Ton van Second Home Check kwam heel rustig en aardig over. Neemt de tijd voor alles. Een goede ervaring dus en wij ook blij , want de caravan is goed gekeurd
Beste Fam. Weijer, Bedankt voor de mooie woorden, hier worden wij ook blij van. We gaan dit natuurlijk ook doorgeven aan onze inspecteur Ton! Wendy
Fijne mensen die vakkundig zijn en soepel zijn in planning van afspraken.
Beste Fam. Vos Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn, dat horen we natuurlijk graag! Wendy
De afspraak kon snel gemaakt worden en de dag erna was het rapport ook al klaar. Heel fijn, want zo konden wij uiteindelijk ook weer verder met de aankoop van het chalet.
Wat fijn dat u tevreden bent, fijn dat onze snelheid zo op prijs wordt gesteld. We proberen ons altijd zo goed mogelijk aan de wensen van de klant aan te passen, fijn dat dit gelukt is. Wij wensen u veel succes met de aankoop! Wendy
Vanaf het eerste telefonische contact zeer doortastend en accuraat te werk. Afspraken werden nauwkeurig nagekomen. De keurmeester die ons vakantie huisje heeft gekeurd ging zeer uitvoerig en zorgvuldig te werk. Bovendien heel erg fijn in het contact. Ik kan iedereen de samenwerking met secondhome check aanbevelen
Beste Leonie, We geven de mooie woorden door aan inspecteur Ton. Fijn dat we u zo goed konden helpen! Wendy
Alles liep vlot zoals afgesproken. Een hard copy van het rapport via de post was direct geregeld.
Beste familie Karst, Fijn om te horen dat alles verlopen is zoals afgesproken. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons. Wendy
Nadat wij eerder dit jaar voor een ander chalet contact hadden opgenomen met SecondHomeCheck voor een keuring, was het voor ons direct duidelijk dat wij dit bedrijf nu weer zouden vragen. Wederom vanaf het begin af aan een zeer goede ervaring gehad. Weer erg goed, netjes en servicegericht geholpen. Netjes telefonisch contact, afspraak is afspraak. Uitgebreide toelichting nadat het chalet is gekeurd. Er is ruimte en tijd voor vragen. Een zeer fijn bedrijf om je chalet door te laten keuren! Wij kunnen hun zeker aanbevelen bij anderen!! Dat doen we namelijk al :)
Wat fijn om te horen dat we jullie wederom goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de mooie woorden! Wendy
Een super vriendelijke behandeling gehad van het bellen tot aan het opsturen van de rapportage. Er is altijd wel iets op te merken dus vandaar geen 10 maar een dikke 9. Nogmaals bedankt!
Beste Raymond, En ook met een 9 zijn wij natuurlijk dik tevreden! Bedankt voor het vertrouwen in ons. Wouter
Om voor ons op korte termijn nog een aankoop-keuring te kunnen doen, heeft Robin zelf tijd gemaakt om dat alsnog in te kunnen plannen. Dank voor de flexibiliteit en voor de deskundigheid van de inspectie. Waardevolle adviezen gekregen voor onze nieuwe aankoop.
Goed om te horen dat we jullie op korte termijn snel konden ondersteunen. Mooi dat we jullie van goed advies konden voorzien! Wouter
Maandag aanvraag ingediend voor keuring op korte termijn ivm omstandigheden. Keuring kon dinsdag al uitgevoerd worden en woensdag het uitgebreide rapport ontvangen. Superservice en zeer uitgebreid rapport. Een echte aanrader!
Wat ontzettend goed om te horen dat onze snelheid zo op prijs wordt gesteld. We zullen altijd ons best doen ons zo goed mogelijk aan de wensen van iemand aan te passen en zijn zeer blij dat dit bij u gelukt is! Bedankt voor uw vertrouwen! Wouter
Na telefonisch contact op korte termijn een afspraak om de stacaravan te keuren. de check list die je toegestuurd krijgt is duidelijk. prettig contact met een deskundige en vriendelijke keurmeester.
Beste familie van der Goes, We geven de mooie woorden door aan inspecteur Ton. Fijn dat we jullie zo goed konden helpen! Wouter
Ik had Secondhomecheck benaderd voor een contra expertise mbt een eerdere uitgevoerde taxatie van een andere taxateur p3expertise van onze stacaravan. Deze taxateur werd door de campingeigenaar aangedragen en kwam niet volgens de taxatienormen tot een heel lage taxatie (3000), geheel in de wens van de campingeigenaar. Deed een week over het rapport en was niet voor commentaar bereikbaar. Ton de taxateur van Secondhomecheck hield een gedegen onderzoek. Hierbij kwamen twee cruciale punten naar voren ( geen geaard stopcontact keuken en lekkage koppelstuk gasfles) waarbij enige ruimte werd aangeboden om het op te lossen. Secondhomecheck kwam met een goed onderbouwde taxatiewaarde (13000) conform norm en het rapport was binnen zeer korte termijn binnen. En Secondhomecheck was nog 70,- goedkoper dan de andere taxateur. De campingeigenaar ging helaas niet mee in het rapport en hield zijn eigen taxateur aan. Maar ook binnen die strijd heeft Secondhomecheck nog ondersteuning geboden. Ivm de taxatiewaarde van het 1e rapport mogen we de stacaravan niet doorverkopen. Ton en Robin in ieder geval bedankt voor jullie expertise en ondersteuning.
Beste Eric, Ook wij betreuren het feit dat er een moeilijke situatie als deze is ontstaan. Wél zijn we blij dat we u in ieder geval op de juiste manier hebben kunnen ondersteunen. Bedankt voor uw mooie woorden! Deze casus ondersteunt ook maar weer hoe belangrijk het is om een partij in te schakelen die daadwerkelijk 100% onafhankelijk werkt met een bijpassende certificering. Wij wensen u veel succes en geven onze collega's uw compliment door. U weet ons te vinden mochten we u kunnen ondersteunen! Wouter
Prettige contacten met Robin, zowel telefonisch als in persoon. Snel een afspraak geregeld. Grondige keuring. Mooi verzorgd keuringsrapport.
Beste Peter, Wat ontzettend goed om te horen, hier doen we het voor! We geven het collega Robin meteen door! Wouter
Goede toelichting en feedback. Must voor elke koper van een stacaravan of chalet
Beste heer Leerintveld, Het is voor ons natuurlijk enorm leuk om te horen dat u ons aanprijst als een 'must voor iedere koper van een stacaravan of chalet'. Bedankt hiervoor en goed om te horen dat we u hebben kunnen ondersteunen! Wouter
Mijn ervaring is van het begin tot eind goed geweest, er wordt echt meegedacht met de klant.
Beste mevrouw Kersten, Wat super om te horen. We vinden het altijd prettig om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en zijn blij dat dit gelukt is! Wouter
Beste heer Bol Fijn om te horen dat de inspectie zoals afgesproken is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Wendy
Binnen een dag geregeld en twee dagen later rapport al in huis. Heel snel allemaal. En ook een belletje na de inspectie vond ik ook heel goed.
Beste Carla, Bedankt voor de positieve woorden. We vinden het belangrijk om iedereen snel en goed te kunnen helpen en gelukkig is dat bij u ook perfect gelukt! We horen altijd graag achteraf wat de bevindingen zijn geweest en het doet ons goed te horen dat dit telefoontje gewaardeerd werd. Ik geef het door aan ons team! Wouter
Goede uitleg en hij nam er alle tijd voor
Beste Marja, Wat een mooi cijfer! Fijn om te horen dat de inspecteur de tijd nam voor de inspectie, hier hechten we dan ook veel waarde aan. Wouter p.s.: een mooie vakantiewoning hoor!
Second Home Check heeft onze stacaravan op een professionele en accurate wijze gekeurd en getaxeerd. We weten wat we gekocht hebben en weten ook wat de stacaravan waard is.
Beste Marcel, Gelukkig hebben we u goed kunnen helpen bij de aankoop van uw stacaravan. Het geeft toch een goed gevoel om te weten dat de aankoop het waard is! Wouter
Prima rapport ontvangen, niet alle mankementen helemaal duidelijk gekregen, bouwjaar is bijv ‘onbekend’, en toch niet heel goedkoop maar verder, zeer te reden. Zeer aardige, nette inspecteur en ook vriendelijk telefonisch contacten.
Beste familie Tuk, Bedankt voor jullie eerlijke beoordeling. We hechten inderdaad veel waarde aan kwaliteit en vinden het daarom prettig te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen. Ik zal het compliment doorgeven aan de inspecteur, dat wordt vast gewaardeerd! Wouter
Uitstekende communicatie, op de afgesproken tijd, doortastend, openstaand punt mbt de keuring netjes opgelost. Rapport snel opgeleverd.
Beste heer de Braam, Dat zijn een paar krachtige complimenten. Goed om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen met onze keuring en rapportage. Wouter
Goede communicatie, snelle service, voldoende kennis en uitgebreid onderzoek
Beste familie Broekzitter, Dat zijn veel mooie complimenten in 1 zin. Bedankt voor het vertrouwen en ik geef jullie bevindingen zeker even door! Wouter
Ik had jullie gebeld en jullie konden de volgende dag al klaar staan. Goeie aardige vent met verstand van zaken. Ik kom bij jullie terug!
Beste Sem, We proberen inderdaad altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Gelukkig hebben we u hierbij goed kunnen ondersteunen. De complimenten voor de 'goeie aardige vent' worden ook zeker doorgegeven! Wouter
Alles is voor mij nieuw, ik werd zeer vriendelijk en geduldig geinformeerd over de gang van zaken. Niets was teveel. Ook tijdens het keuren van de stacaravan werden mij zaken uitgelegd en liet Robin zien wat hij bedoelde. Fijne samenwerking.
Beste familie Berends, Mooi om te horen dat we u zo goed hebben kunnen informeren. Wij helpen altijd graag en zijn blij dat dit bij u goed is gelukt. Wouter
Erg fijn dat onze stacaravan op 41 punten is gecontroleerd en hier een rapport van hebben gekregen, dit rapport hebben wij gegeven aan de koper. Nu weten beide partijen dat het goed zit. En wij zijn trots op de goedkeuringssticker die op de stacaravan is geplakt.
Beste Simone, Gefeliciteerd met de veiligheidssticker! Goed om te horen dat we jullie konden ondersteunen bij de verkoop. Bedankt voor de positieve woorden. Wouter
Zie boven
Dat zijn een aantal krachtige woorden waar we erg blij mee zijn! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Wouter
Parallelweg 4
7081DX Gendringen
Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.