Zeer positief

Aandachtig voor de cliënt. Klantvriendelijk.

Vakkundig en fijne sfeer

10+ jaar geleden zocht ik een nieuw tandars en Rick werd me aangeraden. Nu, jaren later, is de praktijk flink gegroeid, maar nog immer is de sfeer uitstekend en het personeel vriendelijk en professioneel. Ze leggen stap voor stap uit wat ze (gaan) doen en je krijgt het gevoel dat ze exact weten wat de klant in hun stoel ervaart. Het is niet altijd een pretje, maar men doet hun uiterste best om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ook mijn zoontje gaat nooit met tegenzin mee, en dat vind ik op zichzelf al een groot compliment voor deze praktijk.

Goede hulp.

Goede hulp, en goede proffesionele klanten service

• Personeel

Zeer goede kwaliteit service!

Dank aan Dr. Adnana voor haar professionaliteit en aandacht voor details.

• Personeel

Heel goed op de lift na.....

Ten eerste; vriendelijke dame achter de balie. wachtruimte is ook prima. wachttijd is ook helemaal goed! Behandeling kan niet beter. Zorgzaam, vriendelijk alles goed. Maar......ik zit in een rolstoel, hoe je met het liftje naar boven en naar beneden moet vind ik echt een ding. Wat een armoe, echt waar. Het is niet het belangrijkste maar past niet bij jullie prachtige praktijk! En een beetje meer zorg voor gehandicapten zou heel fijn zijn. Want ook wij hebben nog tanden,,,,,,

Erg fijn geholpen

Zowel door de tandarts als door de mondhygiëniste erg fijn geholpen!

Zie hierboven

Weer bling bling

Weer onderhoudsbeurtje achter de kiezen;) geen graafwerkzaamheden....kortom kan er weer een half jaartje tegen.

• Personeel

Het personeel is vriendelijk. Ook al is het de eerste keer, ik voel me goed. De tandarts is ook erg professioneel.

Professioneel, vriendelijk.

• Personeel

De gevulde kies viel er na drie dagen alweer uit, gelukkig is er garantie.

Van mijn achterste linker kies aan de onderkant was de vulling eruit en de kies deels afgebroken. De tandarts zei dat is te repareren. Dat gebeurde ook. Echter na drie dagen bij een gewone boterham kwam de vulling er alweer uit. Gevolg een nieuwe afspraak voor een week later. Bij dezelfde tandarts voor garantie. Ze heeft het nu weer netjes gerepareerd.

• Personeel

Goed werk en ook meedenkend

Prima medewerkster

• Personeel

Snel en vakkundig een 3 tal kiezen voorzien van nieuwe vullingen.

Een warm bad ervaring

Een tandartsbezoek is zéker niet mijn favoriete bezigheid. Dan kom je bij mondcentrum Drunen. De receptioniste heet je welkom. De assistente komt je halen en verwelkomt je. Eenmaal op de stoel legt de assistente op een fijne manier uit wat ze gaat doen. Ze vertelt wat zij ziet. Voor het eerst kreeg ik van een assistente een compliment:). Na de gebitsreiniging kwam de tandarts voor controle en een gezellig praatje. Na het maken van de volgende controle afspraak ging ik met een blij, fijn gevoel naar huis. Op deze manier ga ik met plezier naar de praktijk dankzij de deskundige, vriendelijke medewerkers.

Geen verrassingen

Er wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan of niet gedaan wordt. Altijd vriendelijk.

• Personeel

Zeer professioneel , vakkundig en vriendelijk

zie boven

zorgvuldig

rustig en deskundig

• Personeel

Zeer slecht geholpen en geadviseerd

Wij zitten met ons gehele gezin bij de praktijk. We hadden onderweg op onthoud. Ik bel netjes op om te zeggen dat we iets te laat zijn. Geen probleem wordt er gezegd. Ze laten ons vervolgens nog wachten in de wachtkamer want de tandarts liep wat uit. Worden we binnen geroepen wordt er gezegd dat ze eigenlijk geen tijd meer voor ons hebben. Ik zeg: pardon? We zijn ietsjes te laat? Graag zou ik hier Rik dan over willen spreken. Antwoord: sorry hij heeft hier helaas geen tijd voor. U kunt hier een telefonische afspraak voor inplannen. Serieus?!…. Wat een ongelofelijk slechte service en behandeling. Na al eerdere slechte ervaringen hebben besloten ons complete gezin uit te schrijven. Als je zo met je patiënten om gaat heb je volgens mij niet echt hart voor je zaak. Ons zie je hier niet meer terug.

• Personeel

Vriendelijke service en goed verzorgd

Ik vind het vooral fijn dat er rekening wordt gehouden met het feit dat ik een gevoelige mond heb, zeker bij het schoonmaken van de tanden.

Betrouwbaar

Alles voor hun klant en ze denken mee

• Personeel

Helemaal fijn en goed en professioneel en vriendelijk en hele fijne plek!

Het helemaal fijn alles! Rustige en prachtige praktijk fijne mensen die er werken .

Een fijne tandarts

Goede uitleg. Voorzichtig bij de behandeling.

Goed geholpen.

Prettig geholpen en ondanks mijn angst en zenuwen tevreden naar huis. Goede uitleg tijdens en na de behandeling.

Gemoedelijk

Goed geholpen en goed advies.

Tinie de Munnikstraat 3

5151VW Drunen