Onvriendelijk behandeld, geen follow-up gehad.

Informatie aangevraagd, werd niet professioneel ter woord gestaan. Offerte opgevraagd en vervolgens nooit ontvangen.

Zeer goed!

Fijne communicatie, krijgt snel reactie, denkt goed met je mee. Na de eerste keer al gekoppeld aan mijn droombaan!

Leuke opdrachten en duidelijke communicatie

Ik heb al veel gevarieerd werk gedaan en kom steeds weer op prettige werkplekken terecht waar ik goed word behandelt. Het inhuren team communiceert goed en is er ook voor je als er iets mis is.

Ervaren medewerkers en zeer klantvriendelijke service

Tijdens onze zoektocht naar een geschikte medewerker, kregen wij op korte termijn een geschikte kandidaat voorgesteld. Bij Student Inhuren werd het tevens mogelijk gemaakt om alle eisen en wensen van te voren te bespreken.

Prima communicatie en snelle reacties.

Zoals hierboven vermeld vond ik de communicatie prima, ik had online gesolliciteerd op een vacature en ik kreeg de volgende dag meteen een reactie waardoor ik een paar dagen later meteen aan de slag kon. Verder was de uitleg van wat ik moest doen ook allemaal duidelijk.

Super uitzendbureau!

Hele goede ervaringen met Student Inhuren. Ik kon binnen no time aan de slag binnen een ontzettend leuk bedrijf! Communicatie met het bureau verliep verder soepel, helder en snel.

Uitstekende service!

Was een beetje zoekende naar een leuke bijbaan als student, maar door Student Inhuren heb ik steeds super leuke klussen. Lekker variƫrend ook! Daarnaast biedt het uitzendbureau altijd top service.

top!

in no time werk gevonden!

Adequaat contact en vriendelijke service

Ik werd al na 1 dag gebeld voor de functie. Alles is in orde gemaakt en ondanks wat kleine strubbelingen vanwege een systeemfout (kon niemand wat aan doen) ben ik zeer content met de service.

goede service

x

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over informatie en geleverde diensten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top uitzendbureau! Leuke mensen en opdrachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel bedrijf. Top service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar goede ervaringen met Student Inhuren. Altijd flexibel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig om mee samen te werken en zeker aan te raden.