Super mooie accommodatie en aardig personeel

De accomodatie zag er netjes uit. Veel zit gelegenheid en in elke kamer de benodigde faciliteiten. Daarnaast ook heel aardig personeel wat meedenkt.

Prachtige locatie voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst!

Heuvelrijk Berg en Dal was dit jaar de locatie van onze jaarlijkse Unconference met het hele bedrijf. We werden hartelijk ontvangen met koffie en gebak, wat de toon zette voor een geslaagde dag. We hadden de hele locatie afgehuurd, desondanks misten we toch nog een of twee extra afzonderlijke vergaderruimtes voor de verschillende sessies. Achteraf gezien hadden we hier ook hotelkamers voor kunnen gebruiken. De hotelkamers zijn ruim, netjes en stijlvol ingericht, met comfortabele bedden voor een aangenaam verblijf. We genoten van heerlijke lunches, ontbijt en een goed verzorgde bedrijfsborrel. Het contact met hostess Rosanne verliep soepel en prettig. Al met al een hele goede ervaring en de mooie groene omgeving maakte het helemaal af!

Fantastisch Bruiloftsweekend met overnachtingen in Heuvelrijk Berg en Dal

Tijdens ons bruiloftweekend verbleven wij met onze bruiloftsgasten in Heuvelrijk Berg en Dal. Rosanne en het team hebben ons uitstekend geholpen en echt een top service geleverd. Zelfs hebben zij vervoer gefaciliteerd (boemeltreintje) naar onze trouwlocatie, wat een fantastische ervaring was. Een prachtige locatie voor een grote groep, met behoud van een intieme sfeer! Echt een aanrader! Groetjes, Anne & Maarten

Fantastisch

Goede communicatie, alles tot in de puntjes verzorgd en de accommodatie is prachtig en van alle gemakken voorzien.

Fantastisch!

We zijn meer dan tevreden over de accommodatie. De locatie is heel makkelijk te bereiken met het OV, mooie omgeving, mooi uitzicht, luxe kamers. Niks op aan te merken!

Een perfecte match van een top locatie, een prachtige omgeving en een riante accommodatie

Wij hebben een geweldig familieweekend gevierd bij Heuvelrijk met 29 volwassenen en 11 kleintjes van 2-7 jaar. Veel geluk met schitterend weer ,maar ook met de gastvrijheid en de uitstekende zorg om van ons verblijf een groot succes te maken !

Heel fijn verblijf voor grote groepen

De accomodatie is geweldig voor grote groepen. Bij ons waren er ook een hoop kinderen bij. Achter op een grasveldje kon ook nog een springkussen geplaatst worden. De omgeving is ook heel mooi. De accomodatie is bovendien luxe, de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Voorzien van voldoende faciliteiten om zelfstandig te verblijven met een grote groep. Goede tips ontvangen van de eigenaresse voor een goed verzorgde BBQ en bezorging van maaltijden bij de accommodatie. Mooie omgeving voor wandelingen en fietstochten. Supermarkt en bakkerij ook lekker dichtbij op loopafstand. Kortom fijn verblijf!

Mooie en gastvrije plek

We liepen de NS wandeling van Cuijk naar Nijmegen met een overnachting in Groesbeek. Heuvelrijk ligt perfect aan de route. De ontvangst door Rosanne was allerhartelijkst en we hadden een mooi gesprek met haar. De kamer was perfect, alles schoon en nieuw. Fijne bedden. Boek vooral een kamer met balkon waar je heerlijk in het zonnetje kan zitten met een prachtig uitzicht. Kortom een fijne plek om te verblijven na een mooie wandeling. Aanrader!!

Geweldig!

Vriendelijk ontvangst, voelt huiselijk aan, prachtige kamer, schoon, goed ontbijt. In één woord geweldig!! We komen zeker nog eens terug!

Vijf-sterren-ervaring

We kijken terug op een onvergetelijk verblijf gehad in Heuvelrijk Berg & Dal. Vanaf het allereerste contact met Rosanne wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt. Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten de voorbereiding van ons verblijf overzichtelijk en heel prettig. De foto's op de website zagen er al goed uit, maar in werkelijkheid was het nog beter. De hele familie was onder de indruk van de prachtige locatie. De omgeving is werkelijk schilderachtig en biedt zoveel mogelijkheden om te verkennen en te genieten van de natuur. Het huis zelf is zeer veelzijdig en biedt talloze opties voor een geweldig verblijf. De keuken is goed uitgerust en perfect voor het bereiden van uitgebreide maaltijden. We hebben genoten van de meerdere centrale ruimtes waar iedereen samen kon komen. De luxe kamers waren mooi, goed onderhouden, van alle gemakken voorzien en comfortabel. De badkamer was ruim en modern! Last but not least, we hebben zeer genoten van de mooie spa. Al met al was ons verblijf in Heuvelrijk Berg & Dal een fantastische ervaring die we niet snel zullen vergeten. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een luxe en veelzijdige accommodatie in een prachtige omgeving. We komen zeker terug!

Top locatie!

Hele mooie accommodatie, alles is aanwezig en het was schoon. Het contact met Rosanne was heel fijn en snel, ze is enorm gastvrij en denkt mee!

PERFECT

Ik kan niet anders zeggen dan het perfect is geweest. Vanaf reservering tot n met afhandeling een goed contact gehad met de eigenaresse. Heel vriendelijk en snelle reacties op onze vragen. De accommodatie was nog mooier dan we hadden verwacht - alles erop en eraan. We hebben genoten met 46 vrienden- helft volwassen en helft kinderen van alle leeftijden

Het verblijf bij Heuvelrijk Berg en Dal was waanzinnig.

De accommodatie Heuvelrijk Berg en Dal is een zeer fijne accommodatie. Je waant je er in luxe. Er zijn verscheidene opties mogelijk om tijdens je verblijf te huren/gebruiken. Verder zijn de eigenaren erg relaxt en denken ze goed mee in mogelijkheden. Wij hebben erg genoten van ons verblijf!

Zeer mooi afgewerkte lokatie met moderne faciliteiten

Wij hebben uitsluitend de lokatie gehuurd en gebruik gemaakt van een externe cateraar. Het gebouw is van alle gemakken voorzien en ligt aan de rand van het dorp. Van hieruit mooie fietstochten mogelijk. Het dorp beschikt over meerdere musea, dus ook culturele uitstapjes behoord tot de mogelijkheden

Fantastische groepslocatie

We waren in april met een groep van 30 collega's in Heuvelrijk Berg en Dal. Het is echt een zeer geschikte plek voor een zakelijk uitje. Comfortabele en ruime kamers; een mooie groepsruimte voor workshops; leuke bar voor 's avonds en een prachtige omgeving. En vergeet het jacuzzi-dek niet voor een ontspannend namiddag borrel. Daarnaast prettig contact gehad met de organisatie, die ook beschikbaar was voor last-minute vragen en ondersteuning. Echt een aanrader.

Fantastische plek!

Wat een geweldig weekend hebben wij hier gehad! De locatie is super, alle benodigdheden die nodig zijn zijn aanwezig, het is netjes en schoon en alles is goed verzorgd! Wij hadden ook nog is het weer mee dus wij hebben heerlijk gebruikt gemaakt van de jacuzzi en de BBQ op het terras. Wij hadden geen betere locatie kunnen vinden voor onze reünie met de vriendengroep van 40 man! Ook het contact met de eigenaren is super fijn! Zeker een aanrader!

Uitmuntend!

Het is een prachtige, zeer luxe accommodatie die in alle gemakken voorziet. Het ontbrak ons echt aan niets! De enige tips die wij hebben zijn een betere vaatwasser, deze is net te klein en ietwat onhandig voor de hoeveelheid personen. Ook zou het voor de wat kleinere kinderen misschien leuk zijn als er klimrekje/schommel/wip o.i.d. zou zijn. De gastvrouw is zeer vriendelijk, denkt mee, is behulpzaam en staat voor je klaar! We komen dan ook heel graag nog eens terug.

Super mooie en fijne locatie!

Ruim en groot opgezet, mooie schone kamers waar alles aanwezig is en ook de centrale ruimtes zijn top. Vriendelijke mensen die alles voor je willen doen.

Grandioos

We hebben genoten, schoon, ruim,gastvrij en veel ruimte. En de voorzieningen zijn top,zowel binnen als buiten. De jacuzzi en whirlpool pool waren de topper van ons weekend en het was het allemaal waard. Wij komen terug!!

Geweldige locatie met sfeer en persoonlijke service

Tijdens het verblijf in Heuvelrijk was het opvallend hoe prachtig mooi en schoon de locatie is. Je ziet dat dit een familiebedrijf is dat gerund wordt met passie en liefde. Zelden heb ik zoveel warmte gezien én gevoeld. Tijdens het boeken en vragen die er waren kreeg ik telkens een snel en passend antwoord vanuit de eigenaresse, zij dacht mee en niets was haar te veel. Het Heuvelrijk voelde bij iedereen als een warm thuis, we hebben er dan ook enorm van genoten! Dank Heuvelrijk team!

Een onmisbare traditie voor onze afdeling!

Onlangs hebben wij voor de derde keer Hotel Heuvelrijk Berg en Dal bezocht met onze afdeling. Het feit dat we kunnen blijven slapen èn dat we het hotel voor onszelf hebben is echt een luxe! De zalen zijn ruim en schoon, er is een grote open keuken en je mag alles gebruiken. Je mag ook zelf eten en drinken meenemen en gebruik maken van de koelkast. De hotelkamers zijn prachtig, ruim en superschoon. Er zijn 18 kamers met losse bedden, wel zo fijn als je met een collega de kamer deelt! In de ochtend genieten we altijd van een goed verzorgd ontbijt en gaat iedereen weer huiswaarts of nog even wandelen of mountainbiken in de prachtige omgeving. Kortom, als je op zoek bent naar een groepshotel voor een zakelijk verblijf of gezellig met je familie dan hoef je niet verder te zoeken. Het is altijd top geregeld hier en wij komen ieder jaar dan ook graag weer terug!

Prachtige locatie met fijne ruimtes

Als familie hebben we een heerlijke midweek gehad! De woonkamer met keuken was heerlijk ruim met knusse hoekjes te zijn. De kamers waren schoon, ruim en erg netjes!! Overal een dikke aanrader!

Fantastisch!!!

Wat een heerlijk hotel, we hebben niks gemist, alles was aanwezig. Mooie grote kamers en super goed geïsoleerd, zodat er lekkere muziek in de kroeg gedraaid kon worden terwijl andere gewoon van de nachtrust konden genieten.

Heerlijk weekend gehad!

We hebben met de hele familie hier een heerlijk weekend gehad! De slaapkamers zijn echt ontzettend ruim en luxe, met fijne bedden en goede douche. De gezamenlijke ruimte heeft een goede (open) keuken en veel zitjes en tafeltjes: wij hadden hier alle plek voor gezamenlijk ontbijt / avondeten en spelletjesavonden, spelende kinderen. De ruimte met bar is een fijne aanvulling. De omgeving is prachtig, (vanuit het bubbelbad ook mooi uitzicht) en dichtbij mooie fietsroutes, mountainbikeroutes, en (speel)bos. We komen graag nog eens terug!

Wylerbaan 1 C

6561KN Groesbeek