Ik vind het een goed bedrijf vooral heel vriendelijk personeel

Het personeel is vriendelijk, ik heb altijd goede ervaringen hier. Ik vind de prijzen ook wel mee vallen. Ik ga hier altijd graag naar toe.

Top service, leuk en vriendelijk personeel !

Mooie carwash en top kwaliteit, auto komt er weer als nieuw uit ! Top!

Geweldig en na verwachting!

Ik ben aangekomen en werd vriendelijk en snel geholpen, mijn antenne werd er ook voor mij afgehaald en dat was super fijn! Wanneer mij auto uit de wasstraat kwam, was de auto weer helemaal netjes.

Super service👍🏻

Super was straat . Vriendelijke mensen

Toppers!

Altijd bereid tot dat stapje meer!

Schoon en banden gewisseld

Weer als nieuw 👍💥😊

Uitstekende service

Uitstekende service Vriendelijk personeel Auto ziet er altijd netjes uit als we uit de wasstraat van carwash 360 uit rijden .

Zeer klantvriendelijk personeel

De eerste keer wassen was erg geslaagd mijn auto was weer helemaal schoon en het is een heel uitje voor mijn dochtertje. Uw werknemer Irene staat inmidels al klaar met een snoepje als wij aan komen rijden om weer een rondje door uw wasstraat te rijden omdat volgens mijn dochtertje mijn auto erg vies is en wij snel met een snoepje de auto moeten wassen.

Een prachtbedrijf met top service

Altijd een perfecte service met een goede prijs!

Onwijs vriendelijke personeel incl eigenaar en zijn zoon.

Ik was hier al 6 jaar mijn auto’s! Onwijs vriendelijke mensen en mijn auto is altijd schitterend als ik de wasstraat verlaat! Niet tevreden? Dan mag je in overleg weer een x met je auto door de wasstraat. Kwaliteit is hier een feit! Zeker een aanrader mensen. Mvg Shad Sharif Taxi Time

Fantastisch

Mijn ervaring bij deze wasstraat in tegenstelling tot andere wasstraten is dat ik altijd vriendelijk word geholpen en een eerlijk advies krijg op hoe ik mijn auto het beste schoon kan houden. Ik kom hier 1 keer in de twee weken.

Goed geholpen bij de kassa en de auto was mooi schoon. Zeker een aanrader

Fantastisch

Super ervaring super service en super vriendelijk personeel zeker een aanrader om je auto te laten wassen en een dikke 10

Fijn personeel, goede en vlotte survice en betaalbaar

Voor mijn werk moet ook mijn auto er representatief uit zien en dat gebeurt bij CarWash360 met goede professionele zorg.

Heel netjes geholpen

Ik ben heel netjes geholpen door Irene. Ze is een hele vriendelijke mevrouw die mij goed heeft geholpen. En de auto was heel netjes schoon gemaakt

Beste carwash in nederland

Goed geholpen bij de kassa, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Wil nooit meer ergens anders wassen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige wasstraat. Vriendelijke mensen, schone auto en gratis stofzuigen. Top!

• Communicatie

Einthovenstraat 1 a

1821BV Alkmaar

Over Carwash 360

Uw auto, Onze zorg! CarWash360 is meer dan alleen een wasstraat. Zo hebben wij een gratis en overdekt stofzuigplein met krachtige stofzuigers. Ook kunt u zomer- of winterbanden opslaan in ons bandenhotel. Nooit meer stapels banden in uw garage! Milieuvriendelijk ondernemen met een milieuvriendelijke moderne wasstraat! Voor Renald Moens van CarWash360 is het de basisgedachte waaraan zijn wasstraat aan de Einthovenstraat 1a in Alkmaar Oudorp moet voldoen. “Het is zonde om drinkwater te gebruiken voor het wassen van auto’s en dat doen wij dus ook niet. Wij maken gebruik van grondwater en recyclen bijna 90 procent van al het water wat hier gebruikt wordt”, legt Moens uit.