Er wordt voldoende tijd genomen om het juiste en passende behandelplan te kiezen. Verder heel vakkundig, doortastend, goed in afstemming naar klant.
Vooraf een duidelijke uitleg over de behandeling. De behandeling zelf ging naar mijn gevoel perfect. Totaal geen pijn gevoeld.
Goede en vriendelijke behandeling. Ook voor mijn zoon die het spannend vindt is voldoende aandacht.
Als tijdens de controle blijkt dat er iets mis is dan graag meer uitleg wat er precies aan de hand is en wat de volgende behandeling en stap zal zijn. Niet iedereen begrijpt bepaalde begrippen in tandheelkunde en wat de behandelingen hiervoor inhouden. Meer aandacht voor de cliënt is gewenst. Wilborts wordt ervaren als vriendelijk en zeer deskundig maar mist soms empathie en gaat snel te werk (haastig). Mevr. de Kort wordt ervaren als minder prettig in omgang. Geen open houding. Desalniettemin een kundige assistente.
Tandarts is aardig , assistenten onvriendelijk en roddelt graag over andere patiënten, ook waar anderen bij zijn. Dat vond ik erg ongepast
Ik ben lang klant. Ze heeft begrip als ik mijn angst aangeef. Ik heb al vele uiteenlopende behandelingen ondergaan. Ik blijf het toch spannend vinden...vanuit de tandartspraktijk wordt hier minder op ion gegaan...behalve als ik zelf het initiatief neem. Ik vind daarnaast dat de wachttijd lang is als t geen spoed is maar toch hinderlijk vervelend kan zijn. Bij spoed kun je overigens wel altijd tussendoor mits t het haar werkdag is. In de praktijk is geen andere tandarts.je bent alleen afhankelijk van haar werktijden. Ik wl benadrukken dat ik erg tevreden ben over haar vakmanschap en volledig op haar kunnen vertrouw.dat zorgt er voor dat ik cliënt blijf.
houdt precies aan de gemaakte afspraken, helpt mij telkens weer aan het herinneren van belangrijkheid goed poetsen en hoe dit ook uitgevoerd moet worden.
Je voelt je op je gemak en er worden goede behandelingen gedaan
Prima uitleg en behandeling
Ik ben zeer positief over de pijnloze behandeling die ik afgelopen donderdag heb gekregen. Het persoonlijk contact zowel van de tandarts als de assistent waardeer ik zeer. Goede tandartspraktijk.
goede ervaring!!
De eerste keer heb ik goede informatie gekregen over de mogelijkheden voor mij en de behandeling zelf. De behandeling vond ik behoorlijk heftig. De tandarts stelde me gerust en praatte tegen me. Ik was blij dat het voorbij was. Bij het laatste bezoek heb ik de hechtingen laten verwijderen. .
Prima tandarts en mondhygiëniste.
Vriendelijk, to the point en vakkundig.
Peima tandarts. Bij extra behandeling wordt er eerst een begroting opgemaakt en ligt de keus bij de patiënt. Jammer is dat ze alleen tussen 08.00 - 10.00 uur telefonisch te bereiken zijn.
Duidelijke uitleg, Relaxed afspraak.
Gewoon goed
Veel vertrouwen in de tandarts. Ook de meeste assistentes zijn heel vriendelijk.
Prima tandarts praktijk waar je niet als nummer wordt behandeld. De informatie in de computer klopt altijd en er wordt op geanticipeerd. Ik heb een allergie voor direct contact met latex, daar wordt altijd rekening mee gehouden. Er wordt uitermate hygiënisch gewerkt en met persoonlijke aandacht. Behandelingen worden vooraf overlegd. Bij duurdere behandelingen wordt een kloppende begroting gemaakt. Afspraken worden nagekomen, de telefonische bereikbaarheid is meestal goed.
zijn allemaal heel vriendelijk
Positief, kundig en vlot geholpen
NVT
Manon neemt de tijd voor clienten, geeft goede uitleg over wat ze gaat doen.
Loosdorpstraat 1
5045WC Tilburg