Zeer goed resultaat
ik vond het heel prettig , zonder bang te hoeven wezen , geen pijn gehad, goede uitleg gehad .
During all of my appointments, I was treated the best way it could ever been, the dentists each and every one of them were the kindest people and the best doctors I have ever met, I am really thankful for all of them.
Thank you for the positive review and kind words, if you ever need us again, you know where to find us :)
Er was eens……een tandarts. Op een dag besloot hij uit eten te gaan met zijn gezin. Het restaurant was goed ingericht, prettig personeel en lekker eten. De rekening was stevig, maar ach alles is duurder geworden. Voor het vertrek besloot de tandarts nog even het toilet te bezoeken. Op zijn vraag waar het toilet was kreeg hij het volgende antwoord: “ u loopt hier naar buiten, twee keer links, en dan vindt u een witte deur en daar is het toilet. U kunt ook binnendoor, hier 5 meter vandaan is het toilet, maar voor deze makkelijke weg moet ik u €0,80 in rekening brengen……
Vroeger slechte ervaringen met tandarts, daardoor angst gekregen, masr sinds ik patient bij het mondcentrum ben, fluitend naar binnen en ook weer naar buiten. Rik is bijzonder vriendelijk, zegt heel duidelijk.wat hij gaat doen en wat voor gevoel dat met zich meebrengt, begripvol en bijzonder kundig en proffesioneel. Top, dikke 10!
Wij steken deze dikke 10 graag in onze zak hoor en hopen dat je volgende keer ook weer fluitend onze praktijk zult bezoeken!
Prettige, vriendelijke behandeling en duidelijk advies mbt implantatie. Rick neemt de tijd voor alles.
Rick is de beste tandarts die ik heb leren kennen
Heel fijn geholpen. Nemen de tijd voor je. Deskundig.
Alles is orima alleen jammer dat ze niet van tevoren aangaven geen overeenkomst te hebben met mijn verzekering waardoor ik niet àlles vergoed krijg van mijn gebit Dat had ik graag op voorhand geweten
Naar bijna iedere behandeling moet ik helaas terugkomen omdat het probleem niet verholpen is.
Heel netjes en vriendelijk behandeld
Goed geregeld. Ervaren . Vriendelijk
Duidelijk en helder in communicatie kundig in behandeling. Kortom zeer prettig
Prettig
Goed advies en goed uitgelegd ook waarom.
Er heerst een zeer prettige sfeer. Er is aandacht en er wordt met zorg gewerkt.
In alles zoveel begrip Voel mij gehoord en ben ook goed geholpen Aan een nieuwe prothese en ben ze erg dankbaar In een woord geweldig
Vriendelijk en professioneel medewerkers
Prima ervaring.
Ik vindt dat ze erg goed hen werk doen en vriendelijk en respectvol met je omgaan ook hebben ze begrip voor je situatie en proberen altijd een oplossing te vinden ik ben chronisch ziek en gingen heel goed daarmee om ik ben erg tevreden !
Ondanks mijn angst alleen maar beter geworden
Prettig contact, rustig de tijd nemen. Deskundig advies en een zorgvuldige behandeling.
Gewoon weer, let op het woord gewoon, tanden die weer netjes op een rij staan. Invisalign. Het motto Afspraak is afspraak, de tools, het vakmanschap, maakt datgene wat beloofd is ook daadwerkelijk gerealiseerd is. Zou je het opnieuw doen met de kennis van nu. Met een big smile. Ja.
Fijne behandeling - met duidelijke en goede interactie
Zoals gewoonlijk super geholpen, zeer tevreden over Rick en zijn assistentes
Tinie de Munnikstraat 3
5151VW Drunen