Goed geholpen.

Goed.

Zeer goed en efficiënt

Zeer goed en efficiënt

• Contact medewerker Evi van Lanschot

vraag gesteld en duidelijk en volledig antwoord gekregen

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Goed geholpen en nu afwachten of het daadwerkelijk ook zo us

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Een warm en hartelijk welkom met een gedegen advies

Goed geadviseerd over de mogelijkheden voor het doel wat ik voor ogen heb, een vermogen voor beide kleinkinderen opbouwen voor hun studie of huis waar ze zelf over kunnen beschikken als ze er klaar voor zijn. Ook al ben ik een medewerker en ken ik Wim persoonlijk, ik weet ook dat hij en andere collega’s zo met elke klant om gaan. Complimenten!

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Prettig contact met goede uitleg en correcte service.

Dank Daan!

Prima geholpen.

De medewerker die mij geholpen heeft deed het heel goed. Ze begreep het probleem en heeft op alle mogelijke manieren meegedacht om tot een oplossing te komen. Betrof een aantal vragen n.a.v. het overlijden van mijn echtgenoot. De getoonde belangstelling en medeleven waren ook heel prettig. Niet te veel maar ogenschijnlijk gemeend.

Helder en duidelijk

Prettig contact, snelle service

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Het contact/begrip was prima.

Het was een prettig gesprek, maar de medewerker kon geen oplossing bieden. Mijn vraag/opmerking is van technische aard en zal worden doorgezet naar de betreffende afdeling.

Zinloos gesprek

Heeft mij niet kunnen helpen

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Er werd serieus naar mijn probleem geluisterd, gelijk actie, op afgesproken tijd terug gebeld en zaak geregeld. Erg prettig geholpen

Vriendelijke competente hulp

Geen oplossing geboden

Aangezien wij de administratie wilden vereenvoudigen en de kosten beperken hebben we onze gezamenlijke betaalrekening opgeheven. Nu blijkt dat we niet meer van de van Lanschot rekening kunnen opnemen. We moeten eerst weer een gezamenlijke rekening openen.

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Kort en bondig gesprek, en alles opgelost

Ik heb in zeer korte tijd kunnen uitleggen waarvoor ik belde, en aan de hand van aantekeningen van Evi van L werd mijn geval herkend en naar tevredenheid opgelost

Erg duidelijk

• Contact medewerker Evi van Lanschot

helder antwoord op mijn vraag

Duidelijk advies. Helaas geen eenvoudige oplossing voor handen.

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Ik stel een vraag, ik krijg een goed antwoord. Uitstekend.

Heeft geen toelichting nodig

• Contact medewerker Evi van Lanschot

prima geholpen met mijn hulpvraag

het was mij niet helemaal duidelijk op de site hoe ik van de EVI spaarrekening een bedrag kon overboeken naar mijn rekeningcourant. Uw medewerkster heeft mij uitstekend geholpen.

Buitengewoon plezierig en effectief

De dame die mij geholpen heeft (haar naam heb ik niet onthouden, sorry) en ik hebben veel plezier beleefd aan het contact, veel gelachen. Dat doet een mens goed. Groet haarva mij

• Contact medewerker Evi van Lanschot

De mevr die ik aan de telf.kreeg,had ontzettend veel geduld. Het inloggen lukte niet Ik moet zeggen, ik kan me aardig goed redden,als er geen bij zonderen dingen zijn. Ik gaf aan,stopt u maar,maar Mevr wilde door gaan.En uit eindelijk is het gelukt,dankzij door Mevr.

Ik ben geweldig geholpen

Medewerkers zijn bijzonder vriendelijk, kundig en nemen de tijd om je goed te helpen. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Beleggingsadvies is lastig!

In mijn contact werd mij duidelijk dat het lastig is om een goed en helder advies te krijgen. In ieder geval geen echt eenduidig antwoord. De medewerker stond mij vriendelijk en begripvol te woord. Hij kon echter mijn gevoel niet wegnemen, dat ook bij de experts niets eenduidig is! Jammer maar volgens mij een terechte conclusie. Ik heb aangegeven dat voor toekomstige klanten een eerlijker situatie moet worden geschetst en niet alleen de mogelijk positieve. Want als dit jaar ons iets heeft geleerd is het wel dat het geen kwestie van een glazen bol is.

Strawinskylaan 1835 I-3

1077XX Amsterdam

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.

Over Evi van Lanschot

EVI van Lanschot