capabel is kort en krachtig
het was een prachtige, leerzame ervaring
kort en krachtig tot bekwaam
snelle opleiding maar echt uitgebreid
In het algemeen vond ik dit traject heel erg leerzaam, je krijgt veel stof mee voor de paar maanden dat je eigenlijk aan het studeren bent.
prima tijd gehad, mijn opleiding met succes kunnen afronden.
pittige opleiding wel
leerzaam
Ik vond vooral de lessen en de leraren heel fijn. Derest was iets minder.
het was erg interessant en leerzaam
In een korte tijd veel geleerd.
ik ben heel positief hierover, echt een fijne ervaring gehad met uiteindelijk een positief resultaat: mijn diploma
zelfstandig
leuke en zelfstandige opleiding om jezelf uit te dagen.
fijne opleiding op eigen tempo te behalen, je bepaalt zelf het tempo want het is een volwassenenopleiding. je bent zelf de baas over je eigen opleiding.
In één woord: Geweldig. Ik kan nu aan de slag met waar ik echt mee aan de slag wilde
er zijn erg lieve medewerkers hier, ook docenten maar ik heb het vooral over de receptie dames en heren
kort en krachtig, genoten van de lessen en veel geleerd in korte tijd. meer dan andere mbo-scholen bieden in 3 jaar tijd.
Veel zelfstudie, korte maar wel pittige opleiding, fijn online overzicht.
Ik vond het heel leerzaam en daarnaast zijn de docenten heel behulpzaam.
je moet hier niet over nadenken, gewoon doen. de beste keuze uit mijn leven geweest
Alles was perfect, ik ben goed begeleden door de docenten en het was erg fijn dat ik zo snel mijn diploma binnen kon hebben :)
Ik heb een goede ervaring gehad, alleen soms vond ik de vestiging iets te rommelig en te traag.
Snelle/leuke ervaring Veel geleerd.
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!