OK-gas ontzorgt mijn gaslevering volledig.

Ik heb er geen omkijken meer naar; zit nooit zonder gas en levering gaat door ook al ben ik niet thuis. Erg prettig te weten dat op afstand de vullingsgraad gemonitord wordt.

Goed en klantgericht

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Meestal goede service

Wij zijn in de nachtvorst periode afhankelijk van de levering, maar kunnen dit soms niet voorop zeggen wanneer er gevuld moet worden. Sommige medewerkers denken dan echt mee, sommige ook niet

Zeer te vrede over de gas levering altijd op tijd en de facturen ook in orde

Goes geregeld

Goede en snelle service!

Prima ervaring, snel contact en actie!

Fijn!

Fijn bedrijf, met fijne mensen! Er wordt naar je geluisterd, ze helpen je en ze denken mee! Wij zijn al jaren klant bij OK Gas!

Je wordt altijd vlot geholpen bij bestellingen.

Bestellen per telefoon gaat altijd snel en levering is altijd keurig binnen de afgesproken termijn.

Prima en wordt netjes geholpen

nette en correcte firma

De tank wordt altijd op tijd gevuld zonder problemen op opmerkingen en bij eventueel opmerkingen worden deze goed gecommuniceerd.

Goede, snelle en betrouwbare gasleverancier

Betrouwbaar bedrijf, waar je goede afspraken mee kunt maken. Klantgericht en hebben prima service. Vriendelijk en kundig personeel!

Op tijd en correct de gastank vullen.

De gastank word op tijd gevuld , mede door de telemetrie die in het leven geroepen is. We worden zo prima ontzorgd!

Deskundig bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt.

Er wordt met je meegedacht over van alles, de plaats van de tank, de ondergrond, er is een stelcon plaat bijgeleverd. Je mag de tyleen zelf ingraven, dan wordt deze voor de tijd geleverd. De afspraken die zijn gemaakt worden netjes nagekomen. Al met al goede ervaringen met dit bedrijf.

Goed en betrouwbaar

Afspraken worden goed nagekomen

Zit nooit zonder ⛽️

Altijd op tijd met levering.

Zijn goed

Zijn goed

In mijn sas met total gas

Heel tevreden met de overstap naar Total Gas. Wesley Schuyl is een prima vertegenwoordiger. De chauffeurs zijn vriendelijk en kundig. Je zit nooit met een lege tank.

Fijn bedrijf

Steeds zelfde man die komt tanken en houd ook rekening met hoe er getankt wordt

wij zijn heel tevreden met de dienstverlening van OK gas.

prima bedrijf !

Uitstekende dienstverlening

Gemakkelijk contact maken, snelle actie, prima service

Fijne communicatie en korte lijntjes!

Als er iets geregeld moet worden dan wordt het snel en vakkundig verholpen, maar komt nauwelijks voor dat er iets aan de hand is. prettige mensen en geen hokjes cultuur!

Goede service zeer tevreden

Heb geen omkijken naar mijn gastank

Goede service, nette prijs

De installatie verliep soepel en de automatische levering via telemetrie bevalt prima.

Zeer slecht

U levert de energie aan het Vakantiepark Rhederlaagse Meren Lathum in Gelderland. Ik heb daar twee chalets in de verhuur. Voorbeeld: ik heb op mijn vaste woonadres Eneco als energieleverancier. Daar kan ik ieder moment van de dag inloggen en de stand van zaken bekijken. Uiteraard krijg ik (zoals het hoort) bij de jaarlijkse eindafrekening een keurige specificatie. Want ja, ik betaal voor geleverde producten dus moet ik ook kunnen controleren of het wel klopt wat ik vooraf heb betaald en evt nog moet betalen aan de eindafrekening. Ik moet OK gas op zijn blauwe ogen geloven want van een specificatie is geen sprake. Uiteraard contact opgenomen met de klantenservice van OK gas. DAT DOEN WIJ NIET! MAAR WIE DAN WEL? MOET U ZELF UITZOEKEN. JA, MAAR BIJ WIE DAN? Antwoordt: geen idee. Anders contact opnemen met de beheerder van de camping bla bla.. U begrijpt de beheerder zegt vrolijk hetzelfde. Ik moet de rekening betalen aan OK gas. OK gas zegt wij zijn de tussenpersoon. Maar wie levert er dan? Ik moet jullie NIET gespecificeerde rekening betalen!!!! Keuze om over te stappen is ook niet mogelijk (anders had ik dat allang gedaan)! Kortom ik word van het beroemde kastje naar de nóg veel beroemdere muur gestuurd. Met als eindresultaat: NIKS! Oh ja, toch wel. Een verhuurder die weigert om te betalen. Die weigert om de woekerprijzen te betalen zonder specificatie. Want de verhuurder moet mij dan weer op mijn blauwe ogen geloven. Kortom: ik zit nu met een onbetaalde rekening. Wie kan mijn vragen beantwoorden? En misschien begrijp ik het allemaal niet hoor. Zou zomaar kunnen. Dus wie oh wie kan helpen? Wat doet OK gas precies? Waar komt de factuur vandaan? Wie levert er dan werkelijk de energie? Hoe 'meet' OK gas zijn prijzen? Wat is de rol van de beheerder op Vakantiepark Rhederlaagse Meren Lathum? Ben ik nog een vraag vergeten? Ik heb als consument toch recht op een specificatie? Ik moet toch weten waar ik voor betaal? Uiteraard laat ik het niet bij zitten!

Regterweistraat 15

4181 CE Waardenburg