De keuring kon snel plaatsvinden. Er werd de tijd voor genomen en aan het eind van de middag een uitgebreide telefonisch samenvatting. Bevindingen worden in het rapport continu ondersteund door foto’s.
Beste, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Fijn dat alle punten duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen! Wendy
zeer professionele werkwijze. Alle bouwkundige themas worden dmv een checklist grondig afgewerkt. Van gaskeuring tot vochtmeting. De Second Home Check biedt een onafhankelijke keuring en taxatie en helpt mee een echt gefundeerde koopbeslissing te kunnen nemen. En bij zulke scherpe prijzen zou iedereen dat kunnen/moeten doen. Aanrader dus!
Beste heer Cornelis, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht. Wij wensen u succes met de adviezen en eventuele aankoop! Wendy
Uitstekkend werk verricht en goed advies
Beste, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt! Wendy
Vriendelijke mensen, goed werk gedaan zijn we heel blij mee
Beste Jan en Hendrika, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
Meerdere foto’s hadden duidelijker gemogen. Had meer tijd voor genomen moeten worden.
Beste Leo, Allereerst bedankt voor de moeite die u heeft genomen voor het invullen van de review. Wij nemen u tip zeker mee. Wendy
Netjes en leuk contact Flexibel met afspreken
Beste heer Frank, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wendy
Fijn dat de caravan nu goed doorgemeten is en helder is voor ons wat er aan moet gebeuren. Ze zijn wel aan de prijs, maar kunnen daardoor wel vrijwel direct langs komen en dat is ook wat waard. Duidelijk rapport met foto's van alle verschillende onderdelen. Vriendelijke man die de tijd nam om uit te leggen en onze vragen te beantwoorden.
Beste, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Fijn dat alle punten nu duidelijk in kaart zijn gebracht, zodat u er een veilig chalet van kunt gaan maken. Wij wensen u succes met de adviezen en veel klus plezier! Wendy
ik ben heel tevreden, second home check is goed bereikbaar, ik werd meteen na de keuring gebeld, en later nog een keer gebeld om het rapport en de uitkomst te bespreken. Allemaal heel professioneel en vriendelijk.
Beste Dieke, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
De wachttijd was wel flink wat langer dan op de website staat, maar ik werd wel netjes te woord gestaan en afspraken werden goed nagekomen. Robin heeft voor mij de inspectie gedaan en die kwam gedegen, ervaren, kundig en betrouwbaar over. Ook heb ik nog goede toelichting gekregen naderhand per telefoon. Het enige wat ik en de verkoper jammer vonden dat tijdens de inspectie, het verhaal positiever leek dan achteraf bleek. Dit zou zijn om het neutraal te houden en het uiteindelijke advies alleen aan de opdrachtegever kenbaar te maken (ik dus). Alleen nu hadden wij een wat vertekend beeld en we hadden liever meteen "het slechte nieuws" gehoord. Wellicht een idee om dat van te voren even te overleggen, wat wenselijk is. Verder meer dan tevreden. Uiteindelijk door deze check betere afspreken met de verkoper kunnen maken, tot ieders tevredenheid.
Beste Micha, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Wendy
de aankoopkeuring kon binnen een week plaatsvinden en direct na de keuring kregen wij telefonisch al uitleg over de bevindingen en advies over maatregelen. Het rapport en de toegevoegde foto's waren heel duidelijk. Bijzonder prettig omdat je als leek toch niet goed weet waar je op moet letten, en zo'n chalet koop je wat ons betreft maar een keer!
Beste Carla, Weten -voordat de koop rond is- hoe het is gesteld met de veiligheid en de bouwkundige staat van een chalet is inderdaad veel fijner. Dan weet iemand in ieder geval wat je koopt. Dank voor uw beoordeling. Wendy
Een snelle service en opvolging van ons verzoek, binnen 1 week het rapport en daardoor konden wij snel schakelen
Beste Pieter, Fijn om een positieve reactie te mogen ontvangen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Het ziet er mooi uit op de foto. Wendy
Inspecteur was zeer kundig, legde alles goed uit en kon iedere vraag beantwoorden. Ook nazorg was prima, vragen stellen en bellen na de keuring was geen probleem, rapport heel uitgebreid, zeer aan te bevelen.
Beste heer Luijtgaarden, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Het ziet er prachtig uit, lekker genieten! Wendy
Onze keurmeester Ton was zeer grondig en deskundig. We hebben eind van de keuring en daarna telefonisch alle punten besproken en hebben nog via email enkele tips over gevelbekleding en kit ontvangen. Ik belde maandag en er was een annulering op dinsdag waar we gebruik van konden maken en hadden het keurings rapport woensdagmiddag al in plaats van donderdagavond. Dit was qua snelheid ook fijn voor de verkoper.
Beste Edwin, Fijn dat alles duidelijk is geworden voor u. Het ziet er mooi uit op de foto. Wendy
mijn stacaravan is nu weer in perfecte staat door de paar punten die geconstateerd waren en binnen een week verholpen konden worden, ga met een veilig gevoel slapen .
Beste Gerrit, Fijn dat alles duidelijk is geworden voor u. Het ziet er mooi uit op de foto. Wendy
snelle afspraak, prettige medewerker die inspectie uitvoert, uitgebreide rapportage die goed is onderbouwd d.m.v. foto's.
Beste, Hartelijk dank voor deze ruime voldoende. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie en de rapportage. Bedankt! Wendy
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Wat fijn dat u de moeite nam ons te beoordelen. Marja
Goed en een vakkundige inspectie van een aan te schaffen caravan. Ben blij met het rapport en heb besloten deze caravan niet te kopen. Dank voor de snelle in planning.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, daar zijn wij blij mee. Bij u heeft de inspectie geleid tot het niet aankopen van de caravan en heeft u misschien behoed voor een teleurstelling. Weten hoe het zit, is natuurlijk altijd beter. Marja
Na een online zoektocht naar een gespecialiseerde partij voor de keuring van mijn chalet kwam ik bij secondhomecheck uit. De keurig werd volgens afspraak verricht en door een ervaren inspecteur met specialistische instrumenten. Dat leverde nuttige inzichten op die ik anders niet had gehad en waardoor ik tijdig en gericht herstel en onderhoud kan laten plegen. De uitgebreide rapportage werd, na betaling van de factuur, in mijn geval nog dezelfde dag opgeleverd. Dat was een extra service, omdat de overdracht de volgende dag al plaatsvond. Ik ben zeer tevreden!
Beste Erwin, Wat fijn dat u zo tevreden bent u de moeite hebt genomen onze dienstverlening te beoordelen. Hartelijk dank daarvoor. Marja
Totaal pakket, wel lange wachttijden maar keuring geholpen
Beste mevrouw, Tijdens de vakantieperiode liepen de wachttijden helaas wat op. Dat had onder andere te maken met vakanties van inspecteurs en het oplopen van keuringsverzoeken. Inmiddels is ons team uitgebreid met 2 inspecteurs en kunnen wij keuringen weer eerder inplannen en rapporten sneller ter beschikking stellen. Hartelijk dank voor deze eerlijke review. Marja
Beste Tanja, Wat fijn dat u ons een 10 geeft! Daar zijn wij blij mee en dit zien wij als een pluim voor ons hele team. Hartelijk dank! Marja
Goed! Een aanrader voor wie een vakantiehuis wilt kopen en zeker wilt zijn dat het in goede staat is!
Weten -voordat de koop rond is- hoe het is gesteld met de veiligheid en de bouwkundige staat van een vakantiehuis is inderdaad veel fijner. Dan weet iemand in ieder geval wát hij of zij koopt. Dank voor uw beoordeling. Marja
De keuring verliep vlot en alles werd gecheckt, met het blote oog, met foto's en waar mogelijk ook met apparatuur. Naderhand hebben we (de keuringsmeester in de auto op weg naar het volgende object om te keuren) een paar dingen besproken, zodat ik die resultaten vast kon laten bezinken. Het rapport was uitgebreid met goede toelichting en duidelijke foto's. Kortom: aanrader.
Beste, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
Heel veel aan onze check gehad, waardoor we de punten welke zijn opgemerkt door de inspecteur, meteen hebben kunnen neerleggen bij de verkopende partij. Deze worden nu verholpen en worden wij pas eigenaar van her chalet waneer de opgemerkte zaken zijn verholpen en opgelost
Beste heer Haasbroek, Fijn om te lezen dat het naar wens is geweest. Hopelijk zijn de punten inmiddels verholpen, en bent u nu een trotse eigenaar! Wendy
Goede afstemming en afspraken. Worden ook correct nagekomen. Men neemt de tijd voor de controle en staat open voor vragen. Verwerking in rapportage is vlot gegaan en ook daarna is men zeer behulpzaam.
Beste heer Schalk, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
Vriendelijk personeel en uitgebreid rapport. Blij met de aanwezige kennis en deskundigheid!
Beste Marco, Fijn dat alles duidelijk is geworden voor u. Het ziet er mooi uit op de foto. Wendy
Parallelweg 4
7081DX Gendringen
Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.