Vriendelijke professionele aanpak

Grondig te werk en prettig in de omgang.

Geweldig!

We waren onder de indruk zo nauwkeurig werd alles gekeurd!

• Type object? Chalet

Zorgvuldige, uitgebreide en professionele keurinh

Keuringsinspecteur Robin was zeer klantvriendelijk en nam alle tijd voor keuring en uitleg daarbij. Verder was de communicatie met ons als koper zeer goed en helder, zowel voor, tijdens als na de keuring! De keuring kon ook snel afgesproken worden wat erg prettig is als je bezig bent met een aankoop.

• Type object? Chalet

Zeer zorgvuldige en transparante wijze van onderzoek.

Goede beschrijving van werkwijze. Professionele meetapparateur en zorgvuldig onderzoek. Open communicatie en zeer, zeer nette manier van werken. Uitvoerig rapport met heel veel ondersteunende foto’s. Gemotiveerde, ook mondelinge uitleg van dagwaarde bepaling. Geeft een heel veilig gevoel en is goede basis voor een stacaravanverzekering.

• Type object? Stacaravan

Zeer ter zake kundig, klantvriendelijk en staan altijd open voor vragen.

Bovenstaande samenvatting zegt wat mij betreft alles.

• Type object? Chalet

Geweldige ervaring en top service!!

Vanaf het allereerste contact zeer goed, netjes en professioneel! Voor ons recreatiechalet wilden wij graag een aankoopkeuring aanvragen. Dit is door Second Home Check keurig verzorgd. Het telefonische contact als de keuring zelf uiterst verzorgd en compleet. Echt een meerwaarde aangehad voor onze aankoopbeslissing!

Fantastisch

Zitten zelf in het buitenland en stacaravan gekocht in Nederland! Aangezien wij 100% zeker wilden zijn of we een toch wel goede gebruikte stacaravan hadden gekocht hebben we SecondHomeCheck ingeschakeld en hebben deze ons zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Wij hebben de opdracht gegeven voor een uitvoerige keuring en zijn hier zeer tevreden over. Ten eerste werd dit de volgende dag al gedaan, ten tweede werden we direkt tel.op de hoogte gebracht en ten derde werd alle tijd genomen om al onze vragen op een zeer vriendelijke manier te beantwoorden. Eerlijk rapport gekregen en kunnen we nu gaan genieten van onze stacaravan wanneer wij in Nederland zijn! Jelle en Tineke Groen

Prettige bekwame mensen

Professionals die weten waar ze op moeten letten. Ook prettig in de communicatie naar koper en verkoper Rapport direct na betaling aangeleverd.

Vakkundig en uitgebreid

Fijn contact met degene die de check ging doen, keurig op tijd, duidelijke uitleg en een uitgebreid rapport.

• Flexibiliteit N.v.t.

Erg klant vriendelijk

Dhr was vriendelijk, netjes en duidelijk in uitleg. Zeker voor herhaling vatbaar

kwaliteit

Afspraken worden nagekomen en kwaliteit word geboden

• Type object? Chalet

Ben erg tevreden met de uitvoering van de cheque.

Geeft een rustig en veilig gevoel. Zou eigenlijk verplicht gesteld moeten worden.

Fijne,duidelijke uitleg bij alles

De inspecteur nam rustig de tijd om alles te controleren en was ook heel duidelijk waarom iets niet goed was. Ik gen erg tevreden.

Professioneel en vriendelijk

Prima dienstverlening. Alles was snel geregeld en afspraken werden nagekomen. Deskundig en fijn om ook wat advies te krijgen meteen. Enige minpuntje was dat de kap van de geiser er af gehaald werd om de geiser te keuren. Het kostte ons daarna veel moeite de kap er weer terug op te krijgen, en er bleek een stukje van een knop afgebroken. Maar verder prima tevreden.

• Type object? Chalet

Zeer uitgebreid rapport en prettig persoon

Alle mogelijke punten waar zich gebreken konden bevinden zijn onderzocht.

Prima. Snel en vakkundig uitgevoerd

Aanvraag gedaan via de website. Inspectie was op zeer korte termijn mogelijk. De meest uitgebreide inspectie laten doen en we zijn regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden. We hebben een duidelijk verhaal gekregen en een rapportage met metingen die met geijkte apparatuur worden uitgevoerd. Zowel via mail als via de post een rapport ontvangen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hun van harte aanbevelen.

zeer deskundig

klant vriendelijk en duidelijke uitleg

Prettig en vertrouwd!

Wij hebben Robin ervaren als een zeer nauwkeurig en geschikt persoon om deze keuringen uit te voeren! Hij is eerlijk en beantwoordt vragen heel deskundig! Kortom, we hebben een zeer goede ervaring gehad met Robin van Second Homecheck! Vriendelijke groeten, Esther Velde Leek Ps: een foto van het desbetreffende chalet uplaoden gaat helaas niet omdat het bestand te groot is.

Klantvriendelijk en professioneel geholpen

De keuring was een heel prettige ervaring. Er is goed naar de veiligheid gekeken en ik heb bruikbare tips gekregen.

Vriendelijk en deskundige check

Zeer prettige, vriendelijke en professionele check. Dak dat van zeer matige kwaliteit bleek, had ik nooit zelf kunnen constateren. Al doorgegeven aan de inspecteur: Bij de prachtige en zorgvuldige rapportage zou het handig zijn als: 1) er geen taal- of stijlfouten in het rapport zouden zitten 2) er eenzelfde nummering van de gecheckte onderdelen die in tekst worden behandeld in het rapport en de bijbehorende foto's zou zijn, zodat je snel snapt waar wat bij hoort 3) niet iedereen is de terminologie van dit soort zaken machtig, handig om er een lijstje met termen achter te hangen 4) fijn dat de waarden die gemeten zijn, vermeld worden in het rapport, maar die zeggen me niets. Zou fijn zijn om de normaalwaarde erachter te zetten, zodat je ziet in hoeverre het wel of niet afwijkt.

Erg deskundig

Voor de definitieve aankoop heb ik mijn stacaravan laten keuren. Overzichtelijke site, zeer vlotte reactie op mijn vraag via de mail en de week erna al een inspecteur op bezoek. Duidelijke uitleg over de verschillende onderdelen tijdens de keuring, nam alle tijd, prettig contact met de inspecteur. Rapport volgende dag al in huis! Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Prettige en klantgerichte benadering

Snelle doorlooptijd, prettige communicatie, duidelijke terugkoppeling zowel telefonisch als in rapportage.

• Type object? Chalet

Goede ervaring en de controle op korte termijn uitgevoerd

• Type object? Chalet

Erg prettig! Duidelijk en helder verhaal en vriendelijk personeel.

Onze ervaring was verrassend goed. Waar tegenwoordig veel bedrijven erg nalatig zijn. Was deze ervaring bovenverwachting goed. Ten eerste zeer duidelijke uitleg over de inspectie. Erg vriendelijk te woord gestaan. Afspraak gemaakt met een inspecteur en ook deze was super vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

Goedeservice, professionele aanpak!

Keuring uitvoerig gedaan waarop je beslissing kan doen wel of niet kopen!

Parallelweg 4

7081DX Gendringen

Over Second Home Check

Second Home Check inspecteert en keurt recreatiewoningen zoals stacaravans, chalets op parken en campings in Nederland en België. Wij keuren op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat (ideaal bij aan- en verkoop van een vakantiewoning) en bepalen de dagwaarde. Ook voeren wij opleveringskeuringen uit. Een keuring kan online worden ingepland via ons planningsportaal. op de website. Onze rapportages zijn helder en duidelijk met veel foto's van hetgeen geïnspecteerd is. Bel ons voor meer informatie of bekijk onze website. ---- Auch deutsche Gäste, die ein Ferienhaus auf einem niederländischen Campingplatz oder Park besitzen, können sich an uns wenden. Second Home Check überprüft und beurteilt Freizeitwohnungen wie Mobilheime, Chalets, die in Parks und auf Campingplätzen in den Niederlanden und Belgien stehen. Wir überprüfen die Sicherheit, den baulichen Zustand (ideal beim Kauf oder Verkauf eines Ferienhauses) und ermitteln den aktuellen Wert. Eine Inspektion kann online über unser Planungsportal auf der Website vereinbart werden. Unsere Berichte sind klar und deutlich, mit vielen Fotos von den inspizierten Objekten. Rufen Sie uns für weitere Informationen an oder besuchen Sie unsere Website.