Nette praktijk en de tandarts neemt alle tijd om het behandelplan door te spreken. Behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Top praktijk.
De behandeling is voor mij zeer goed gegaan ,de tandarts had zich al voorbereid , dus de behandeling kon beginnen Ze vroeg of ik een verdoving wilde ,die wilde ik niet .Toen is de boren begonnen ,ze melde hoe ver ze was , en hield mij regelmatig op de hoogte .Het is natuurlijk geen pretje , maar haar behandeling maakt het zeker draagbaarder.Ik ben zeker tevreden en zal dat ook uitdragen .
Vriendelijk,meedenkend,professioneel,kundig.gewoon geweldige praktijk.
Zeer prettig, en je wordt altijd goed geholpen.
een heel prettige sfeer kan het een ieder aanraden
Deskundig vriendelijk en zeer behulpzaam
Goede adviezen,alles goed uitgelegd wat er gaat gebeuren,en wat de gevolgen zijn. Heb dit als zeer prettig ervaren.
Ben bij Manon terecht gekomen nadat ik jaren niet naar de tandarts ben geweest, wegens extreme angst, doordat manon geduldig, duidelijk en vakkundig is, ben ik inmiddels van mijn angst af, en is mijn mond pijnvrij.
Een altijd vriendelijk en behulpzame tandarts! Denkt met mij mee en houd rekening met mijn angst voor pijn.
goede service en begeleiding
Tandarts denkt mee. Vertelt en legt duidelijk uit wat de stappen en/of mogelijkheden zijn.
Heel deskundig, goed en eerlijk advies. Begrip voor de mening en de eventuele angst van de patiënt.
Manon is een zeer kundige tandarts,geen onzin,doet wat nodig is en is duidelijk.
Professioneel en vriendelijk.
Zeer kundig en hoge kwaliteit van A tot Z
Zal nooit favoriete bezoek zijn, maar hier is het prima te doen.
Prettige ontvangst en vakkundige hulpverlening. Soms wat veel onderling geklets tijdens de behandeling maar dat geeft wel aan dat het prima in het team is. Bij een spannende behandeling is dit niet altijd prettig. Vakinhoudelijk altijd erg kundige behandelingen gehad, nooit problemen.
Ik wordt altijd goed geholpen en er wordt duidelijk gesproken over behandeling en nazorg. Ik wordt op mijn gemak gesteld en ga ook altijd weer met een prettig gevoel weg.
Het was voor controle maar was goed, hygiënisch ivm Covid.
Afspraken worden op tijd gemaak, goede hygiëne en iedereen is erg vriendelijk
Fijn om een tandarts te hebben die niet meteen overal geld in ziet, maar juist soms een aanbeveling doet die minder geld oplevert maar voor de klant een prima oplossing is. Dus ipv meteen een kroon te zetten, toch voorstellen om de kies nog een keer te vullen met grote kans op "succes".
Zeer goed en fijn ontvangen. Alles goed en duidelijk uitgelegd, erg vriendelijk! Zeer goede indruk gekregen!
Als er iets is staan ze altijd klaar....deskundig....luisteren goed....we zijn zeer tevreden....
Een tandarts die niet praat of verwijten maakt over de slechte toestand van het gebit, maar praat in oplossingen.
Loosdorpstraat 1
5045WC Tilburg