We hebben in de prachtige omgeving kunnen fietsen en wandelen. Genoten van de gastvrijheid en moderne kamers. In 1 zin: geweldig!!
De accommodatie gehuurd voor een familieweekend. Lekker ruim en luxe onderkomen waar we ons prima hebben vermaakt!
We zijn al bij veel groepsaccommodaties geweest maar deze is fantastisch. Het ontvangst, de kamer, faciliteiten en omgeving zijn geweldig. We hebben een top weekend gehad met vrienden.
Mooie accommodatie, voor onze familie, helaas geen buiten speel plek voor kleine kinderen, maar verder alles top.
Wij zijn erg tevreden over de service en het verblijf bij Heuvelrijk. In de aanloop is er regelmatig contact geweest met Rosanne ter afstemming en overleg, hierin was ze meewerkend, flexibel en altijd vriendelijk. Tijdens het verblijf hebben we veel vrijheid gekregen waardoor we fijn met elkaar konden zijn. Lunch, ontbijt, koffie en ontvangst waren uitstekend geregeld. De kamers waren netjes en ruim en de accommodatie is sfeervol. Een verblijf bij Heuvelrijk is ten zeerste aan te bevelen!
Communicatie vooraf is goed verlopen. De accommodatie is van alles voorzien en daar hebben we volop gebruik van gemaakt. De gastvrijheid was zeer goed, kortom een top tijd gehad!
.. Wauw, wat een mooie woorden! Wat fijn te lezen dat u het zo naar uw zin gehad hebt. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten als onze gast in de toekomst! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Bulpvaardig, en paraat bij vragen
Heel hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze gast. Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Mooie, zeer ruime, kamers en heel leuk ingericht. Wij komen zeker terug!
Wat fantastisch te lezen dat we u terug gaan zien, u bent van harte welkom! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Mooie kamer met balkon. Rustig aan de achterkant hotel, met mooi uitzicht. Geweldig genoten. Erg vriendelijk personeel.
Jeetje, wat een mooie woorden! Hier worden we even stil van. Hartelijk dank voor het beoordelen van ons hotel en heel graag tot ziens in de nabije toekomst! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Het weekend van 10-11 en 12 september hebben wij een personeelsweekend mogen organiseren op deze mooie locatie. We werden de eerste dag gelijk goed opgevangen door Rosanne. Zij gaf een duidelijke en heldere uitleg over hoe alles in elkaar zat. Heel mooie kamers. Ook optimaal gebruik kunnen maken van de grote keuken met als plus de horeca vaatwasser. Mooie locatie voor groepen.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden, daar krijgen we energie van! Dank nogmaals, en heel graag tot ziens in de toekomst! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Heerlijk hotel, alles was goed! Prachtige kamer en de bedden waren heerlijk!!!!
Wauw! Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk dank en heel graag tot ziens! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Vriendelijk en gastvrij personeel, ruime, lichte kamer en prima ontbijt. Er zijn diverse fietsroutes die langs het hotel komen. Het vrijheidsmuseum ligt aan de overkant van het hotel en het centrum van Groesbeek is er niet ver vandaan. Wij hebben nog een aandachtspuntje: wij sliepen aan de voorkant waar een drukke weg is. Als het raam openstaat is het erg lawaaiig en dat vonden we erg jammer.
Hartelijk dank dat u de tijd hebt willen nemen om ons hotel te beoordelen. Vervelend dat u wat lawaai hebt ervaren, mijn excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze gast! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Leuke ontvangst....veel privacy..gaastvrij goed ontbijt. vriendelijk personeel
Jeetje, wat een mooie woorden! Hartelijk dank en heel graag tot ziens! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Heb een heerlijk groeps weekend gehad. Kamers en buitengedeelte geweldig, zaal ook prima. De keuken was niet heel hamdig, aparte afwaskeuken zou zeker geen kësaj kunnen, en ik begrijp dat die komt
Beste Marianne, Hartelijk dankt dat u de tijd heeft genomen ons hotel van een review te voorzien. We vinden het prettig terug te lezen dat u een fijn weekend heeft gehad en van de kamer en het buitengedeelte heeft genoten. Uw feedback ten behoeve van de keuken nemen wij ter harte. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Groesbeek weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Mijn man en ik hebben twee nachten in dit voortreffelijke hotel geslapen. In een aangepaste kamer omdat ik in een rolstoel zit. Wat een geweldige ervaring hebben we hier gehad. Alles rolstoeltoegankelijk. En ongelooflijk vriendelijk personeel, als we iets nodig hadden stonden ze altijd voor ons klaar. Kortom fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Monique ...wauw! Wat een prachtige woorden, daar doen we het allemaal voor!! We vinden het heel fijn te horen dat u zo heeft kunnen genieten bij ons. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Groesbeek weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
De kamer is modern ingericht en heeft een gezellig zitje, keukentje en balkon. Van alle gemakken voorzien en erg ruim opgezet. Er is een ruim terras met lounge en jacuzzi. Kort om genieten. De ontvangst was ook erg vriendelijk en we kregen allerlei tip voor leuke restaurantjes en fietsroutes in de omgeving. Komen graag nog eens terug.
Beste Ariette, Hartelijk dank voor uw prachtige woorden, dat geeft ons heel veel energie! We vinden het erg prettig te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Groesbeek weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Fijn hotel, zeer vriendelijke mensen. Modern ingerichte kamers mét klein keukentje. Prachtige omgeving!
Beste Francis, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat super dat u zo heeft genoten van alle faciliteiten die ons hotel te bieden heeft. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Groesbeek weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Dit hotel op een fantastische locatie letterlijk gelegen in berg en dal is een must go. Wij gaan zeker nog terug komen om te genieten van dit optrekje met gastvrije host en uitmuntende kamers . This is a place to be. Greetz. fam. Smulders
Beste Willem, Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf bij Heuvelrijk Berg & Dal. Wij verwelkomen u in de toekomst graag weer! Met gastvrije groet, Tom & Rosanne Belgers
Hotel waar kamers Ruim opgezet zijn en gezellig aangekleed, van veel gemakken voorzien en zeer gastvrij,die op mooie locatie zit,en startpunt van veel wandel en fietsroutes gelegen is. De omgeving en locatie leent zich uitstekend voor een sportieve en ontspannen vakantie. Leuke winkels,heerlijke restaurants en veel terrasjes in de buurt. Mooi uitzicht op balkon en kleurrijk aangelegd terras bij Heuvelrijk.
.. Wauw, wat een mooie review! Daar krijgen we energie van! Hartelijk dank dat u de tijd hebt willen nemen om ons hotel te beoordelen. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als onze gast! Hartelijke groet, Team Heuvelrijk Berg en Dal
Mooi hotel, heel.netjes en super schoon. Ruime kamer, van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijk personeel. Heel mooi terras met een prachtig uitzicht. We komen zeker nog eens terug!
Je hebt hotels waar bijna alles klopt. En je hebt één hotel waar ALLES klopt, en daar is Heuvelrijk Berg en Dal uniek in! Persoonlijk, gastvrij, je voelt je niet bezwaard om wat dan ook te vragen, je bent echt welkom! Daarnaast prachtig grote en mooie kamer, TOP bedden, fijne badkamer, een zitje, fijne stoelen, koelkast, waterkoker enz. En een prachtig terras met uniek uitzicht, mooie ligging. Vandaar: eerlijk en heerlijk!
... Jeetje, we worden even stil van deze mooie woorden! Wat fijn te horen dat u het zo naar uw zin hebt gehad. Wij hopen dan ook dat we u nogmaals mogen begroeten als onze gast! Nogmaals heel hartelijk dank en graag tot ziens! Team Heuvelrijk Berg en Dal
Heb samen met mijn zus weer zo genoten, fantastisch hotel in een prachtige omgeving. Bedankt voor alles, en hopelijk tot snel
Beste Anja, Hartelijk dank voor uw prachtige review, wat fantastisch dat jullie zo hebben genoten!!! Wij hopen u snel weer als onze gast te mogen verwelkomen bij Heuvelrijk! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Heerlijk hotel met genoeg comfort. Het personeel is vriendelijk, de bedden liggen goed, de kamer heeft alles wat je nodig hebt. Het was jammer dat het restaurant dicht was vanwege Covid maar ze hadden een goed alternatief bedacht.
Beste Miranda, Wat fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf bij Heuvelrijk! Bedankt voor uw mooie woorden. In verband met corona bieden wij inderdaad nog niet ons reguliere, uitgebreide ontbijtbuffet in de grote zaal aan, maar hebben wij luxe ontbijtboxen. Wij hopen u bij een volgend bezoek aan Groesbeek nog eens te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Tom & Rosanne Belgers
Ik kom in dit hotel zowel zakelijk en voor prive redenen. Het is hier gewoon heerlijk, loop afstand van het centrum van Groesbeek op een prachtige plek in de heuvels. De gastvrijheid van de uitbaters is magnifiek! Ik weet zeker dat ik hier vaker ga komen.
Beste Wieger, Wauw! Wat een prachtige woorden.. wat heerlijk dat u zo geniet van onze locatie en kamers. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Prachtig nieuw hotel, koffie/thee op de kamer. Prachtig uitzicht bij het ontbijt. De eigenaar was heel erg meedenkend en service gericht, toen we ten tijde van de overstromingen acuut ons programma moesten aanpassen en een auto uit het risicogebied moesten halen. Waar vindt je dat: de eigenaar heeft ons zelf naar die auto gebracht en ons niet met openbaar vervoer laten reizen, wat heel veel langer zou duren. We houden er een mooie en warme herinnering aan over.
Beste Jos, Wat een prachtige review.. Hartelijk dank daarvoor. Fijn dat u zo heeft genoten van uw verblijf bij Heuvelrijk Berg & Dal. Wij hopen u in de toekomst nog eens als onze gast te mogen verwelkomen!~ Met gastvrije groet, Team Heuvelrijk
Wylerbaan 1 C
6561KN Groesbeek