duidelijk via digitale communicatie

• Evi App N.v.t.

Betrouwbare diensteverlening, gemakkelijk beleggen, fijne app

Ik beleg om over tien jaar een stuk reserve te hebben opgebouwd. Sparen levert erg weinig op Zocht een betrouwbare belegging. En ook niet te ingewikkeld. Heb zelf vrij weinig verstand van beleggen Evi maakte het me online erg gemakkelijk om te starten en heeft een app waar je alles in kunt vinden. Wordt ook telkens vernieuwd. Bovendien kan ik altijd contact hebben. Wel zo fijn om te weten. En iedere maand een update over de beleggingen.

• Evi App

Gemakkelijk om de rekening aan te vragen.

Gemakkelijk om een rekening aan te vragen.

redelijk tevreden.

geen hoog van de toren-geblaas, maar rustig en vertrouwend overkomen. Wat het resultaat op termijn is blijft afwachten.

• Evi App

Goede belegging tot nu toe.

Goed rendement, overzichtelijke app. Geen grafieken van koersverloop. Wel waarde portefeuille grafieken.

• Evi App

Alles wordt helder en inzichtelijk gemaakt.

Ik heb voor Evi van Lanschot gekozen om makkelijk wat geld voor langere tijd te beleggen, zonder veel omkijken ernaar te hebben. Mocht ik toch willen weten wat de stand van zaken met betrekking tot de beleggingen is, dan wordt dit snel overzichtelijk gemaakt.

• Evi App N.v.t.

Snelle toegankelijke site om te beleggen

• Evi App

Goede service en het werkt gemakkelijk

We hebben alles online gedaan, het was duidelijk en gemakkelijk. Nu is het alleen wel spannend, ik kijk te vaak.

Prima, duidelijke informatievoorziening.

Overzichtelijke informatievoorziening, goede communicatie.

• Evi App

Fondsbeheerder met goede contactuele eigenschappen

Eerst bij EVI-advies, nu bij EVI-beheer. EVI-advies gaf goed inzicht in de portefeuille-mogelijkheden. Het koop-/verkoopproces naar een modellering riep soms wat vragen op. Ook het verdwijnen van de beleggingsontwikkelingen van de verschillende portefeuilles (defensief-offensief etc) was een wat onaangenaam raadsel. Echter de persoonlijke informatie via de telefoon, onder meer over bovenstaande, was zeer adequaat! Onze overstap naar EVI-beheer volgde op een pro-actief advies van EVI naar aanleiding van een andersoortige vraag. Naar onze indruk wordt er serieus goed meegedacht in het belang van de klant.

Deskundig maar profielprogramma klopt niet

Deskundig maar profielprogramma klopt niet

Het voelt als gemakkelijk

Alles werd vlot geregeld

• Evi App

Tot op heden geen klachten.

Geen slechte ervaring nog tot nu toe.

Heel professioneel

Heb mijn 2 st. Lijfrente portefeuilles van elders bij van Lanschot onder gebracht. Super begeleiding en persoonlijk contact gehad! Nogmaals mijn dank hiervoor.

Duidelijk ook voor digibeten

Ik ben op een zeer vriendelijke manier geholpen bij het openen van 2 beleggingsrekeningen

• Evi App

Helder en duidelijk verhaal!

Ik vind het verhaal van Evi erg duidelijk en helder. De mails met hoe je geld moet overmaken naar de verschillende rekeningen en de betaalkenmerken etc. zijn verwarrend omdat ze niet eenduidige informatie bevatten, waardoor ik dat als spannend heb ervaren. Uiteindelijk is alles uiteraard goed gekomen omdat ik de informatie uit de emails heb gevolgd. Mijn ervaring met het inloggen op de App en Website zijn iets minder omdat ik daar regelmatig bijzondere ervaringen met het inloggen ervaar. Er gaat iets niet lekker met de sessie cookies waardoor ik telkens met het handje de oude cookies moet verwijderen alvorens het inloggen wil lukken (over het algemeen gesproken dan). Verder vond ik de webinar een leuk iets want wist niet dat zulke dingen in de beleggingswereld ook werden gedaan, Ik kom uit de IT wereld dus was aangenaam verrast!

Transparant en goede informatievoorziening

Tot nu toe goede ervaring met Evi. Webportal met veel informatie, goede webinar over macro-economische trends. Prima dus.

goede service

vriendelijk duidelijk ga zo door

• Evi App

Goed geregeld, helder en prettig contact.

Goed geregeld, helder en prettig contact. Alleen jammer dat ik als bestaande klant geen €50 instap premie kreeg haha.

• Evi App

Heldere afhandeling van aanvraag en heldere beschrijving van proces en tijdlijnen

Gemakkelijk, transparant en informatief

Gemakkelijk, transparant en informatief

• Evi App

Goed rendement Duidelijke beleggingsinformatie Goede telefonische ondersteuning bij vragen De site zou completer kunnen

Duidelijke en goed werkende website

• Dienstverlening N.v.t.

Strawinskylaan 1835 I-3

1077XX Amsterdam

Over Evi van Lanschot

Evi van Lanschot is in 2013 opgericht als online vermogensbeheerder, met 300 jaar aan beleggingsexpertise van een private bank. Evi biedt verschillende mogelijkheden om geld te beleggen: Evi Beheer, Evi Go, Evi4Kids en Evi Pensioen. Particulieren kunnen bij ons terecht, maar ook zakelijk beleggen met een BV, NV, eenmanszaak of als zzp'er is bij ons mogelijk.

Over Evi van Lanschot

EVI van Lanschot