Snelle reactie van Stijn

Ik kreeg van Stijn een snel en een antwoord waar ik naar op zoek was, dank daarvoor

snel en accuraat geholpen

Top geregeld

• Klantvriendelijkheid

Goed bereikbaar en snel antwoord

Erg tevreden met deze eerste kennismaking, om onverklaarbare reden een 2e rekening geopend tijdens het aanvragen. Direct een mail ontvangen om de betreffende 2e rekening weer op te heffen.

Goed en duidelijk geholpen

Ik werd direct begrepen en er is meteen actie ondernemen.

• Klantvriendelijkheid

Snelle en goede oplossing van mijn vraag

Snelle en goede oplossing van mijn vraag via de chatfunctie door de persoon van de chatbox

fiscaaltechnische vragen direct beantwoord

Heerlijk, na een middag belastinggedoe stel ik een belangrijke vraag over mijn lijfrente in een chat en kreeg direct en snel een zeer relevant antwoord. Dat scheelt kopzorgen, heel fijn!

• Klantvriendelijkheid

Goede bereikbaarheid in het weekend

Had een vraag en werd gelukkig niet door een bot te woord gestaan.

Slechte chat settings

Ik heb een probleem via de chat uitgelegd, het duurt lang voordat ik een reactie krijg, let even 1-2 minuten niet op en de chat wordt beëindigd en ik kan mijn verhaal op nieuw gaan intypen nu voor de derde keer…

• Klantvriendelijkheid

Ik was nog niet klaar!!!

Waardeloos. Ik was nog niet klaar met mijn vraag!!

Ongeduldig systeem

Van mij wordt verwacht dat ik wacht tot iemand beschikbaar is, maar als ik dan een paar minuten niet reageer wordt het gesprek gelijk beeindigd. Nadat ik deze review gegeven heb, werd ik gebeld en daarna gemaild met het verzoek mijn review aan te passen. Nu vind ik het heel vriendelijk van de persoon aan de telefoon om mij verdere uitleg te geven van de situatie, maar wel een zeer vreemd verzoek om mijn review aan te passen. Het punt van feedback blijft staan.

• Klantvriendelijkheid

Super geholpen duidelijke uitleg.

Netjes en snel een antwoord waar we ook wat mee konden. Duidelijke uitleg.

Snelle hulp, duidelijke uitleg

Mijn vraag was vrij snel duidelijk, mail met voorwaarden werd gestuurd en de actie was in 5 minuten afgerond (pensioenrekening omzetten).

• Klantvriendelijkheid

Geen antwoord op mijn vraag gehad

Verwijzigingen naar “mogelijke” oorzaken en ontwijkende antwoorden op waarom rendement ineens van 21.3 naar 3.1 procent bijgesteld is ….

Goed geholpen

Duidelijk en snel geholpen. Erg fijn

Prima contact. Snelle service

Producten zijn makkelijk te openen. Er wordt snel gereageerd bij vragen. En helder gecommuniceerd over de voortgang van de beleggingen.

• Klantvriendelijkheid

Chat-contact werkt snel en goed!

Ik ervaar het gebruikmaken van het chat-contact als zeer prettig. Ik kan van tevoren mijn vraag opstellen en hoef nooit lang te wachten op antwoord. Tussendoor is er voldoende tijd om even over zaken na te denken en dan weer te reageren. Zo heb ik al enkele keren snel antwoord gekregen op voor mij belangrijke vragen en kon ik daarna weer vooruit. Erg fijn!

Oplossing door miscommunicatie

Vanuit BND ontstond er enige miscommunicatie. Wellicht doordat verschillende medewerkers mijn kwestie behandelden. Dit is voortvarend en zeer professioneel door BND opgepakt en opgelost

• Klantvriendelijkheid

correkt to the point meteen geholpen

De persoon die ik gesproken heb wist mij snel en duidelijk te vertellen wat ik wilde weten

Snelle reactie

Vriendelijke medewerker en reageert snel.

Prima geholpen

Ik had een aantal vragen waarop ik goed antwoord kreeg, soms na een extra verduidelijkende vraag. Fijn om snel geholpen te worden!

Prettig, snel en vriendelijk

Via de chat contact gelegd met een medewerker bij het openen van een rekening. Snel, vriendelijk en persoonlijk geholpen.

Snel en duidelijk antwoord

Op mijn (eenvoudige) vraag kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Snel en deskundig geholpen

Ik wilde weten of een pensioen-beleggingsrekening onder Box 3 viel. Dat was dus niet het geval!

super en vlot geholpen.

ben een digibeet, maar het liep allemaal vlot, na een chat was het snel geregeld.

Goede ervaring, goed geholpen

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.