Vraag over identificeren en nog wat zaken zeer correct, snel, kundig en netjes opgelost. Oprechte en prettige medewerkers, gelukkig geen scripted call-center gevoel (waarbij je 9 vd 10 keer vele malen slechter geholpen wordt) Geen robots met keuze of nog erger inspreekmogelijkheden (die a. nooit werken en b. nooit de opties hebben die jou betreft).
Sandra van Es, Molens, en Wendy bleven rustig, en dapper volhouden om mij als digi-niks er doorheen te helpen.
Werd juist en vriendelijk geholpen
Jammer dat er gezegd word dat ik de andere dag opnieuw gebelt word maar dit niet is gebeurt
Wilde inloggen, dit lukte niet kreeg geen terugmelding van toegangscode. Bleek een minor storing te zijn. Had dit helaas niet gezien daar ik vanuit mijn favoriete instelling direct op inlogscherm kom. Na is check perfect geholpen zodat ik mijn opdrachten kon uitvoeren.
Degene die mij hielp nam alle tijd en bleef rustig wachten tot ik alle stappen had doorlopen. Ze belde me zelfs terug om een openstaande vraag meteen af te handelen.
De medewerkster heeft mij uitstekend geholpen. Zij was kundig en heeft mij heel netjes te woord gestaan. Hetgeen tegenwoordig erg zeldzaam is.
Vriendelijke ontvangst. Medewerkster luisterde een goed naar mijn probleem. Gaf vervolgens een duidelijk oplossing voor mijn probleem.
De dienstverlening is zeer voortvarend en vriendelijk
Vriendelijk behulpzaam Maar heb volgens jullie nog rekno lopen Rek 802924 Asr heeft dat gedaan samen met jullie. Maar nooit geen toestemming gegeven. Bedrag staat bij andere bank dan Evi. Dus gaat opzeggen.
Beheer is matig tot redelijk goed Digitale app en web geven ok informatie Rendement gecombineerd over hele periode mist Onduidelijk waarom niet in vastgoed wordt belegd
Het lukte mij niet om van mijn EVI spaarrekening een bedrag naar mijn tegenrekening over te maken. Het einde van het gesprek was dat het niet mogelijk was via de EVI App maar mogelijk via de website. Toen dit ook niet werkte werd ik doorverwezen naar de Apple ondersteuning. Daar was ik niet blij mee.
Nu ben ik eindelijk goed geholpen en is eindelijk alles opgelost. Gelukkig we zijn er blij mee. Was echt niet meer leuk zo. Nu goed geholpen en alles klaar.
Originele beoordeling
ik heb gevraagd voor een invitatiecode,maar heb deze nog steeds niet ontvangen. Maar werd volgende dag gebelt,en is goed verder geholpen.
Originele beoordeling
ik heb gevraagd voor een invitatiecode,maar heb deze nog steeds niet ontvangen
Na gedoe met. De app
Prettig geholpen door een keurige dame!
Eenduidige informatie en contact medewerker prettig en constructief.
Goedemiddag, Mijn contact met Evi is heel goed verlopen. Na afspraak ben ik afgelopen zaterdag terug gebeld door Hr. T. Kuiten en afgesproken dat wij dinsdag 17 Mei tussen 09.30 uur en 10.00 uur samen mijn vragen zouden doornemen. Op de afgesproken tijd door Hr. Kuiten terug gebeld en deze heeft alles goed en deskundig met mij doorgenomen. Ook heeft hij mij een goede uitleg gegeven hoe een en ander werkt en welke keuzes ik zou kunnen maken. Met vriendelijke groet, Wouter koek
Originele beoordeling
Goedemorgen, Mijn telefonisch contact is netjes en goed verlopen, ivm drukte kreeg ik een dame aan de bel van Van Lanschot. Zij kon vertelde ze eerlijk mijn vraag niet beantwoorden en heeft een aantekening gemaakt met mijn vraag, en zou aan Evi vragen om mij terug te bellen. Echter tot op heden nog geen enkele reactie van Evi ontvangen. Met vriendelijke groet, Wouter koek
Tevreden
Ontzettend leuke en vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad die op een hele fijne manier alles goed heeft uitgelegd en met mij alle stappen heeft doorgenomen. Zo zou iedereen moeten zijn!!!
Tom heeft mij precies verteld wat ik diende te horen om verder te kunnen.
Even geholpen met installeren evi app
Goed geholpen door Evi medewerkster. Dit was inmiddels de 5 de keer dat ik het geprobeerd heb me in te loggen om te indentificeren.
Snel en vriendelijk geholpen in 3 etappes door 3 verschillende personen. Alle 3 even vriendelijk met alle tijd voor goede uitleg.
Strawinskylaan 1835 I-3
1077XX Amsterdam
Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.