wordt goed behadeling door tandarts goed
Tandartsen assistenten zijn niet even vriendelijk
Beste Patrick, wat vervelend om te horen! We doen onze uiterste best om de wachttijd zo minimaal mogelijk te houden, maar het blijft mensenwerk, wellicht de volgende keer ook een betere klik met de assistente!
Prima kwaliteit
Gewoon goed zoals het hoort.
Deskundigheid in een prettige professionele omgeving. Vriendelijke medewerkers, belangstellend en meedenkend. Proactieve houding van de medewerkers.
We worden altijd erg goed geholpen
goed voorgelicht, leuke behandeling en op tijd
Wat vooral ook opvalt: vlotte en correcte afhandeling door het begeleidend personeel van planning en administratie.
Ik was hier voor het eerst,wegens verhuizing, een nieuwe tandarts.
Zeer goed en professioneel. Goede adviezen en behandeling. Er wordt ook geluisterd naar jou als mens
Prettige behandeling. Alles wordt goed uitgelegd en doorgesproken. Verwijderen tandsteen wordt zorgvuldig en bijna pijnloos gedaan.
Originele beoordeling
De praktijk ademt drive, passie, vakmanschap, niet alleen de gereedschappen op en top, maar ook kennis en kunde is op hoog niveau. Heldere communicatie, ook dat verdient een hoge score. De kosten en afspraken zijn helder.
Duidelijk en vlot
Altijd vriendelijk personeel, met snelle en professionele tandartsen die gebruik maken van de laatste technieken en methodes.
Kan toch nog niet helemaal rust vinden bij vrouwelijke tandarts maar bij 2 de laatste behandelingen wel. De angst moet ik nog wel even overwinnen daar heel nare ervaringen ermee heb gehad helaas bij een andere tandartspraktijk in het verleden.
Helemaal goed gegaan mijn jaarlijkse afspraak - vlot en deskundig - zowel de mondhygiënist als tandarts
Een hele fijne praktijk met fijne mensen en goede en duidelijke uitleg
Hebben mij goed en snel geholpen. Hele aardige tandarts en assistentes .
Ik had geen gaatjes het zag er allemaal goed uit, dus kan, voor dit bezoek, geen ander antwoord als Prima geven
Niet alleen bij een halfjaarlijkse controle maar ook bij een spoedje wordt je snel ontvangen en krijg je goede uitleg over de situatie. Daarnaast krijg je ook tips mee naar huis hoe dit te voorkomen in de toekomst.
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen