Schoon, betaalbaar, super personeel, mooie omgeving

Geweldige ervaring, super omgeving. Zeker aan te raden!

Heerlijk verblijf

Hartelijke ontvangst, alles tip top in orde. Schoon, brandnieuw. Grote kamer. Gratis parkeren. Op hun aanraden in Groesbeek centrum heerlijk spare ribs afgehaald bij locomotief. Top!

Super dagen gehad

Prachtige ruime schone kamer, we hadden uit voorzorg een kamer met keukentje geboekt ( ivm Corona maatregelen). Alles was aanwezig heel fijn. De omgeving is geweldig om uren te wandelen en te fietsen . Vriendelijke eigenaars/ medewerkers ! Wij komen zeker nog eens terug !

Prachtige groepsaccommodatie voor een familieweekend, zeer aan te raden.

Ons familieweekend met 28 personen was zeer geslaagd. Mede dankzij de mooie accommodatie. Zeer ruime gemeenschappelijke ruimte met zitjes en veel tafels die je neer kan zetten zoals je wilt, met een uitloop naar het terras. Een fijne keuken met alles erop en eraan. De slaapkamers zijn riant en alles is heerlijk schoon. Prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten op natuur-en cultuurgebied. En een bijzonder vriendelijke, attente, behulpzame en professionele beheerder. Echt een aanrader!

Zeer mooie accommodatie

We hebben 3 nachten doorgebracht in kamer 303. De kamers was erg mooi en heel schoon, het enige minpunt (helaas wel een groot minpunt) was dat we de warmtepomp erg goed hoorde waardoor we erg slecht geslapen hebben. Dit heeft ons verblijf helaas negatief beïnvloed. Dit is erg jammer want voor de rest was alles prima. Gastvrijheid was erg goed en het ontbijt verrukkelijk. De eigenaresse gaf meteen aan om het probleem met de pomp aan te gaan pakken.

Mooie kamers, super klantvriendelijk en top vertrekpunt voor een fietsweekend!

We hebben 2 nachten lekker geslapen in een mooie schone kamer en 's ochtends genoten van een lekker ontbijt. Eigenaren en personeel zijn super aardig en gastvrij. Goede uitvalbasis voor een weekend fietsen in de heuvels van Rijk van Nijmegen.

Helemaal top

Alles super, volgend jaar gaan we zeker weer. Goede vriendelijke bediening en hele mooie kamers.

Alsof je thuis komt

Wat is het toch heerlijk toeven in Heuvelrijk. Prachtige kamers, fantastische verzorging, ontzettend lieve mensen. Zolang onze voeten de Nijmeegse Vierdaagse kunnen wandelen zullen wij ons laten verwennen in Heuvelrijk. Vanaf de opening van het hotel zijn wij present en we gaan er nooit meer weg. Nergens, maar dan ook nergens kun je het beter krijgen. En voor diegene die klachten hebben... "ga volgend jaar a.u.b. ergens anders heen"...

Een aanrader!

Vriendelijk ontvangen. Super grote kamer. Bedden prima. Grote badkamer. Van alle gemakken voorzien! Prachtige omgeving. We hebben van ons verblijf genoten.

Verblijf annuleren 4 daagse Nijmegen.

Omdat de 4 daagse Nijmegen dit jaar niet doorgaat heb ik mijn hotelkamer 3 maanden van te voren geannuleerd. Nu wordt er 40% van de totale reserveringskosten in rekening gebracht en wordt er geen rekening gehouden met de uniforme voorwaarden horeca. Erg teleurstellend zo'n houding.

Voortreffelijk

Vriendelijke ontvangst, gezellige sfeer, nieuw, schoon, royale moderne kamers, goede wifi. Een top lokatie

Super teamuitje!

In het kader van ons jaarlijkse teamuitje zijn wij twee dagen bij Heuvelrijk Berg en Dal geweest. Alles (de kamers, de lunch, het vergaderarrangement) was op en top verzorgd en zelfs de gevonden voorwerpen werden netjes nagestuurd.

De accommodatie is tot in de puntjes in orde!

De accommodatie is helemaal in orde. Er is aan alles gedacht en we kwamen niets tekort. Ook de eigenaars zijn heel behulpzaam. We konden bij hen terecht met al onze vragen. Zeker een aanrader voor grote groepen!

We hebben genoten van de mooie ruimtes, de goede keukenfaciliteiten en de prachtige grote kamers.

Heuvelrijk is een geweldige locatie om met een groep vrienden/familie te verblijven. Er is genoeg ruimte om met z'n allen gezellige dingen te doen, maar ook kun je gemakkelijk de groep splitsen. Er is in alle ruimtes voor een gezellige sfeer gezorgd en de slaapkamers zijn zeer ruim opgezet met ieder een eigen badkamer. We hebben dan ook met z'n allen ontzettend genoten.

Super!

Van alle gemakken voorzien voor het weekend van het jaar!!

Prachtig verzorgde groepslocatie, heerlijk verblijf.

De groep heeft ontzettend genoten van het verblijf bij Heuvelrijk. Alles was top geregeld en zag er heel erg netjes en verzorgd uit. Mooie ruime kamers en de gezamenlijke woonkamer was super. Ook de communicatie vooraf verliep erg prettig. Dank voor alle goede zorgen en zeker tot een volgende keer.

Super de luxe familieweekend gehad!

Met 34 mannen, vrouwen en kinderen Heuvelrijk geboekt. Wat een prachtige groepsaccommodatie. De foto's lieten het al zien, maar dit blijkt ook echt zo te zijn. Van alle gemakken voorzien, iedereen een prachtige hotelkamer en daarnaast heel gezellige groepsruimtes om samen te eten en te borrelen. De omgeving biedt van alles om er op uit te trekken, dit is zeker een accommodatie waar wij als familie nog eens naar terug zullen komen.

Goed geoutilleerde en gezellige locatie voor groepen

Ruime kamers, prima keuken, gastvrije ontvangst. Gemeenschappelijke ruimte is wat groot voor 40 personen, maar gezellig gemaakt met diverse zitjes, tafeltjes, etc. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.

Zo luxe dat je eigenlijk niet meer naar huis wilt!

We verbleven met 30+ mensen in Heuvelrijk, en hebben een top weekend gehad waarbij we de gehele accommodatie afhuurden. Rosanne is super vriendelijk en behulpzaam. Het huis is brandschoon en van alle gemakken voorzien, ook fijn dat de vroege vogels en kinderen in de woonkamer de uitslapers niet wakker maken door de goed geïsoleerde slaapkamers. En andersom. We komen zeker terug!

Fantastische Ervaring!

Wij hebben de locatie afgehuurd voor ons jaarlijkse familieweekend. Waar je normaal gesproken met een grote groep (qua accommodatie) op moet inleveren is comfort. Vaak zijn of de kamers niet helemaal OK, of de keuken niet, of de hoofdzaal niet, etc.. Wij kunnen oprecht zeggen dat alles in deze accommodatie top is. Van keuken tot slaapkamer en van slaapkamer tot hoofdzaal. Wij komen zeker weer terug en hebben echt genoten, super!

Heel erg goed

Het is allemaal erg schoon en goed verzorgd. Het voldoet aan al onze eisen. Wij zijn erg vriendelijk geholpen.

Top accommodatie voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Hele mooie, moderne accommodatie die stijlvol is ingericht met fijne bedden, een luxueuze badkamer. Ontbijt en lunch waren heerlijk en de goede zorgen van gastvrouw/eigenaresse Rosanne maakten dat het ons aan niets ontbrak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Comfortabel

Wij waren met een groep van ruim 50 vrouwen, die we in de watten wilden leggen. Het heeft ons aan niets ontbroken. Geweldige bedden, heerlijke douche. En we konden ons heerlijk ontspannen in de sauna.

Mooie luxe groepsaccomodatie met een fijne sfeer

Wij hebben met de familie een fantastisch leuk en gezellig weekend gehad. Jong en oyd hebben zich uitstekend vermaakt. Het gruis was echt super en alles was goed verzorgd. We zouden hier zo weer terugkomen.

Plaats is netjes, rustige accommodatie om tot rust te komen

Heel vriendelijke gasten en gastvrijheid.

Wylerbaan 1 C

6561KN Groesbeek