tot en met heden ben ik altijd correct behandeld
Dat was een aangename ervaring: afgebroken kies die nu weer helemaal ok is. En ik als patiënt werd regelmatig gecheckt; dus niet vergeten.
Ze zijn altijd duidelijk over wat ze gaan doen. Ze stellen je gerust en doen goed hun werk. Verder word je altijd vriendelijk ontvangen en behandeld. Alleen mijn dochter vind dat er een ander smaakje fluoride mag zijn, want dit vind ze echt heel vies.
Zowel de assistente als de tandarts zijn erg secuur en weten wat ze doen en waar ze het over hebben!
Altijd vriendelijk en goede zorg
Fijn geholpen.
Nemen de tijd , kundig en goede uitleg.
Ik werd erg klantvriendelijk behandeld en kreeg een goed persoonlijk advies mbt mijn vraag over een ongemakje.
Prettige en betrokken tandarts
Ze gaan zorgvuldig met je om en stellen je gerust ben blij dat ik voor deze praktijk gekozen heb
Professioneel personeel en goed begeleiding
word erg gerust gesteld, geen pijn en duidelijke uitleg
Zeer Goed
Jaren niet geweest vanwege angst. Hier goed vriendelijk en duidelijk geholpen! Alles wordt rustig uit gelegt en je krijgt de tijd om beslissingen te maken. Vriendelijk, rustig was een fijne omgeving!
Tot zover goed
Vriendelijk, duidelijke uitleg behandeling
Top, echt wel hoor
Bijzonder sympathieke en meedenken mensen. Hygieniste en tandarts.
Heel erg vriendelijk en denken mee met je situatie!
Mijn ervaring is heel goed
Super vriendelijk, professioneel, empathisch. Dit is een mondcentrum waar je heel menselijk wordt behandeld.
Prettige werk sfeer.Aandacht voor patiënten.
Ontzettend deskundige tandarts. En mondhygiënist levert perfect werk.
Tandarts en assistenten stellen je altijd gerust tijdens de behandeling.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen