Ik had al veel gehoord over de service van Mondcentrum Drunen en tandarts Rick den Heijer, maar het eerste bezoek overtrof de verwachting. Van een vriendelijk ontvangst bij de receptie tot een uitmate kundige gesprek met de tandarts. Ik heb er alle vertrouwen in dat de ervaringen van tandartsbezoek en mondhygiëne bij Mondcentrum Drunen top zullen blijven.
Zeer vriendelijke medewerkers, die duidelijk stap voor stap van tevoren aangeven wat ze gaan doen.
Komt met goede oplossingen en goede advies
Je wordt vriendelijk en kundig geholpen
Ik kon direct komen. Tandarts kwam meteen met een goede aanpak. Fijn dat het opgelost is.
Vriendelijk personeel en tandarts
Uitermate deskundig en vriendelijk geholpen. Ik heb Yara als tandarts en niets anders dan lof. Ze weet ook iemand echt op zijn of haar gemak te stellen. Bedankt voor de goede zorgen!!
Professionele en tevens warme, vriendelijke behandeling gehad
Deskundige tandartsen
Vulling was uit kies gevallen en na een telefoontje kon ik dezelfde dag nog komen voor het repareren.
Aandacht en advies is prima
Mijn ervaring is meer dan goed bij deze gecompliceerde klus die ook nog eens esthetisch meer dan een voldoende verdiend. Waarvoor dank.
Ondanks de angst en tegenzin voor tandarts toch elke keer weer een goede ervaring in deze praktijk. Vriendelijke en prettige tandartsassistenten en tandartsen.
een Goede behandeling
Goed geholpen
Voor 2 e keer deze tandarts gehad. Voor bereid op minder bericht over situatie van mijn kies. Maar wel goed dat dit op tijd verteld wordt. Om voor te bereiden wat er kan gebeuren. Het was een fijn tandarts bezoek. Complimenten voor de tandarts. Gr Monique
Keurig en vriendelijk behandeld.
Heb heel mijn leven angst voor tandarts gehad,nu ben ik dat een eind kwijt
Professioneel, altijd vriendelijk. Leggen alles goed uit. En ze denken mee wat belangrijk is. Ze nemen de tijd.(positief bedoeld.)
Dik tevreden
Geen gereedschap op voorraad, daar door worden we terug gestuurd naar oude tandarts. Ik ben 88 . Zeggen dat ze dit systeem niet maken. Het is echt alleen een afgebroken schroef eruit boren en een nieuwe erin zetten. Dat kan iedere tandarts die implantaten zelf ook zet!!
Beste mevrouw Musters, Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het zeer vervelend is als een behandeling niet verloopt zoals gehoopt, zeker op uw leeftijd. Bij uw eerste bezoek hebben we u geïnformeerd dat dit implantaat een uitzonderlijk en gedateerd type is, dat helaas niet meer leverbaar is via onze tandtechnieker en leverancier. Hierdoor ontbreekt ons specifiek gereedschap om de afgebroken schroef te verwijderen. We hebben daarom besloten u door te verwijzen naar de praktijk waar de implantaten van dit specifieke merk zijn geplaatst, zodat zij u verder kunnen helpen. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we ons uiterste best gedaan om u op gunstige tijden in onze agenda te kunnen ontvangen. Mocht u verdere vragen of wensen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondcentrum Drunen
Het Mondcentrum zorgt voor een professionele behandeling met een vriendelijke, vlotte aanpak zonder noemenswaardige wachttijd. Top!
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen