewerkers op kantoor beide) naar ons als klant en de deskundigheid van de makelaar m.b.t. dit lastige object. Zeer goed gedaan.