lang wachten op je geld

In de voorwaarden staat dat als je geld opneemt van de beleggingsrekening er fondsen verkocht worden op de eerstvolgende handelsdag en het geld daarna drie dagen later gestort wordt op de tegenrekening (wat een onnodig lange tijd is, dat kan ook in 1 dag volgens mij). De kleine lettertjes: sommige fondsen worden niet altijd verhandeld dus soms moet je bijna TWEE WEKEN wachten op je geld. Als klant heb je geen invloed op welke fondsen verkocht worden, dus je kan er niet voor kiezen om fondsen die een dag niet verhandeld worden niet te verkopen zodat je je geld sneller ontvangt.

• Klantvriendelijkheid

Altijd vriendelijk en behulpzaam en via de chat is mijn vraag super snel opgelost.

quick and helpful

answered my questions quickly. perfect

Snel en slim

Al een kleine veertig jaar spaar ik voor een aanvullend pensioen. Toen ik daarmee begon, had je alleen maar woekerpolissen. Dat wist ik wel, maar er was niets anders. Maar nu is er gelukkig Brand New Day. Zodra het kon heb ik mijn pensioengeld daarheen gebracht en Brand New Day heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ze zijn snel van begrip, hebben slimme oplossingen en zijn er helemaal voor jou als klant. En ook nog eens scherpe tarieven en degelijke producten.

• Klantvriendelijkheid

snel geholpen via de chat

duidelijk antwoord met inhoudelijk aanvullende informatie over het hoe en waarom. In gewoon nederlands.

onvoldoende

Hoe is het mogelijk dat jullie het openen van een lijfrente (uitkering) rekening vanuit landen uit de EER aanbieden, maar dat men dan wel een Nl. telefoonnummer nodig heeft. Als je al 11 jaar in Spanje woont, zonder verdere verbinding met Nederland, m.u.v. Nl. bankrekeningen, dan ben je toch niet in het bezit van een Nl. tel. nr. Kortom, je geeft mensen iets (hoop), maar uiteindelijk is het praktisch niet mogelijk, dus dom en onvoorspelbaar.

Snel bevredigend antwoord

Gevraagd waarom mijn rekening niet meer te zien is wanneer ik een lijfrente uitkering aanvraag: deaarop is snel en bevredigend antwoord gegeven.

Spijt

Ik heb spijt van te openen van deze rekening. Ik probeer de rekening op te heffen, maar een tegen rekening gebruiken kan niet meer.

• Klantvriendelijkheid

Duidelijke instructies en goed geholpen

Snel en goed geholpen met een duidelijk advies.

Klacht goed opgepakt

Na een eerder teleurstellende ervaring is eea gelukkig vervolgens goed opgepakt.

• Klantvriendelijkheid

Ik ken BND als een betrouwbare bank om te sparen en met name om aanvullend pensioen op te bouwen

Heldere communicatie en goed bereikbaar

*****

Thank you Dayenne

• Klantvriendelijkheid

Erg goed en deskundig geholpen!

Erg goed en deskundig geholpen!

Geweldig geholpen

Prima chat gehad met een medewerkster. Goed en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was. Probleem snel opgelost.

snel contact en klantgericht

Plezierig contact, er werd met me meegedacht!

• Klantvriendelijkheid

Ondanks onbereikbaarheid email kon ik via de chat mijn vraag stellen. Deze is netjes beantwoord, maar vergt nog edn vervolg van BND.

• Klantvriendelijkheid

Erg snel geholpen en heel erg duidelijk

• Klantvriendelijkheid

geen oplossing voor inlogprobleem app

Plotseling is het niet meer mogelijk om met de vingerafdruk in te loggen. Ook met de inlogcode kan niet worden ingelogd. Met gebruikersid en wachtwoord in app ingelogd om inlogcode te resetten. Nieuwe code werkt ook niet. Via webbrowser inloggen werkte niet omdat MFA dan inloggen via app vereist. Geen procedure aanwezig om dit uit te zetten. Chat met klantenservice heeft dat geregeld, maar inlogproblemen met app blijven, ook na volledig deinstalleren en opnieuw installeren.

• Klantvriendelijkheid

Snel, duidelijk en netjes geholpen. Bedankt!

• Klantvriendelijkheid

ik ben helemaal tevreden over de hulp

De start van het openen van een rekening bij u verliep nogal hobbelig; vermoedelijk niet uw schuld. U heeft me hierbij adequaat bij gestaan en ook nu weer prettig geholpen.

teleurstellend

heel veel ging fout, rekening openen duurde bijna 45 min. nu al spijt!

• Klantvriendelijkheid

bij het invullen vd vragen v bnd liep ik vast op staortingscategorie - daar ben ik goed mee geholpen

• Klantvriendelijkheid

Rapportage en overzichten zakelijk beleggen zijn onvoldoende voor fiscale doeleinden

Om een totaaloverzicht te krijgen met koersen per datum 31-12 van de individuele fondsen moet je als klant zelf gaan uitzoeken en puzzelen en een index berekening maken om tot een koers per 31-12 te komen. Dit moet je dan doen via https://new.brandnewday.nl/fondsen-en-koersen en dan zelf via het rendement t.o.v. de aankoopdatum een berekening maken om tot de koers te komen. Dit is ongelofelijk dat een klant dat zelf handmatig moet doen en BND hier geen rapport (of rapportagemogelijkheid) voor ter beschikking stelt.

• Klantvriendelijkheid

ik word via chat goed geholpen, maar loop vast bij aanvraag offerte

Ik loop telkens vast bij de aanvraag offerte omdat ik te weinig kennis heb van deze zaken. Nu moet ik dus advies inwinnen, maar zoek nog even hoe dat moet.

Correct geholpen

Snelle en correcte medewerker

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.