Een hele fijne tijd gehad en veel kunnen leren in de korte tijd dat je hier je lessen volgt
Heel erg lang en veel op eigen initiatief. Je moet overal achteraan gaan...
leerzaam, gezellig en leuke mensen.
Leuk om weer naar school te gaan. Respect voor de docenten!
leerzaam
Leerzame tijd gehad dankzij meneer Ballah! Bedankt meneer Ballah
pittig maar zinvol
Ik heb een goede ervaring gehad met zowel de docenten als met mijn mede cursisten.
Snel je diploma halen doe je bij Capabel Onderwijs. Ik heb snel de opleiding af weten te ronden, dus echt kort & krachtig!
alles gaat op goede tempo
Goede en leerzame ervaring gehad bij Capabel!
zelfstandig met hulp van docenten, het is prima te doen
in een woord: geweldig, geweldige ervaring gehad hier
lessen waren voldoende, veel zelf research moeten doen. afhandeling van het diploma was zeer onprettig en onprofessioneel, het duurde erg lang voordat ik mijn diploma in handen had.
het ging allemaal best wel vlot, ik heb snel mijn diploma kunnen behalen
fijne school!
Niet goed georganiseerd. Docenten hebben niet genoeg kennis.
ging best goed alleen waren er bepaalde moeilijkheden tijdens mijn studie...
Een fijne en veilige leeromgeving waar ik veel heb geleerd!
positief en leerzaam
Goede opleiding en altijd als ik een vraag had etc. werd ik verder geholpen. Iedereen bij Capabel is erg hulpzaam!
School goed, kantoor Utrecht heel slecht. Ik zou Capabel zeker aanbevelen behalve Utrecht
Onduidelijk m.b.t. BPV zaken. Leskwaliteit is prima. Soms moet je wel lang wachten voordat dingen worden geregeld..
- Geen professionele instelling - Niet transparant richting cursist - Ik ben voorbereid voor de praktijk door mijn eigen verleden, maar niet door wat ik hier heb geleerd bij Capabel
Een top onderwijsinstelling!
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!