De chech was uitvoerig en deskundig,, ben ook zeer tevreden over hoe Second Home en diegene mij adviseerde.
Beste heer Franc, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Zowel de afhandeling van de afspraak via het kantoor. Deze moest ik helaas diverse keren omzetten, maar alles zonder enige probleem en binnen een mum van tijd geregeld. Chapeau. Ook de expert onsite was vriendelijk en erg ervaren. Het rapport is overzichtelijk, dus precies dat wat ik zocht. Een fijne ervaring. Bedankt!
Beste Angelique, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten en over onze inspecteur. Wendy
Goed geholpen met een mooi uitgebreid rapport! Heel duidelijk in wat hij aan het doen is en wat hij heeft gedaan.
Beste heer Wolfs, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Prettig en professioneel.
Beste John, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt! Wendy
Het betrof een aankoopkeuring van een chalet, door Second Home Check, door medewerker Ton, en medewerker in opleiding Erik. Algemeen over het bedrijf: Snel een afspraak kunnen maken, goede communicatie, vriendelijke mensen, correcte afhandeling. De keuring door Ton en Erik. Goede communicatie over de aankomsttijd, op tijd, vriendelijk, rustig, nemen de tijd, geen haast, zeer deskundig, gedegen, keuren veel meer dan je verwacht >>> met speciale apparatuur, ..... heel veel dus. Geven daarna een eerste indruk ter plekke over de bevindingen. De rapportage kwam heel snel. Eén samenvatting met de bevindingen en één rapport met de bevindingen en met alle metingen, met heel veel foto's. (71 pagina's) Het geeft veel duidelijkheid over wat je wilt kopen. Wat zij doen, kan je zelf nooit allemaal zelf bekijken. De na-service is goed. Ik heb gebeld met vragen over de rapportage en vriendelijk en geduldig werden al mijn vragen beantwoord. Conclusie: Doen! Het is zeer veel waar voor je geld. Het kan veel teleurstelling voorkomen en dus veel geld besparen bij de aanschaf van het chalet. Tevens geeft de keuring een nauwgezet beeld over de veiligheid, als je zelf in het chalet woont of blijft wonen. Conclusie: Doen!
Beste Niek, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten duidelijk in kaart zijn gebracht. Weten -voordat de koop rond is- hoe het is gesteld met de veiligheid en de bouwkundige staat van een chalet is inderdaad fijn. Wendy
Graag hadden we bij de check al de mogelijke waarde van het chalet gehoord. Waarde viel nu enorm tegen!
Beste Corrie, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Om de waarde op locatie aan te geven is helaas niet mogelijk. Naar aanleiding van de bevindingen op locatie gaat de inspecteur op kantoor onderzoek doen en alle gegevens in een rapport verwerken, om hier uiteindelijk een waarde voor te bepalen. Wendy
Zeer uitgebreid en zorgvuldige keuring, daarnaast ook tijd en ruimte voor uitleg en adviezen voor preventie, controle etc. Geeft een prettig gevoel
Beste Marcel, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de tips! Wendy
De kritische beoordeling is gebaseerd op een gedegen kennis. De adviezen zijn zeer waardevol.
Beste Gertjan, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Zeer nette en vakkundige taxateur en komen afspraak na. Wat voor mij geen 8 of een 9 is dat je naast een vast bedrag ook nog voorrij kosten moet betalen. Ik zou het eerlijker vinden als je er niet bent of de taxateur is onderweg en je belt af dat er dan alsnog kosten worden berekend. Wat ook nog een optie kan zijn een klein deel betalen voor de afspraak.
Beste Peter, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Heb goede tips en info gekregen
Beste, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wendy
doordat ik de keuring heb laten uitvoeren is mij een grote finaciele strop bespaart gebleven .
Beste Vera, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie en de rapportage. Wendy
Robin was bij ons. Zeer duidelijke uitleg en een aantal tips rijker. Rapport was voor ons helaas vernietigend. We kunnen hopelijk er ons voordeel uithalen.
Beste Theo, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. We geven het aan Robin door. Bedankt voor het toevoegen van de foto, altijd leuk! Wendy
De inspecteur was deskundig, en zeer nauwkeurig in zijn inspectie. En ook nog eens aardig. We kregen tijdens de keuring al veel informatie en het rapport vatte alles goed samen met duidelijke foto’s
Beste Marcel, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie en over onze inspecteur. Wendy
Alles zeer snel geregeld en heel netjes en zeer accuraat. Nogmaals bedankt.
Beste Willem, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Verbaasd over de nauwkeurigheid van de keuring! Zeer professioneel.
Beste heer Dussen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wendy
Wij hebben onze ervaring als professioneel en zeer prettig ervaren!
Beste Gerard, Wat fijn dat u tevreden bent en de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Na de keuring werden wij gebeld door de inspecteur die ongelooflijk uitgebreid zijn keuring met ons heeft besproken. Dit is onze eerste recreatiewoning dus een absolute meerwaarde om mondeling de keuring toegelicht te krijgen. Ook het proces voorafgaand was uiterst vriendelijk en kundig. Kortom meer dan tevreden.
Beste Saskia, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten duidelijk in kaart zijn gebracht, en dat u verder tevreden bent over onze dienstverlening. Wendy
Een aardige en gedegen nette keuring volgends mij
Beste heer Schaffelaars, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
De inspecteur was zeer vriendelijk, punctueel en correct. Hij was zeer goed voorbereid op zijn taak en had een hoog niveau van deskundigheid. Hij legde desgevraagd alle stappen van zijn werk uit.
Beste Markus, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt! Wendy
De beoordeling heeft me geholpen om een reele prijs te betalen voor het object. En het geeft veel aanknopingspunten ter verbetering van het object. Prima service en ook betaalbaar.
Beste, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen! Wendy
Aankoop keuring. Alles tot in detail bekeken en ruim de tijd voor genomen. Zelfde dag uitgebreide rapport al binnen.
Beste Sandra, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Ook nog met de nuttige tips etc Top dus
Beste Paul, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de tips! Wendy
de specialist was op tijd en heel vriendelijk. het was meteen duidelijk dat hij veel ervaring had. Hij ging heel zorgvuldig te werk en grondig te werk. Meteen na de keuring rapporteerde hij persoonlijk en beloofde dat het rapport er de volgende dag zou zijn. Alle afspraken zijn nagekomen met een helder bruikbaar rapport. In dit geval heel veel dank aan deze vakmanTon.
Beste Emmy, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten, ik zal de mooie woorden doorgeven aan Ton. Wendy
Zeer deskundig . De commercie belangen van Second Home beïnvloeden mogelijk het individuele onafhankelijke resultaat van de eigenaar van het chalet . Dit is zeer kwalijk en schadelijk voor de chalet eigenaar cq de uitkomst van het keuringsrapport.
Beste, Wat fijn dat u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. De opmerking nemen wij zeker als tip mee, omdat wij niet de indruk willen wekken dat wij niet onafhankelijk zijn. De onafhankelijkheid vinden wij namelijk enorm belangrijk. Wendy
Prima afhandeling
Beste, Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het invullen van de review! Wendy
Parallelweg 4
7081DX Gendringen
Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.