Hier kom ik inmiddels al zo'n 25 jaar en ben altijd goed behandeld
goede behandeling aardig personeel
Beleefd en vriendelijke medewerkers, die naar ons gevoel erg bekwaam zijn, goede service en deskundig met patiënten omgaan.
We gaan altijd met het hele gezin naar de tandarts en dat is altijd prima geregeld.
ik was er voor een kaakoverzichtsfoto t.n.v. implantologie
vakkundig, vriendelijk, hygiënisch ,meedenkend
Kundig en professioneel; voelt met de klant mee (letterlijk en figuurlijk... :)
Altijd prima geholpen. Luisteren naar je en stellen je op je gemak.
Ik had een afspraak bij zowel Ilse als (aansluitend) bij Manon. Tijdens de behandeling bij Ilse bleek dat de tweede afspraak niet in het systeem stond terwijl dit wel met mij was afgesproken. Raar.....
Manon is een super fijne tandarts. Lief, vriendelijk en verstaat haar vak.
Wij komen al jaren hier bij de tandarts, en zijn zeer tevreden.
Van Nieuwkuyk, naar Vlijmen en nu in Tilburg. Mijn ervaring met de tandarts is heel prettig.:-)
Ik word altijd goed geholpen
Er is niets verplicht!
Prettig contact en er is echt tijd voor mij. Wordt geluisterd en terug gekoppeld over openstaande problemen van vorige bezoeken.
Een gemoedelijke praktijk. Kundige en betrokken medewerkers.
Altijd prettig geholpen, uitleg over wat ze gaat doen, en wat er nodig is en waarom. Ook qua kosten openheid van zaken.
Ik ben bij tenminste 3 specialisten geweest voordat ik bij Wilborts terecht kwam. Ik had een goed gevoel over de kwaliteit, kennis en kunde. Alles was prima ingepland en tijdens de behandelingen was er voldoende uitleg. De sfeer is ontspannen. Ik heb nu 2 hele mooie kiezen. Het ziet er heel echt uit en het voelt echt. Bovendien is mijn ooit afgebroken voortand netjes opgeknapt. Ik ben uiterst tevreden en ik kan een implantaatbegandeling hier aanraden.
Prima ervaring
prima. goed overleg, duidelijke afspraken
Goede ervaring met de behandelingen. Tandarts werkt met hand. Enige opmerking die ik wil maken is, dat er tijdens de behandeling niet over behandelingen van andere patiënten gesproken moet worden.
Heeft mij vaak geholpen bij intense pijnklachten...vakkundig. gegroeid in de communicatie met de cliënt.
Loosdorpstraat 1
5045WC Tilburg