Heel goed geholpen!

Fijne behandelaars die je de tijd geven en je op je gemak stellen. Kijken naar wat voor jou nodig is en leveren maatwerk hierin. Zeer fijne ervaring bij Lara’s Clinic!!

Hele fijne kliniek

Enorm klantvriendelijk, voelde me erg op mijn gemak bij de behandelaar. Zij weet ook altijd al mijn vragen te beantwoorden (ik ben erg nieuwsgierig naar de apparatuur en andere behandelingen). Ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk personeel en goed resultaat van laserpen.

professional and friendly

professional and friendly

Welkom terug

Blij mijn vervolgtraject bij Amber te volgen. Weer een warm welkom bij binnenkomst en ze is echt super aardig. Daarnaast heb ik het idee dat ze ook goed alle plekjes in mijn gezicht langs gaat!

Prettig bij onprettig

De behandeling zelf ervaar ik niet als nagenoeg pijnloos, maar de behandelaar loodst me er op prettige wijze doorheen. Ik hoop alleen wel dat er nog verbetering in het resultaat komt. Lijkt een beetje te stagneren

• Klantvriendelijkheid

Gezellig en rustig gevoel. Aardig meiden!

Professional

Professional, efficiënt and timeous.

Very good!

I was very happy to be treated very kindly and professionally. Everything was thoroughly explained and all my questions were answered.

zeer vriendelijk en plassant

Very good experience

GOod

• Would you recommend us? Yes

De medewerkers zijn lief, zorgzaam en geduldig.

Mijn ervaring is zeer positief. Ik ben nu vier keer geweest. Er zijn al aardig wat kale plekjes. Ik ben blij dat ik op tijd ben begonnen. Ik kan niet wachten op het voorjaar. Verder moet ik zeggen dat de behandelingen best pijnlijk zijn. Maar dat moet je er voor over hebben vind ik. Ik ben 3 X bij Arista geweest. Ik vind het heel prettig bij haar. Afgelopen zondag was zij ziek en kreeg ik iemand anders. Zij was ook heel lief.

Altijd weer top!

Amber was zoals altijd erg vriendelijk en professioneel!

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke beleefde personeel Fijne rustige sfeer

Veilig en vertrouwd

Ik kom nu al 2 jaar bij Lara’s Clinic en ik ben altijd tevreden. Ze stellen me op m’n gemak, leggen alles goed en rustig uit en zorgen voor zichtbaar resultaat. Ik ben erg tevreden!

Persoonlijke aandacht

Elke keer met blij dat ik gegaan ben, ondanks dat de lacerbehandelingen zoveel pijn doet.

Fantastisch!

*Er wordt de tijd genomen ( ik heb geen gevoel dat er moet worden opgeschoten omdat de volgende klant er al staat) *Er vindt overleg plaats. (kreeg een duidelijke uitleg over het stappenplan) *Wordt mee gedacht. (ik kon niet in 1 keer alle producten veroorloven. gekeken welke dan belangrijk waren om te starten zodat ik de andere producten de volgende keer kan aanschaffen. Dit ging heel soepel en daardoor voelde ik mij niet ongemakelijk. *De schoonheidsspecialesite is zeer vriendelijk. (altijd vrolijk en en geinteresseerd. en heeft altijd antwoord op al mijn vragen.) Dit alles samengevat ervaar ik als zeer positief. Ik merk ook al echt de verbetering aan mijn huid.

Top service

Ik ben nu al meerdere keren bij Mandy en Naomi geweest voor facials en dermapen behandelingen. Service is echt top, echt vriendelijke meiden die hun werk goed doen en tegelijkertijd jou als klant op je gemak stellen.

Naomi was great!

I was explained about everything in the treatment and it went smoothly. Looking forward to the next session.

Vertrouw en vriendelijk

Ben heel erg tevreden over mijn behandeling. Ze zijn heel vriendelijk en professioneel.

Gezellig

Ik ga altijd eigenlijk naar dezelfde persoon en ze is altijd vriendelijk en warm.

• Klantvriendelijkheid

Vertrouwd en discreet en vriendelijk

De bikinilijn nu laten doen. Heel discreet en vriendelijk geholpen. Voelde mij er mee op mijn gemak. Corona maatregelen werden gehanteerd. En ik kreeg een lekker kopje koffie. Voelde gewoon goed!

Very professional

Very professional and friendly service. Great results.

Heel professioneel geholpen

Heel fijn geholpen, efficiënt en heel vriendelijk…

Top professionelen!

Heel aardig en klantvriendelijk.