Pittig met soms wat slechte communicatie heb ik toch mijn diploma mogen behalen.
ik heb me voldoende kunnen ontwikkelen tijdens mijn tijd hier.
Je wordt bij Capabel goed voorbereid om zelfstandig te werken.
- Bevordert de zelfstandigheid - Snelle weg naar werk
Er waren lange wachttijden, rommelig, leuke leerkrachten, zelfstandig werken
Prettig dat je je diploma zo snel kan halen.
snelle opleiding, snel diploma binnen gehaald!
Door eigen motivatie is het goed te doen. Communicatie kan verbeterd worden. Soms ook de inhoud van de toetsen.
Zeer te vreden ik had het veel eerder moeten doen!
een leerzame ervaring, maar je moet wel zelfstandig aan het werk kunnen.
Goede begeleiding gehad.
ik vond dat ik goed werd begeleid tijdens mijn opleiding.
goede opleidingen en goede begeleiding
fijn
Je moet goed zelfstandig achter je eigen dingen aangaan.
Veel geleerd, vooral dankbaar!
kort & krachtige opleiding die in korte periode mij heeft klaar gestoomt voor het vakopleiding.
Veel ontdek je uit jezelf. Je moet niet gaan verwachten dat de docenten alles gaan voorkauwen, het is volwassenonderwijs dus je moet zelf je best doen en er het uiterste uit halen
krachtig en kort, en super leuk
super!!!
ik ben erg goed geholpen en bijgestaan door docenten en de directice Annemarie Karsten, wat zij hebben gedaan voor mij zal niemand doen
prima les gegeven, je moet wel veel doorzettingsvermogen hebben
Fijne lessen gehad van leuke docenten!
Super docenten die mij hebben geholpen tijdens de opleiding. En goed te volgen opleiding!
ik vond het echt geweldig en heeeeeel leerzaam
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!