Duidelijk, beleefd en behulpzaam
gewoon een goede ervaring
Twee keer contact gehad met de 'klantendienst' m.b.t. indentificatie-procedure. 1e keer 12 minuten wachten 2e keer 10,5 minuten wachten Dat is nog niet zo erg, maar elke 10 seconden wordt dezelfde boodschap afgespeeld "alle medewerkers zijn nu in gesprek etc.." Totaal 22,5 minuten in de wacht betekent 1350 seconden dus ik heb 135 keer die ontzettend vervelende boodschap moeten aanhoren. NB de vrouwenstem komt ook erg belerend over, niet vriendelijk. Dit bandje (in de wachtstand) ervaar ik als zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. En schept een rot imago voor Evi. Ik had ook echt geen zin om de 2e keer te bellen en weer dat 'zeurbandje ' aan te horen. Maar wat bleek. Alhoewel de id procedure goed was verlopen, deed de Evi app niet wat het werd verondersteld te doen. Reden: de blokkade was niet opgeheven. Tja, dus vandaag weer bellen en het hele proces ondergaan: wachten, boodschap, vriendelijke medewerker die het allemaal begrijpt (heel empatisch) en een aantekening gaat maken. Conclusie: geen goede ervaring. Tutbandje voor de wachtstand Te lange wachttijden Simpele handeling wordt niet uitgevoerd, waardoor ik nogmaals contact moet opnemen.
Prettig gesprek met meneer Cor van Esch, heeft probleem meteen opgelost. Super!!!
Ik ben goed te woord gestaan, en de medewerkster heeft mij heel goed geholpen met mijn behoefte aan begeleiding
Ik ben vriendelijk geholpen en de tijd is voor mij genomen.
Ik ben prima geholpen, maar het registreren ging vaak mis
De wachttijd aan de telefoon was mij iets te lang, maar eenmaal aan de haak met een medewerker werd ik vriendelijk en bekwaam geholpen.
Altijd behulpzaam
Mijn vraag werd direct aangepakt en opgelost. Kon niet beter Ik ben zeer tevreden.
Ik belde (op 30 juni 2022, 's middags) omdat ik ongerust was over mijn beleggingen. De medewerker beloofde mij een paar artikelen te sturen over de verwachting van Evi van Lanschot over toekomstige rendementen van beleggingen naar aanleiding van de Oekraïne-oorlog. Deze artikelen heb ik nog niet ontvangen. Graag alsnog sturen naar [email protected]
Bij vragen of informatie kun je terecht bij EVI
Originele beoordeling
Bij vragen of informatie kun je terecht bij EVI
Duidelijke uitleg en toen ze iets niet wist is ze het gaan uitzoeken en heeft mij snel teruggebeld!
Vriendelijk, snel en zakelijk
Netjes afgehandeld
vriendelijk en duidelijk
n.v.t. Dus niet noodzakelijk een negatieve rating maar niet handig om deze enquête te sturen als ik alleen de telefoniste heb gesproken
Mijn vraag is uitstekend beantwoord
Dat leek me wel wat. maar daarvoor is mijn saldo te laag blijkbaar. inloggen lukte niet , ook vandaag weer niet. systeem herkent mijn wachtwoord niet en dan maak ik een nieuw aan. Heb ong 12 keer een SMS code ontvangen. Ik log in met mijn nieuwe ww, dan krijg ik: u logt voor de eerste keer in met uw nieuwe ww, daarom moet u eerst een nieuw ww aanvragen. Ja, en dat is dan ook weer de eerste keer ......enz.enz. Uw collega Tom Kuiken heeft veel geduld met mij gehad. 50 minuten lang. Het is ons niet gelukt. Mag mij ook geen advies geven. Alles is alleen digitaal. Heeft mij nog wel per post het jaaroverzicht 2021 toegestuurd. Over hem geen klachten. Ik werk vaker met inlogcodes en SMS verificaties. Dat lukt altijd wel!
De medewerker heeft zijn best gedaan mij zo goed mogelijk te helpen. Met het toesturen van een link en een uitnodiging voor een Webinar waarbij de huidige policy t.a.v. beleggen zou worden toegelicht. Persoonlijk advies mocht deze medewerker niet geven, waarvoor ik begrip heb. Omdat ik het lastig vindt te beoordelen hoe de beleggingen het in de toekomst gaan doen heb ik vooralsnog voor mezelf een veilige keuze gemaakt.
Ik zou teruggebeld worden en heb niets gehoord
Aardige receptioniste/medewerkster die de telefoon waarnam, maar het terugbellen door mijn accountmanager moet nog steeds gebeuren. Het zullen drukke tijden zijn en binnen 1 dag is misschien iets te enthousiast ingeschat maar toch……….. Ik ben overigens nog steeds tevreden over EVI. Dit jaar stelt de relatie misschien wat op proef maar de huidige beursmalaise valt hen natuurlijk niet te verwijten.
Prima gesprek fwhad met medewerker maar ik heb nog geen resultaten kunnen ervaren als gevolg van het gesprek
Goed geholpen
Strawinskylaan 1835 I-3
1077XX Amsterdam
Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.