Zeer prettig, goed rendement en overzichtelijk !!

Voorheen zat ik bij asr bank. Weinig tot geen rendement. Overgestapt naar Evi. Alles overzichtelijk, mooi rendement en prettig in omgang. Ben zeer tevreden klant. Misschien wel een tip. Om in app te vermelden wanneer dividend wordt uitgekeerd of in welke periode.

• Evi App

Zeer goede communicatie tot nu toe

Makkelijk in gebruik en betrouwbaar

Makkelijk in gebruik en betrouwbaar

• Evi App

De start was niet goed gecommuniceerd.

Daarna meer belegd, het rendement was aantrekkelijk.

• Evi App

Paar keer telefonisch contact gehad, snel en vakkundig advies

Heel positief, de drempel ligt laag om contact op te nemen en je wordt vriendelijk en behulpzaam geholpen

Prima product

Eenvoudig en goed product voor de langer termijn.

De beste.

• Evi App

Partij die er ook is als het even minder gaat

Tijdens de corona crisis stond ik op het punt om alles te verkopen. Gelukkig het ik mijn twijfels besproken met de -uiterst klantvriendelijke- mensen van Evi van Lanschot. Gelukkig hebben ze mij geholpen met mijn beleggingsgstrategie en ik sta inmiddels weer op winst. Dank, Evi!

Waardeloos

Ben nu al een tijdje bezig mijn belegging bij Evi te verkopen. Met de ene na de andere rotsmoes wordt dit door Evi gefrustreerd. Schandalig!!!

Vermogensbeheer voor iedereen

Evi heeft vermogensbeheer laagdrempelig gemaakt. De content op de informatiepagina is duidelijk, door middel van de online wizard is het simpel uit te vinden welk product bij je past. Het belangrijkste is natuurlijk het beheer, tot dusver ben ik tevreden met de resultaten. Ondanks de Corona crisis... Wel is er nog ruimte om de app te verbeteren. De app functioneert maar is inmiddels weinig innovatief. Dit is nog geen dealbreaker maar ik kan mij voorstellen dat dit beter kan. Denk aan: - Duidelijk overzicht inleg transacties (zowel voor spaar als beleggen) - MFA authenticatie op de website en/of app d.m.v. authenticator app in plaats van sms - Evi Groen/Duurzaam? Zou mooi zijn als er een product is dat zich richt op groene investeringen.

Positief

Je wordt laagdrempelig meegenomen in beleggen met een spreiding van informatie

Geen management fee 2020

Men mag toch verwachten dat een professionele partij voortijdig de fondsen van haar klanten aanpast aan extreme schommelingen. Dit is niet gebeurd. Ik heb voor actief beheer gekozen! Maar het lijkt er zeer veel op dat een actieve beheerder als van Lanschot achterover leunt en alleen maar wat uitleg blijft geven over wat er gebeurd is.

Kennismaking positief!

Geen druk ervaren op eigen beleid. Zou ongewenst zijn.

• Evi App

Rekening zomaar gesloten na een tijdje leeg

Zeer teleurgesteld. Ik kreeg een mail dat ze mijn zakelijke spaarrekenig over 7 dagen gaan sluiten omdat er een tijd niets op heeft gestaan. Ik vroeg hoeveel ik moest storten om dat te voorkomen (want een zakelijke rekening openen is heel veel werk). Het antwoord was dat dat onmogelijk was en dat hij gewoon gesloten werd. WAARDELOOS!

• Evi App N.v.t.

fijn dat er meegedacht wordt

Ik kom tips tegen, ervaar de momenten waarop Evi contact zoekt als prettig

Valt mij tegen

Op verzoek van/via mijn tussenpersoon bij van Lanschot ben ik overgestapt van zelf beleggen naar Evi. achteraf vind ik het jammer mij te hebben laten overtuigen, omdat Evi wat zou kunnen. ik vind dat van Lanschot dit niet moet doen, want het resultaat door Evi ervaar ik als matig.

• Evi App N.v.t.

Goed rendement, fijne website, de app werkt lekkerbstraightforward, TOP

Ik ben in januari 2019 klant geworden ik heb veel rendement gemaakt. Het is behoorlijk makkelijk om geld in te leggen en weer op te nemen. Betrouwbaar merk

Minder dan de aex

Ik begrijp niet dart het rendement minder is met de expertise van Evi dat het rendement minder is dat de overal rendement van de aex.

resultaten zijn goed.

goed georganiseerd en betrouwbaar

Leuk om te volgen wat je geld doet via de app Fantastisch jaar na een slecht jaar, goed hersteld. Betrouwbaar en transparant. Goede service Zeker doen.

• Evi App

Kontakt met medewerkers uitstekend , luisteren praten meedenken wanneer het van toepassing is ! Helder , duidelijk , afspraken / toezeggingen nakomen. Tot nu toe een 10. ( en die geven Zeeuwen niet snel ) Meeste kontakt met Doryne Bouwman.

• Evi App N.v.t.

Ik heb er geen omkijken aan.

Ik heb een lange termijn visie. Ik heb er geen omkijken aan. Alles goed geregeld de informatie voorziening over de markt ontwikkelingen zij goed en eerlijk.

Zeer tevreden over jaarresultaat

Ik zou per 1-1-2020 willen overstappen van zeer defensief naar neutraal!! Bedankt voor afhandeling!

• Evi App

Integraal resultaat bij zeer offensief beleggen in ruim 5 jaar, ruim 5% per jaar

Voordeel is geen omkijken naar je portefeuille. Beheer niet ingericht op kapitaal bescherming: eind 2018 extreme val, verwacht je niet van beheerd beleggen; en 2 keer onder water in in de eerste 3 jaar. Daardoor gaat veel van behaald rendement verloren. 2019 was topjaar dat heel veel goed maakt. Integraal resultaat bij zeer offensief beleggen in ruim 5 jaar, ruim 5% p.j. T/m 2018 netto resultaat 2.5%/jaar in ruim 4 jaar. Kosten redelijk. De App is makkelijk.

• Dienstverlening N.v.t.

naar verwachting ditmaal prima

zie boven

Strawinskylaan 1835 I-3

1077XX Amsterdam

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.

Over Evi van Lanschot

EVI van Lanschot