Snelle en terzake deskundig hulp en advies

Zie titel

• Gebruiksgemak website

Bij overgang naar nieuw systeem te summier geweest over wijziging verrekening kosten

Ik ervaar nu dat bij de overgang naar het nieuwe systeem ook de verrekening van de kosten anders verloopt. Hier is bij de overgang niets over gezegd. Bij navraag wordt er verwezen dat je dit op de site had kunnen vinden. Dit vind ik te gemakkelijk. BND had bij de overgang in 1 zin kunnen vermelden dat ook de kostenverrekening wijzigt en dan vervolgens naar de betreffende documentatie kunnen verwijzen. Ik krijg nu toch een beetje het kleine lettertjes syndroom. Jammer.

vriendelijke klantenservice

aardig, behulpzaam, snel antwoord op de vraag

• Gebruiksgemak website

Super snelle, goede service en duidelijke producten

De producten zijn duidelijk en eenvoudig in gebruik. De service is erg goed, vriendelijk en kundig.

prima hulp

goede info en suggesties

slecht

Oplichtersbedrijf hoge kosten en totaal niet transparant zouden geen vergunning mogen hebben werken met tussenpersonen merendeel zijn ook regelrechte oplichter Geen zaken meedoen

geweldig

Prima service op deze manier, erg snel en kundige medewerkers

Prima snelle service.

Medewerker kon mij snel helpen met het vinden van de juiste documenten.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

• Gebruiksgemak website

Uitstekende website, maar wel een puntje mbt koersinformatie.

Ik vind jullie erg laat met het weergeven van de koersen van de beleggingsfondsen, daar mogen jullie best in verbeteren. Ik vergelijk graag jullie fondsen met de (grotere) indices, zoals DowJones en AEX, maar daar zit teveel vertraging in.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.

Snel & accuraat antwoord

Snelle reactie, antwoord waar ik iets mee kan. Fijn!

Goed en snel geholpen

Duidelijk

• Gebruiksgemak website

Goed product, maar bij nader inzien minder geschikt voor mij

Aangezien ik de meeste jaren geen of weinig jaarruimte heb, krijg ik weinig tot geen belasting terug van mijn inleg. Ik moet straks echter wel het volle pond aan belasting betalen over de uitkering. Dat maakt voor mij deze vorm van vermogen opbouwen bij nader inzien niet erg interessant. Had ik ff eerder moeten bedenken (toen bleek dat de jaarruimte onvoldoende was). Nu breng ik straks vooral geld naar de belasting. Inmiddels zit ik op een punt waarbij ik geen alternatief heb, dan te stoppen met inleggen en de uitkering over 6 jaar af te wachten. Als ik geluk heb en de rekening rendeert nog goed, dan blijft er misschien toch nog iets leuks over na aftrek van de belasting. Misschien is iets betere voorlichting over het risico van beperkte jaarruimte op zijn plaats. Misschien is mijn gedachtegang in deze niet juist, maar dit is hoe ik het met mijn beperkte financiële inzicht nu bekijk.

• Gebruiksgemak website

Ik vind het wel fijn als middels een chat antwoorden kan krijgen op mijn vragen. Wel is het lastig dat er al snel een adviseur nodig is voor de lastige en want minder voor de hand liggend ezaken.

Prettig geholpen!

Snelle response en medewerker weet waar hij over spreekt.

via de chat, goed en snel de informatie gekregen die ik nodig had

via de chat, goed en snel de informatie gekregen die ik nodig had

Klantvriendelijke organisatie

Wij zijn nu een aantal jaar klant bij Brand New Day. Doorgaans verloopt alles soepel en zijn ze erg behulpzaam als we vragen hebben. Ook erg fijn dat ze lang bereikbaar zijn en naar onze ervaring weinig tot geen wachttijd hebben als we contact zoeken.

toppie gasten

Lekker snel en goed en overzichtelijke website

ZEER GOED

Snel en adequate geholpen

zie boven

Snel en correct geholpen

Goed en snel geholpen

Probleem met het aanmaken van een nieuwe ww - Daar heeft Olivier prima mee geholpen.

• Gebruiksgemak website

Zeer klant vriendelijk en duidelijk in de informatie

Zie hier boven

duidelijk en snel

voldoende snel antwoorden op mijn vragen gekregen

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

snel geholpen

prettig

Hoogoorddreef 15

1101BA Amsterdam

Over Brand New Day

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens. U kunt bij ons dus sparen of beleggen voor later. Voor uw kind, uw pensioen of voor ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u zelf weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt het risico van beleggen (als u dat wilt) automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld nodig heeft dichterbij komt. Eigenlijk is beleggen bij ons dus hartstikke saai. Maar dat moet ook, want met geld voor later moet u niet spelen.