Super goede service van gespecialeerde!

Al jaren klant bij clinic laras en altijd heel tevreden geweest. Super behulpzaam en nemen echt hun tijd.

• Klantvriendelijkheid

Mooi resultaat na de behandeling

Mooi resultaat na de behandeling, fijn en warm in de behandel kamer

• Klantvriendelijkheid

Goede uitleg voor de behandeling

Als.ik vragen heb voor de behandeling krijg ik de juiste uitleg

Boven verwachting goed

Ik ben bij Clinic Lara’s terecht gekomen omdat ik een hele tijd aan het piekeren was over bepaalde behandelingen. Ik woon misschien op 10 minuten loop afstand en ik ken niemand dat zich bezig hield met gezichtshaar laseren of gezichtsverzorging. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en had een afspraak gemaakt om te kijken hoe het zal zijn qua professionaliteit, afspraak maken, frisheid van de zaak en het belangrijkste het gevoel dat jij je onzekerheid bespreekbaar kan maken en het kan overlaten aan een ervaren medewerker. Dit zijn punten dat ik allemaal heb kunnen afvinken tot mijn verbazing. Ik heb mijn onzekerheid kunnen bespreken en wij hebben een plan van aanpak besproken, afspraken inplannen ging makkelijk en ik kreeg direct een bevestiging, de medewerkers dat werkzaam zijn hebben een lieve en kalme uitstraling zodat het ook gemakkelijk is om je ei kwijt te raken, de zaak is schoon en oogt steriel en ze het is een ervaren en professionelen team. Ik wil het team van Clinic Lara’s oprecht bedanken voor hun tijd en professionaliteit want door jullie voel ik mijzelf na elke behandeling een stukje zelfverzekerder!

• Klantvriendelijkheid

Geweldige service, deskundig en gastvrij personeel

Mijn ervaring met deze clinique is top!

Vriendelijk , gastvrij

Geen enkele probleem bij het wijziging afspraak , gelijk en oplossing ,

Toppp

Top Salon ervaren medewerkers altijd tevreden met mijn behandelingen

• Klantvriendelijkheid

Super klantvriendelijk. Goede uitleg. Goede zorg. Rustgevende sfeer. Behandeling top en ook netjes binnen de tijd!

• Klantvriendelijkheid

Kundig personeel, geduldig en goede adviezen

Ik was een beetje angstig om mijn gezicht te laten behandelen, maar na de eerste keer was dat meteen over.

Zeer vriendelijk en vakkundig

Zeer vriendelijk en vakkundig, aan te raden voor iedereen

Heel goed.

De medewerkers zijn super accessible een je krijgt altijd aandacht genoeg voor je problemen.

Mijn ervaring was goed

Het was helemaal nieuwe voor mij, maar het viel heel erg. Het duurte niet lang maar ik voelde niet veel en ben blij dat ik het gedaan heb. Heb nu een gladde kin

Goede ervaring

Fijne ervaring. Ik was op de praktijk voor een biopeeling. Deze I s goed uitgevoerd door een vriendelijk huidtherapeut.

Professioneel en klantvriendelijk

Word zeer goed geholpen en altijd tevreden na mijn behandelingen en ook het resultaat wat ik behaal.

• Klantvriendelijkheid

Ben zeer te vreden goed geholpen

Ben blij met het resultaat

Fantastisch!

Mijn 3 e behandeling al, na een duidelijke intake gesprek waarbij we samen bepaalde welke behandeling het beste bij mij paste kon ik direct genieten van deze behandeling met een fantastisch resultaat. Helemaal tor rust gekomen en mijn huid straalt weer en is merkbaar verbeterd. Schoonheidsspecialiste is een echte topper in haar vak. Ze is professioneel, vakkundig en behandeld informatief. Heel erg bedankt.

Ik ben tevreden.

Dit was mijn 5e keer, echt de meeste haren zijn weg, de medewerkers zijn hele lieve mensen, ik ben zeer tevreden

Professionele

Duidelijke uitleg

Tevreden

Uitstekende kwaliteit. De medewerkers nemen de tijd om je te informeren en vragen te beantwoorden.

• Klantvriendelijkheid

Ik heb heel duidelijk e adviesen gekregen.

Ik heb heel fijne behandeling gehad. Ik ben zeer tevreden

Toppers

Altijd zeer vriendelijk, deskundig, luisteren goed naar mij, boek mooie resultaten Verschillende dames al gehad die mij hebben geholpen en echt allemaal toppers

• Klantvriendelijkheid

Zeer vriendelijk medewerker. Ik ben goed geholpen

Ik heb alle antwoorden op.mijn vraag gekregen.

Heel blij

Ze zijn Altijd klantvriendelijk en helpen mij zeer goed. Ook de adviezen zijn heel goed.

Geweldig!

Iris is de beste! Ik heb hele goeie ervaring met haar, altijd gezellig en leuk. En de behandelingen gaan goed!!

• Klantvriendelijkheid

Kliniek oogt professioneel, medewerkers stellen je op je gemak en luisteren goed naar je wensen.