altijd vriendelijk en duidelijk

IK ben altijd goed ,vriendelijk en behulpzaam geholpen. Hartelijk dank Peter van Dongen

Meer dan geweldig

Ik ben een oudere en heb geen ervaring met bankzaken. Ik belde het evinummer en de dame aan de tel was heel vriendelijk. Ze heeft me doorverbonden met iemand, die mij er doorheen geloodst heeft.

• Dienstverlening N.v.t.

Duidelijke en eerlijke uitleg

Goede en duidelijke uitleg

Duidelijke en eerlijke uitleg

Goede en duidelijke uitleg

Helemaal prima

Snel duidelijkheid, medewerker begrijpt meteen wat ik bedoel, legt goed uit, is vriendelijk, geduldig en correct.

Helemaal prima

prima ervaring

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Jammer dat ik niet uit de app kan printen wat ik nodig had voor de verpande beleggersrekening aan hy

Ook jammer dat ik die zin niet helemaal af kon maken. Bij de hypotheek bij Florius zit een verpande beleggersrekening.

Super.

Jolande heeft heel geduldig geholpen een fout mijnerzijds te herstellen.

In eerste contact verkeerde informatie maar in tweede gesprek goed hersteld

Medewerkers behulpzaam en bij een fout bereid te zoeken naar een oplossing

In eerste contact verkeerde informatie maar in tweede gesprek goed hersteld

Medewerkers behulpzaam en bij een fout bereid te zoeken naar een oplossing

Vriendelijk

Geen toevoeging

• Contact medewerker Evi van Lanschot

Geweldig geïnformeerd en geholpen.

goed advies op maat

zeer prettig

Snel en goed geholpen

Snel geholpen

Strawinskylaan 1835 I-3

1077XX Amsterdam

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.

Over Evi van Lanschot

EVI van Lanschot