De fijne website en de kwartaalberichten geven best vertrouwen in beleggen bij brand new day. Mijn broer en zus gebruiken inmiddels ook BND voor het beleggen.
Beste Marloes, bedankt voor de fijne review. Mooi om te lezen dat de hele familie aan de slag is gegaan bij Brand New Day!
redelijke keuze mogelijkheid van beleggingen in goede fondsen. Gericht op lange termijn groei. Wel wat weinig keuze. Zelf wil ik graag snel (terwmijn van een dag tot een week) uit fondsen kunnen stappen om naar contanten te converteren. Dit kan (nog) niet. Helaas geen flexpensioen mogelijkheid.
Beste J.G.C. Bakker, fijn om te horen dat u tevreden bent met de beleggingsmogelijkheid en onze kosten. Zoals u aangeeft zijn onze fondsen samengesteld met het oog op de lange termijn en het volgen van de wereldwijde groei. In onze ogen is dat zeer goed mogelijk met onze huidige fondsen. Een flinke uitbreiding in fondsaanbod komt er op korte termijn dan ook niet. Wel kunt u door middel van ons cashfonds ruim binnen de door u gewenste termijn uw beleggingen vrij van risico stellen. Voor meer info daarover kunt u altijd even contact met ons opnemen!
Zo fijn om de context achter de cijfers mee te krijgen. Dat ik weet waar ik naar kijk en of ik me wel of niet zorgen moet maken. Geeft me een veilig gevoel.
Beste Miriam, fijn om te lezen dat u een veilig gevoel heeft bij uw beleggingen (en Brand New Day). Dat is wel zo prettig! Vanuit onze kant zijn wij dan weer blij met uw mooie review. Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, horen wij dit graag van u.
Tot nu toe naar wens
Beste Dirk, wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor het mooie cijfer 8!
Ik moet mijn aflossing’s vrij hypotheek in 2037 aflossen. Ik spaar voor mijn pensioen aanvulling. Ik vraag mij af of ik nog wel steeds meest rendabele ETF‘s heb. Als ik meer tijd heb wil ik kijken wat op dit moment de bij jullie aanwezigen ETF‘s doen aan rendement. Ik zoek dus vergelijkingsmateriaal om de beste eruit te pikken. Ik heb een jaren 30 huis waar nog veel aan moet gebeuren en wil mijn laatste jaren een beetje prettig wonen. Ik zal dan ook contact opnemen.Ik ga u bellen zodat ik kan want ik heb meerdere vragen. Dank bij voorbaat vriendelijke groet Lars koopmanschap…-
Beste Lars, bedankt voor uw review. Wij zijn blij met het mooie cijfer 8! U kunt inderdaad contact opnemen via de mail, chat of telefoon om vragen te stellen over uw rekeningen. Wij helpen u dan graag verder.
Ben positief over de duidelijke communicatie. Echter zou ik het eerlijker vinden dat er aan de jaarlijkse kosten een maximum zit en niet een percentage blijft can de totale waarde van de beleggingen. Hierdoor zal ik zeer waarschijnlijk, hoe jammer ook, in de verdere toekomst overstappen naar een belegger in indexfondsen die een vast jaarlijks tarief tekent aan kosten. Kortom: Jullie blijven hetzelfde doen terwijl de kosten erg oplopen naarmate de tijd vordert, ik vind dat niet eerlijk.
Beste Susan, bedankt voor uw review. Wij zijn blij met het mooie cijfer 7! Wij begrijpen dat het inderdaad vervelend is als u meer betaalt wanneer er meer geld wordt belegd. Wij hebben bewust voor een percentage gekozen, zodat elke klant naar verhouding van de belegde waarde evenveel betaalt. Wij nemen uw feedback mee!
Wat ik ervaren heb is zeker positief. Ga zo door.
Beste J. Hendriks, bedankt voor het mooie cijfer 10! Wij zijn blij met het mooie compliment.
De film bij het Q1 overzicht is beknopt en verhelderend. Let wel op de ondertitels, probeer ze mooi af te breken of te werken met puntjes als de zin er niet in een keer op past. Een enkele titel kwam dubbel terug.
Beste Henk, bedankt voor uw review. Wij nemen uw feedback mee. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer 8!
Zie hierboven.
Beste Bert, bedankt voor het mooie compliment. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer 9!
Duidelijk in zo'n beetje alles.
Beste Roel, bedankt voor het mooie cijfer 8! Wij zijn blij om te lezen dat alle informatie en communicatie duidelijk is.
Gewoon informatie voorziening zoals het hoort.
Beste Joost, bedankt voor het mooie cijfer 9! Wij vinden het fijn om te lezen dat u onze informatievoorziening helder vindt.
De klantenservice is zeer kundig en luistert goed, complimenten!
Beste Imke, bedankt voor het mooie cijfer 9! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice. Wij doen ons best om met al onze klanten mee te denken.
Duidelijke en regelmatige info. Goede website, informatief en niet teveel toeters en bellen. En blijf vooral zelf die toiletten schoonmaken en kastjes in elkaar zetten. Lekker nuchter en goedkoop. Goed voor het rendement.
Beste Sylvia, bedankt voor het mooie cijfer 8! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze website en klantenservice.
Ondanks dat ik eind 2019 ben ingestapt met mijn hele lijfrente waar ik nog geen pensioen van nodig had, de dip van eind 2019 meemaakte en de corona dip van 2020, sta ik toch ruim 20% in de plus. Ik beleg wel met eigen inzicht.
Beste Marc, bedankt voor het mooie cijfer 9! Wij zijn blij om te lezen dat u tot nu toe al een goed resultaat heeft behaald.
Een prima manier om te beleggen met duidelijke profielen, goede uitleg in de kwartaal video's en lage kosten.
Beste Nico, bedankt voor het mooie cijfer 10! Wij zijn blij dat u onze communicatie helder en transparant vindt. Wij proberen met behulp van video's de informatie nog duidelijker over te brengen.
Prettig om op deze manier inzicht te krijgen en wat op te steken. Keep it up!
Beste Rik, bedankt voor het mooie cijfer 9! Fijn dat u onze video handig en informatief vindt. Wij blijven deze video's maken.
Geeft goede adviezen, communicatie is snel en duidelijk.
Beste Jeffry, bedankt voor het mooie cijfer 10! Wij vinden het fijn om te lezen dat u blij bent met de duidelijke en eerlijke communicatie. Ons doel is om zo transparant mogelijk te zijn.
Op basis vanaf start tot heden zie ik voldoende resultaten mbt mijn kopende rekeningen
Beste Huub, bedankt voor het mooie cijfer 6! Fijn dat u tevreden bent met de website en de resultaten.
Heerlijk om voor later het goed te hebben geregeld....
Beste Jan, bedankt voor het mooie cijfer 8! Wij vinden het fijn dat u tevreden bent met onze producten en klantenservice. Wij proberen inderdaad zo transparant mogelijk te zijn!
Niets dan goede ervaringen. Heldere websote; duidelijke informatie; goede hulp via telefoon
Beste Ted, bedankt voor het mooie cijfer 9! Fijn dat u onze klantenservice en website waardeert.
Ik merk dat er goed wordt belegd.
Beste Klaas, bedankt voor het mooie cijfer 10! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze indexfondsen.
Awsome
Beste Henk, bedankt voor het mooie cijfer 10! Wij zijn erg blij met uw compliment.
Overzichtelijk en duidelijk product. Voldoende mogelijkheden.
Beste C. De Jager, bedankt voor het mooie cijfer 8! Wij vinden het fijn om te lezen dat u ons product duidelijk en overzichtelijk vindt.
Lekker doorgaan zo!
Beste Ronald, bedankt voor het mooie cijfer 10! Fijn dat u onze informatievoorziening simpel en gemakkelijk vindt. Het is ons doel om zo transparant mogelijk te zijn.
Heldere bedrijfsvoering en berichtgeving aan klant. Duidelijk in 'expectation setting'. Altijd bereikbaar. Opdrachten worden correct en timely uitgevoerd. Helemaal prettig, inmiddels vertrouwd - ook als t op de beurs ff tegenzit.
Beste Heidi, bedankt voor het mooie cijfer 8! Wij zijn blij om te lezen dat u vertrouwen in ons heeft. Wij proberen inderdaad al onze klanten te voorzien van duidelijke informatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze processen soepel verlopen. Fijn dat dit wordt opgemerkt!
Hoogoorddreef 15
1101BA Amsterdam
Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.