Goede informatie.
Beste, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Zeer uitgebreide keuring, vakkundig uitgevoerd! Prettige samenwerking. Duidelijke eerlijke conclusie in uitgebreid verslag. Zal het iedereen aanbevelen!
Beste Rian, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt! Wendy
Voor de aankoop van een chalet een veiligheidskeuring laten uitvoeren. Tot in kleinste detail is alles bekeken, visueel en met gekalibreerde instrumenten. Beoordeling op bouwkundige staat, veiligheids- en technische normen. Voor de keuring staat off. ca. 1,5 uur gepland, echter bij vragen, bijzonderheden wordt uitgebreid tekst en uitleg gegeven. De keuringsmedewerker neemt alle tijd voor de uitvoering én is tevens een 'luisterend oor'. de resultaten van de keuring wordt een uitgebreide rapportage, met foto's, meetgegevens gemaakt. Mbt. nadere toelichting op de rapportage wordt nadien de tijd genomen om hiervan tekst en uitleg te geven.
Beste Frits en Lineke, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen en eventuele aankoop! Wendy
Vriendelijk en goede uitleg
Beste mevrouw van Veelo, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wendy
Als leek zijnde goed ontvangen en erg prettig geholpen. Nam de tijd om dingen te laten zien waar op verbeterd moet worden en wat er goed was. Al met een al fijne en goede ervaring. Bij de aankoop van een volgend chalet schakel ik jullie zeker weer in.
Beste Tom, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer! Wendy
Prima keuring met degelijk uitleg
Beste heer Cornelis, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Succes met het klussen! Wendy
Goede vakkennis en persoonlijk contact prima
Beste heer Kas, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Op 20-08-2020 heb ik een lovende review geschreven. Was erg tevreden met de snelle service en het mooie rapport. Helaas bleek na een jaar er toch behoorlijk veel achterstallig onderhoud asn het houtwerk onder de verflaag te zitten. In eerste instantie reageerde SecondHome check afwijzend, maar gelukkig hebben zij telefonisch contact met mij opgenomen en hebben we onze standpunten toe kunnen lichten en uit kunnen wisselen en zijn daarbij tot een oplossing gekomen die voor beide partijen aanvaardbaar is.
De ontstane situatie die u beschrijft, is enorm zuur en wij begrijpen uw frustratie. Omdat u ons betichtte van nalatigheid, hebben wij de zaak nogmaals heel goed bekeken. Onze inspecteurs doen geen destructief onderzoek waardoor het houtrot niet is ontdekt. De inspecteur heeft in zijn rapport echter wel punten van aandacht benoemd waaronder de kitnaden bij de aansluitingen bij kozijnen en latten. Bovendien is vermeld dat het kunststof latwerk niet mooi en strak aansloot. Omdat het houtrot niet zichtbaar was, is hiervan geen melding gemaakt. Inmiddels is er telefonisch contact geweest en hebben wij onze standpunten uitgewisseld en kwamen tot een oplossing die u aanvaard heeft. Omdat u een bouwkundige keuring heeft laten uitvoeren, kunt u bewijzen dat u goed onderzoek deed en staat u sterker.
Originele beoordeling
Op 20-08-2020 heb ik een lovende review geschreven. Was erg tevreden met de snelle service en het mooie rapport. Wie schetst mijn verbazing/verontwaardiging toe een jaar jater het houtwerk grotendeels verrot bleek en dit ook tijdens de keuring al was. Reactie van Secondhome: dit konden we niet zien, dus kunt u ons dit niet kwalijk nemen. Blijkbaar neemt men alleen verantwoordelijkheid indien er zichtbare gebreken zijn, maar omdat ik zelf ook over over beschik heb ik daar geek keuringsrapport voor nodig. Kortom; mooi geformuleerde schijnzekerheid.
Het telefonisch contact om een afspraak te maken verliep uitstekend. Aardig en deskundig. Ook de latere contacten per telefoon en per e-mail gingen heel goed. De inspectie zelf ging ook uitstekend. Een aardige en deskundige man die wist waar hij het over had en goede uitleg en adviezen gaf.
Beste Jan, Fijn dat alles goed is verlopen. Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Wendy
Alles volgens afspraak
Beste heer Geuzendam, Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het invullen van de review! Wendy
Na aanmelden zeer vlotte reactie en afspraak . Inspecteur belde ons na de keuring met uitgebreide toelichting . Ook daarna beschikbaar voor advies en overleg . Heeft ons enorm geholpen . Tip: Kies ook voor de uitgebreide keuring . Zeker als je zelf niet super technisch bent .
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie en de rapportage. Bedankt! Wendy
Duidelijke informatie van vakmensen. Professioneel, klantgericht en vriendelijk te woord gestaan.
Beste Shanna, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspecteurs en de rapportage. Bedankt! Wendy
Van informatie tot afhandeling keurig geregeld. Vriendelijk aan de telefoon, info die ik vroeg keurig beantwoord. Ook de veiligheidsinspekties zijn keurig naar tevredenheid verlopen De specialisten wisten waren ze mee bezig waren
Beste Chris, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
Xxx
Beste, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Wat fijn dat u de moeite nam ons te beoordelen. Wendy
Second Home Check heeft een zeer grondige inspectie uitgevoerd en tijdens deze inspectie al allerlei handige tips gegeven. Ik was bijzonder onder de indruk van het uitgebreide inspectierapport en de accurate waardebepaling van ons chalet. Bijzonder vriendelijke en kundige mensen.
Beste Fred, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie en de rapportage. Bedankt! Wendy
De inspectie omvatte toch meer zaken dan ik in eerste instantie dacht. Geeft daardoor een nog completer beeld van het te kopen object.
Beste, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen en eventuele aankoop! Wendy
Keuring werd zeer zorgvuldig, vakkundig en degelijk uitgevoerd! Contact was zeer prettig. Communicatie was ook top! Uitgebreid rapport. Alles binnen zeer korte termijn geregeld.
Beste, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de gegeven adviezen! Wendy
Professionele, uitgebreide keuring, goede prijs en snel een mooi rapport gekregen! Top!
Beste Joey, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wendy
Het is niet de goedkoopste als je een professionele check wil laten doen maar wel een betrouwbare.
Beste, Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de review in te vullen. Wendy
Ik ben snel en heel vriendelijk, goed en duidelijk geïnformeerd!
Beste mevrouw Plaizier, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
Er is een gedegen keuring geweest en een duidelijk rapport geschreven hierdoor hebben wij de aankoop van het chalet geannuleerd!
Beste Marcella, Weten -voordat de koop rond is- hoe het is gesteld met de veiligheid en de bouwkundige staat van een chalet is inderdaad veel fijner. Succes met de zoektocht! Dank voor uw beoordeling. Wendy
Inspectie volgens plan uitgevoerd. Heldere uitleg en nuttige tips ontvangen. Fijne open communicatie. Vriendelijke benadering. Ik ben zeer tevreden.
Beste Henry, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Succes met de tips! Wendy
Voorafgaand aan de aankoop van een stacaravan second home check ingeschakeld voor een aankoop keuring. Zij hebben geconstateerd dat er sprake was van een grote lekkage die voor het blote oog niet zichtbaar was. Van het eerste telefonische contact t/m de uitgebreide keuring vriendelijk behandeld. Ook het rapport is zeer uitgebreid. Een echte aanrader deze keuring om onaangename verrassingen te voorkomen. Deskundig bedrijf, top service!
Beste Rita, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen en eventuele aankoop! Wendy
Ich kann Sie nur jedem empfehlen. Pünktlich, nett und verstehen ihre Arbeit. Werde jetzt alle aufgezählten Mängel dank ihrer Liste ab arbeiten.
Lieber Christian, Wie schön, dass Sie so zufrieden sind und sich die Mühe gemacht haben, unseren Service zu bewerten. Ich danke Ihnen vielmals. Wendy
We konden zeer snel een afspraak maken om een chalet dat we wilde kopen te laten inspecteren. Omdat we niet bij de inspactie aanwezig waren zin we achteraf gebeld. Erg fijn om een heldere uitleg te krijgen over de inspectie en welke punten er geconstateerd zijn. Dit gaf ons vertrouwen in de aankoop van het chalet.
Beste Chris Weten -voordat de koop rond is- hoe het is gesteld met de veiligheid en de bouwkundige staat van een chalet is inderdaad veel fijner. Dan weet je in ieder geval wat je koopt. Dank voor uw beoordeling. Wendy
Parallelweg 4
7081DX Gendringen
Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.