Fijne medewerkers en prima locatie

Altijd goed en professioneel geholpen.

• Personeel

Een betere tandartspraktijk kan je niet wensen!

Alles is er op gericht om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Betrouwbaar

Ik werd behandeld door Rick en Usha. Ik was erg tevreden. Zij doen het netjes en kwaliteit.

Efficiënt en klantgericht

Zeer klantgericht in geval van acute problemen.

Vriendelijke personeel goed geholpen

• Personeel

Alles is fijn bij dit mondzorgcentrum!

Ik kan heel ontspannen naar de tandarts! Iedereen is vriendelijk en goed in hun vak . En de ruimtes zijn prachtig en rustgevend . Heel blij dat ik daar terecht kon.

Vakkundig

Nette indruk van de praktijk. De behandeling is doeltreffend uitgevoerd zonder bijkomende klachten.

• Personeel

Er wordt meegedacht en geholpen tot er een prima oplossing voor een probleem is gevonden.

Het traject wat ik moest doorlopen vond ik best ingrijpend. Er werd goed meegedacht om het allemaal zo fijn mogelijk te laten verlopen. Afspraken konden altijd op korte termijn worden ingepland. Het resultaat is prachtig geworden.

Echt fantastisch

Ik ben mijn hele leven al bang voor de tandarts, maar dat hoef je bij deze praktijk echt niet te zijn. Ze nemen alle tijd voor je en de sfeer is heel ontspannen. Ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Christel reinigt mijn tanden pijnloos en is zo ontzettend vriendelijk. Yara is een geweldige tandarts. Ze is zo ontzettend lief en rustig en werkt heel erg netjes. Ze heeft deze week een oude amalgaanvulling vervangen en mijn kies zo mooi gemaakt dat ik het verschil niet zie tussen de gerepareerde kies en mijn andere kiezen.

• Personeel

Goed geholpen , er wordt naar je geluisterd.

Ik ga nu met een gerust hart op controle.

Alles verliep vlotjes

Prima praktijk

Hele positieve ervaring. Tandarts en mondhygiëniste nemen altijd alle tijd en aandacht voor de behandeling. Vriendelijke receptiemedewerkers.

• Personeel

Zoals je van een tandartspraktijk hoort te zijn Gezellige ontspannen entree aardige behulpzame secretaresse met aandacht en geduld Mooie praktijk met helaas de gevreesde stoel maar ook daar is aandacht voor ontspanning in de vorm van een tv aan het plafond De tandartsen zijn ook allemaal aardig geduldig en zeer professioneel En er wordt veel aandacht besteed aan opleiding Dus voor mij een prima praktijk

• Personeel

Fijn dat ze de tijd voor je nemen.

Ik ben fijn geholpen

• Personeel

Na even wachten in de wachtkamer ben ik vriendelijk geholpen

Ik schrok even van de eerste opmerking dat ik misschien een wortelkanaalbehandeling moest ondergaan. Later werd dit gecorrigeerd in, als de pijn aanhoudt dan .. Gelukkig had ik geen pijn. De afstemming wat betreft even stoppen bij pijn tijdens tandsteen verwijderen was prima. Het overleg tussen 2 personeelsleden over het al dan niet diep reinigen van de kaak bij mijn implantaten was bijzonder. Ik heb voor de volgende keer een afspraak gemaakt bij Rick, zodat hij dat kan beoordelen.

Vriendelijk en voorzichtig.

Tandartsen en assistenten zij aardig en heel voorzichtig. Heel tevreden altijd.

Prettige behandeling

De tandarts heeft begrip voor mijn angst voor de tandarts en houd hier rekening mee. Ze verteld wat ze gaat doen en doet dat heel rustig. Aan het einde van de behandeling geef ik aan dat ik geen moment angst heb gehad! Prima

• Personeel

Duidelijke uitleg wat de plannen waren

De keuzes werden voorgelegd en mijn vragen daarover werden duidelijk beantwoord. De behandeling verliep conform de uitgesproken verwachting.

Fantastisch

bijna 1 1/4uur behandeld volkomen pijnloos !!!

Prima mondzorg!

Al vele jaren goede mondzorg! Alles prima geregeld.

Opzien tegen behandeling

De wortelkanaalbehandeling is erg meegevallen. Op rustige en professionele wijze werd tevoren uitgelegd wat de opties zouden zijn afhankelijk van wat er aangetroffen zou kunnen worden. Ook tijdens de behandeling werd steeds aangegeven welke stappen er genomen werden. Vooraf en naderhand werden rontgenfotos gemaakt om samen te checken of het doel bereikt was. Prettig zo’n benadering!

• Personeel

Fijne ontvangst en deskundige beoordeling

Fijne ontvangst en goede beoordeling

• Personeel

Ben heel blij dat ik bij mondcentrum terecht ben gekomen

Word elke keer super geholpen ben altijd erg bang voor de tandarts geweest . Maar gelukkig is dat nu veel minder.

Betrouwbaar

Tinie de Munnikstraat 3