Heel correct en goed gelegd

Wij hebben voor de 3 de maal betonplaaten laten komen en leggen. Goede afspraken en op tijd geleverd.

Meedenkend, pro-actief en komen afspraken na. Top!

Voor ons spannend avontuur, gaan wonen op eigen bouwkavel. Strak tijdschema is dan een feit, waarbij je aan moet kunnen op iedereen die hier een bijdrage aan levert. Ook De Keij dus! Fantastisch hoe prettig en fijn dit geregeld is. Afspraken worden actief nageleefd. Wij worden hier blij van. Dank medewerkers van De Keij, zowel op kantoor alsook de chauffeurs van de vrachtwagen voor de uitvoering, Keijgoed!!

Uitstekende service, nette vriendelijke mensen. Platen voor ons ezelverblijf zijn heel netjes gelegd.

fijn bedrijf

goed bedrijf, duidelijke communicatie. vrachtwagen chauffeurs zeer behulpzaam , platen netjes gelegd, denken zeer goed mee!!

Goede snelle service !!

Prima service. Goede plan van aanpak en snel geregeld !! Dik tevreden.

goed bedrijf

goed bedrijf kom de afspraken na, werken netjes en vriendelijk personeel

Keurige levering en mooi gelegd.

Ik vind dat alles keurig volgens afspraak is geleverd en gelegd. Ook de chauffeur verstaat zijn vak perfect.

Prima kwaliteit prijs verhouding

Levering in goed overleg.

Gewoon een dikke 10, prijs, kwaliteit en service perfect

Gewoon een dikke 10, prijs, kwaliteit en service perfect

Projekt wurde perfekt umgesetzt.

Von der Auftragsvergabe bis zur fertigen Verlegung wurde alles perfekt nach den Vorgaben umgesetzt. (Betonfläche mit ca. 800 m ² Platten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

duidelijke afspraken, top geregeld!

snel, correct en professioneel bedrijf

Doen wat ze zeggen

Een top bedrijf. Mijn ervaring van uw bedrijf is in een woord TOP ook de nagekomen afspraken van leveringen enz. Ook voor de kundigheid van de chauffeurs die wat echt niet te lui zijn om wat te doen en meedenkend en meewerkend zijn. Nogmaals in een woord of zin Top bedrijf en zeker voor de toekomst weer zaken mee te doen en zeker aan te bevelen zijn naar collega bedrijven.

Harde werkers.

Positief: Flexibel bedrijf, er word altijd wel wat geregeld en ook word er altijd meegedacht voor een oplossing. Als het half kan word het helemaal geregeld. Negatief: de afspraken die met de directeur worden gemaakt worden slecht nagekomen. En dan bedoel ik niet over de kwaliteit en levering, maar meer het op tijd komen op afgesproken tijdstip en de acties voortkomend uit...... vr. groet. A. van Hattum of beter gezegd Anton.

correct en vakkundig geleverd

Inmiddels voor de 4e keer De Keij ingeschakeld voor de uitbreiding van de erfverharding. Prima vakmensen en zeer tevereden over uitgevoerde werkzaamheden.

prima gelegen geen opmerkingen

naar volle tevredenheid hebben ze de platen gelegen

Very little to complain about

Overall very good, though Klaas will give you an estimated time to do a job, then you can feel that he is rushing to get it done quicker. This is not surprising when he is away from home, but it must not happen if it results in an incomplete job, or things not quite what was expected. So far he has fixed it, we still like the company, but they need to watch this tendency, especially when it is difficult to sort so far from home.

• Would you recommend us? Yes

Goed geregeld!

700M nieuwe betonpad aangelegd. Netjes uitgevoerd volgens afspraak.

top

top

een plaat van de keij is hard!!! ☺

een team met mensen die weten waar ze het over hebben. zowel in de verkoop als in de planning en de uitvoering. mijn advies ga zo door..

Lieferungstermin wie abgesprochen. Gute und schnelle Verlegung der Platten

Gute freundliche Bedienung und freundliche Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima platen netjes gelegd voor een scherpe prijs!

Vlotte en duidelijke manier van werken. Volgens afspraak zijn de platen netjes en vlot gelegd door De Keij. Als gevolg van de overvloedige regen voor en tijdens het leggen was het soms lastig om de onderbaan geschikt te krijgen. Ondanks de extreme weersomstandigheden ligt er een mooie en strakke nieuwe erfverharding waar we elke dag met plezier op werken! Super gedaan !

Perfecte verharding, ook voor een wereldrecordpoging

Als civielers van de TU Delft waren wij er dit jaar op uit om het record voor de langste krattenbrug terug te halen naar Delft. Zoals bij elk groot project begint alles bij de fundering, de basis voor alles. Wij hadden het niet beter kunnen treffen dan bij De Keij. De makkelijke omgang en het maatwerk dat ze geleverd hebben was dé basis die wij nodig hadden. Klaas en Heleen hebben ons voorzien van niet alleen een groot aantal stelconplaten, ook zorgden ze voor de betonnen blokken die wij hebben gebruikt. Al met al was dit een geweldigde ervaring waar we De Keij voor willen bedanken, zonder hen was dit niet mogelijk!

TOP Service

Super schnelle Lieferung, faire Preise und angenehme Kommunikation!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer professioneel met oog op de wensen van de klant

In het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar mijn eisen/wensen en opties gedeeld waar ik geen rekening mee had gehouden. Ook bij het leggen werden er hier en daar nog aanpassingen uitgevoerd omdat dat beter in het veld lag en bij de ligging paste. Zeer tevreden met de professionaliteit en flexibiliteit en een fantastische nieuwe weg op ons perceel.

Matensestraat 61A

6669 CH Dodewaard