Heel ontspannenervaren
Vriendelijke mensen die je met vakkennis helpen.
Ik ben nog steeds zeer tevreden.
Prijs staat niet in verhouding tot de geleverde dienst.
Naast de gebitscontrole bij de tandarts is er ook een consult geweest bij de mondhygieniste. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza).
Tandartsen die normaal communiceren en duidelijk zijn. Prettig
Vriendelijk en efficiënt Wel een paar dagen erg gevoelige tanden na de behandeling
Prima ervaring. Vriendelijke en professionele en kundige medewerkers
Afspraken worden goed nagekomen en de behandeling is prima.
Geven je goed advies en helpen je op het gemak
Bedankt voor de positieve beoordeling Jose, zijn we blij mee :)
Erg fijne praktijk. Het personeel is zeer vriendelijk en zorgen ervoor dat je met een fijn gevoel gaat en weer naar huis gaat.
Ze proberen je altijd snel en goed te helpen En als er iets niet goed is gegaan dan wordt er een oplossing voor gezocht
Ook geen preventieve adviezen
Bedankt voor de review, maar helaas niet helemaal tevreden! Binnen onze praktijk werken we met 4 tandartsen, als u aangeeft bij één van deze tandartsen te willen, dan houden we daar graag rekening mee. Preventieve adviezen krijgt u van ons bij elke controle en mocht u zelf vragen hebben, stel ze gerust.
Zeer tevreden over de overgang van mijn tandarts in Houten naar die in Drunen!
Fijn om te horen Kees!
Prima tandarts voor iemand met tandartsangst.ze straalt rust en professionaliteit uit en maakt dat ook waar.
Bedankt voor de mooie beoordeling Florence, wij zijn ook erg blij met Adnana!
Gaan serieus om met vragen. Zijn vriendelijk.
Ze stellen je echt gerust tijdens de behandeling.
Er wordt de tijd voor je genomen en zeer aardig
Fijne mensen, warm onthaal. Iedereen doet z’n best om jou op je gemak te laten voelen. Alles wordt netjes uitgelegd en ze weten ook om te gaan met angst en zenuwen.
Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review!
Gastvrij en deskundig personeel en fijne ruimtes.
Heel fijn en zo goed geholpen onze papa. Vriendelijk bedankt allemaal.
Heel graag gedaan en bedankt voor de 10!
We komen van een andere praktijk en onze dochter heeft daarna 1,5 jaar een angsttraject gevolgd in Ulvenhout. Maar wat zijn we blij dat we hier zitten nu! De mensen die hier werken, werken eigenlijk volgens dezelfde aanpak als Ulvenhout bij kinderen. Zo fijn! Onze dochter laat alles toe, ze nemen echt de tijd voor de kinderen en ons (een half uur per persoon per afspraak), leggen alles uit wat ze doen, laten het zien en volgen de kinderen echt wat ze willen weten of zien. We zijn nu niet meer angstig om naar de tandarts te gaan met haar.
Wat ontzettend fijn om te horen!
Maken afspraken en komen die niet na. Moet er achteraan bellen.
We hebben elkaar al gesproken via de telefoon en inmiddels hebben we de begroting, die de tandarts vergeten was te versturen, naar je doorgemaild. Excuses voor het ongemak hoor!
Ik ben drie jaar geleden begonnen aan het invisalign traject. Ik was nog niet volledig klaar maar voor het trouwen meegedacht en de attachements verwijderd. Vakkundig en denken goed mee.
Ik kon snel terecht, een duidelijk betaalbaar plan. Een tijdelijk herstel, nu nog even terugkomen, voor de laatste afwerking en dan kan ik toch nog fatsoenlijk op vakantie.
Bedankt voor de mooie review Chris, tot volgende week!
Vond de dames die me behandelt hebben, prettig, vriendelijk en duidelijk in hun behandeling. Hadden de rust en benoemde vooral, we moeten het samen doen. Hoop de volgende keer dezelfde dames te mogen hebben tijdens de controle/behandeling.
Ik zal de complimenten doorgeven, bedankt voor de positieve beoordeling!
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen