Goede service, snel ter plaatse, en goede afhandeling, professionele keuring!
Beste Nicole, Een beter cijfer kunnen we ons natuurlijk niet wensen, fijn dat alles volgens afspraak en tevredenheid is verlopen. Wendy
Plezierig onderhoud gehad met de heer Robin Stolk met duidelijke uitleg
Beste de heer de Jong, Wat fijn dat u zo tevreden bent en de moeite nam ons te beoordelen. Wendy
Via een Facebook tip, kwam ik bij dit bedrijf terecht. Fijn geregeld, goed rapport, betaalbaar en wat beloofd wordt, doen ze ook. Top.
Beste Miriam, Fijn dat alles zo als afgesproken is verlopen. Bedankt voor uw mooie woorden. Wendy
Ons advies is laat het chalet of caravan de home check doen dan krijg u een goed advies .
Beste heer Roetman, Wat hebt u ons een mooi cijfer gegeven, daar zijn wij heel blij mee. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Wendy
Erg goed!!
Beste Max, Bedankt voor het invullen van de review. Een mooi cijfer met mooie woorden dank u wel! Wendy
Ik ben erg tevreden , met de manier hoe er gehandeld is. Netjes na afloop ,van het onderzoek telefonisch contact gehad met de cotroleur. Duidelijke uitleg van de keuring. mvg Joost Qe Wit
Beste Joost, Wat fijn om te lezen dat de keuring goed is verlopen. Klantvriendelijkheid vinden wij zeker belangrijk, bedankt voor uw review! Wendy
Tevreden over houding en aanpak. Alles werd goed uitgelegd. Rapport was ook uitgebreid en duidelijk. Een min punt was het volgdende: Er werd vocht gemeten in de muren van de badkamer. Oorzaak werd slechts naar gegist. Een van de mogelijkheden was lekkage bitumen dakgoot. Dit werd echter niet gecontroleerd, terwijl hij ca 2 uur bezig was. Dan had dit ook gekund en had duidelijk meerwaarde.
Hartelijk dank voor deze ruim voldoende. De kritische noot bespreken wij met onze inspecteur. Daar leren wij van. Marja
Zowel de afspraak inplannen als de keuring zelf zijn heel goed verlopen.
Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Wendy
Tijdens de inspectie, zeer uitgebreid de tijd genomen om alles te fotograferen en te inspecteren, zeer tevreden over.
Beste Arie, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij leggen inderdaad alles vast op camera zodat u ook een duidelijk beeld krijgt van onze metingen en bevindingen. Bedankt voor uw review! Wendy
Goede voorlichting aan de voorkant. De medewerker nam de tijd voor vragen. En we hadden nog geen opdracht gegeven. Toen we de opdracht voor inspectie van ons nieuw chalet hadden gegeven zijn de afspraken nagekomen. De inspectie was nauwkeurig. Hiervan een goed en uitgebreid rapport ontvangen. Al met al super geholpen met een suoerservice. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen. Laat je chalet altijd voor de koop inspecteren.
Beste Marlie, Allereerst bedankt voor je mooie woorden. En inderdaad om teleurstelling te voorkomen, is het raadzaam een inspectie te laten uitvoeren voordat u een aankoop doet. Zo weet u direct of het chaletveilig is en in welke staat hij verkeerd. Wendy
wij hebben totaal geen last gehad van het bezoek van de inspectie.
Beste heer Mazer, Hier doen we het voor dat de klanten tevreden zijn. Bedankt! Wendy
N.V.T.
Beste heer Rijke, Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze inspectie. Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de review in te vullen. Wendy
Er wordt heel veel aandacht besteed aan vochtmetingen, maar ik had het fijner gevonden als mijn gasleiding afgeperst zou worden!!! Monteur is wel aan de gang geweest met een gas-snuffelaar bij de apparaten. Bij vorige keuringen door andere partijen werd altijd de gasleiding afgeperst, en als de druk dan niet afloopt dan weet je tenminste dat dit in orde is! (onder mijn caravan zit namelijk ook koppelingen)
Beste, Allereerst bedankt voor de moeite die u heeft genomen voor het invullen van de review. Wij nemen u tip zeker mee in ons werkoverleg. Wendy
Controleur was netjes op tijd en heeft m.i. alles nagekeken wat gecontroleerd moest worden
Beste Johan, Bedankt voor uw feedback, mooi om te horen dat alles goed en volgens afspraak is verlopen. Wendy
Goede uitleg en advies
Beste heer van Velzen, Wij vinden het inderdaad heel belangrijk dat de keuring die wij uitvoeren vakkundig en met geavanceerde apparatuur getest wordt. Daar hoort natuurlijk goede uitleg en advies ook bij, we zijn blij dat u dat ook zo hebt ervaren. Wendy
Prima ervaring
Beste, Dit is een mooie beoordeling dank u wel. Fijn dat u het goed hebt ervaren, daar doen we het voor! Wendy
Zorgvuldig en netjes gewerkt. Uitvoerig en keurig gedocumenteerd rapport met foto's en binnen de gestelde tijd. Hij was verlaat, maar dat hij keurig laten weten
Beste heer Romijn, Een betere review kunnen we ons niet wensen. Het rapport bestaat idd ook uit foto's zodat we onze bevindingen goed in kaart kunnen brengen naar de klant. Service en kwaliteit staan hoog op ons lijstje. Wendy
Zeer doeltreffend te werk gegaan en een goed oordeel gegeven waar ik mee verder kan.
Beste Govert, Wat fijn dat u ons als prettig hebt ervaren , en dat u er nu ook zelf mee aan de slag kan, succes! Wendy
Een goede ervaring gehad.
Beste Simon, Bedankt voor uw reactie, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wendy
Alles werd goed uitgelegd en vakkundig!!
Beste heer Stassar, Fijn om te horen dat we u zo goed hebben geholpen. Bedankt voor de positieve beoordeling! Wendy
Goed uitgewerkt en uitgebreide raportage
Beste Silvia, Wat goed om te lezen dat de rapportage, naar tevredenheid is uitgevoerd. Wendy
Het was makkelijk om een afspraak te maken. Binnen een dag had ik het rapport en de informatie waar ik verder mee kan.
Beste, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van de keuring, dit horen we graag! Wendy
Alles wat gecontroleerd werd werd goed uitgelegd.
Beste mevrouw Pouw, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons een mooie beoordeling te geven. Een goede eerlijke keuring staat hoog in het vaandel bij Second Home Check. Fijn dat alles voor u duidelijk was. Wendy
Da ich das erste Mobilheim gekauft habe, bin ich sehr froh darüber, das es diesen Service gibt. Zu einem bekommt man bestätigt was man für sein Geld gekauft hat, und ob der Wert auch entsprechend ist. Und man hat anschließend die Gewissheit das alles in Ordnung ist, oder welche Vorschäden zu einer Kosten falle werden können, sodass man frühzeitig Gegenmaßnahmen ergreifen kann. Der Kollege war sehr nett und höflich. Alle Arbeitsschritte wurden auf Nachfrage fachgerecht und verständlich beantwortet. Es war auch kein Problem das wir uns nicht auf Niederländisch unterhalten konnten.
Herzlichen Dank für Ihre Reaktion. Glücklich hat alles gut gefallen, darüber sind wir natürlich sehr froh. Viel Spaß mit dem Mobilheim! Wouter
Parallelweg 4
7081DX Gendringen
Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.