App werkt goed, maar ik mis het inzicht in kosten, bijstortingen en rendement.

Ik ben heel blij met de app (en overigens ook met de prestaties van het afgelopen jaar), maar ik mis nog steeds de transparantie over bepaalde zaken die in het recente verleden aanleiding is geweest voor rechtszaken tegen aanbieders van financieel producten. Ik had echt gehoopt die transparantie bij jullie wel te vinden. Ik mis een eerlijk inzicht in de kosten, niet verborgen in een percentage, maar gewoon in alle openheid: welke kosten zijn in rekening gebracht en waarover worden die op welk moment berekend? Jullie zullen me waarschijnlijk verwijzen naar enkele overzichten die ik onder documenten kan vinden, maar ik vind die heel moeilijk leesbaar. Ik ben jurist en beschouw mezelf als goede lezer, maar ook/zelfs ik kan de overzichten moeilijk volgen. Ik word dan wat achterdochtig en denk: zouden ze nou expres zo weinig/slecht inzicht geven? De informatie over het rendement zou ook duidelijker kunnen; wat is bijvoorbeeld de invloed van mijn bijstortingen daarin? Ik heb daar een vraag over gesteld, maar krijg als antwoord vervolgens een verwijzing naar een tekst op de website, wat geen echt antwoord is op mijn vraag. En dat vind ik jammer. Ik denk overigens niet dat jullie op dit gebied slechter scoren dan Reaal of Aegon of al die andere aanbieders. Maar ik denk dat het anders kan, als jullie in jullie communicatie echt zouden denken vanuit de klant. Ik denk daar graag in mee. Vooralsnog is dit een drempel voor mij om nog 50-100k bij te storten. Ik hoop dat ik jullie hiermee help. Nogmaals, de app is echt heel prettig!

Moeilijke start

Ivm de overstap waren er wat probleempjes in het begin.

• Evi App

Goede informatie en ze houden je op de hoogte

Goede informatie . Ze houden je op de hoogte !

• Evi App

Goed rendement met leuke app

Rendement veel beter dan mijn Alex rekening. App werkt goed, jaarlijks en totaal rendement leuk om te zien. Omslachtig om te kijken waarin belegd is. Inloggen is wat traag.

• Evi App

Inzichtelijk verloop en prima rendement

Prima app die snel en goed inzicht geeft. Rendement heeft zich uitstekend hersteld van de eerdere klappen.

• Evi App

Soepele overgang van Asr naar Evi !

Wordt netje op de hoogte gehouden van de nieuwtjes op beleggings gebied door o.a. nieuwsbrief, prima

Ben zeer tereden met de overgang in Mei van ASR naar EVI

Ben tevreden met EVI als belanghebbende over mijn beleggingen

Toegankelijk en betrouwbaar.

Het verloopt zoals ik bedoeld had,dus tevreden met uw dienstverlening.

Helder in communicatie

Evi van Lanschot is helder in haar communicatie, je weet waar je aan begint en ze houdt je goed op de hoogte van de vooruit en achteruitgang van je beleggingen op een helder en duidelijke manier. Voor iedereen te volgen. Daardoor kan iedereen ook goed zijn eigen keuzes bepalen en maken.

• Evi App

Was eerst bij asr maar omdat die stopte met de dienstverlening ben ik bij evi terechtgekomen. Na wat kleine aanloop probleempjes ben ik goed geholpen door de vriendelijke medewerkers.

• Evi App

Dagelijks goede informatie, makkelijk opvolgen van de beleggings portfolio

• Dienstverlening N.v.t.

Blij

Blij dat Evi mn portefeuille heeft overgenomen van die witte boorden slapers bij ASR. Eindelijk na 20 jaar vooruitzicht op rendement. Ga zo door!

Duidelijk overzicht

Als ik de app open dan zie ik een duidelijk overzicht van onze beleggingen ik heb uw via een e.mail laten weten dat wij onze spaarrekening ook dit jaar weer willen gebruiken voor de premie van de levensverzekering die gekoppeld is aan onze belegingshyphoteek

Goede, duidelijke communicatie

Positief

Positief

• Evi App

het gaat goed met de beleggingen

Na de slechtere jaren van stil staan en dalingen van onze beleggingen gaat het nu de goede kant op . een groei in de belegging is leuker om naar te kijken.

• Evi App

Goed resultaat met goede informatie

Het beleggingsresultaat is goed geweest en daar gaat het uiteindelijk om. Verder duidelijke overzichten en informatie

Goede overstap

Direct na de overstap een kleine daling, Maar daarna een gestage groei. Hoop voor het nieuwe jaar dat deze lijn doorzet. Succes.

Makkelijk mijn beleggingen bijhouden

....

Vertouwenwekkend

ongeveer een half jaar voor het eerst van mijn leven aandelen gekocht, Omdat ik altijd dacht, daar heb ik geen verstand van, daar moet ik niet aan beginnen. Door de fantastische begeleiding en adviezen van mijn adviseur bij Evi van Lanschot spring ik er heel positief uit en geeft het mij vertrouwen in de toch wel onzekere nabije toekomst.

Alles is goed (gegaan)

n.v.t.

• Evi App N.v.t.

Goed,alleen kan communicatie via app beter

Ik heb via de app een mail naar jullie gestuurd en mijn vraag die ik had voorgelegd,dit is nu meer dan een maand geleden en we hebben nog steeds geen reactie gehad.

Erg goed.

Duidelijk.

• Dienstverlening N.v.t.

Strawinskylaan 1835 I-3

1077XX Amsterdam

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.

Over Evi van Lanschot

EVI van Lanschot