echt top!
Geweldig!
Capabel bood bij mijn mbo opleiding Sociaal werker een relatief scherpe prijs voor een traject waarin je in 14 maanden je diploma kunt halen. Voorlichting vooraf geeft ook goed gevoel. Echter. In de praktijk: - geen of na weken antwoord op vragen. Dat vond ik zeker in de beginfase als je alles moet organiseren en plannen met werk en stage, zeer storend en stressvol. - ze begonnen studiejaar zonder studiecoaches die wel onderdeel zijn van de overeenkomst die je met ze tekent. - een persoonlijke studiecoach suggereert ondersteuning in een traject dat best veel vraagt. Dat was er zeker niet. Duurde zeker 2 maanden, blok 1 was al bijna voorbij. - docenten zijn ok, hebben ook met de beroerde bedrijfsvoering te maken. Ook van hen krijg je niet snel antwoord als je type bent dat vragen stelt of heeft. - alle boeken zijn online, je krijgt alleen een licentie voor website van de uitgever, geen enkel boek is fysiek. Dat betekent dat als je overdag al veel achter de pc zit, voor de studie ook elk dingetje en weetje van je beeldscherm leest. - licentie/leermiddelen kun je beter zelf kopen, stuk goedkoper. Ze vragen bijna 500 euro voor leermiddelen. - inhoudelijk vond ik de opzet van de mbo opleiding ook rommelig. Voor mij geen heldere opbouw. Huiswerkopdrachten die niet aansloten bij de stof van die week, niet werkende links naar artikelen (die ook wat lukraak erbij gezocht leken) etc. Ik zou eerder kijken bij NTI of LOI, zijn professionelere organisaties. Of een reguliere mbo school als mogelijk. Studenten die hun diploma bij Capabel hebben behaald, hebben dat dik verdiend, het diploma voldoet aan de eisen in het onderwijs. Maar de opleiding is ook een flinke investering in geld (zeker als je het zelf moet betalen, zonder steun werkgever), tijd, organisatie met werk en privé. Dan zou ik goed oriënteren op een andere onderwijs organisatie. En niet alleen voorlichting door instelling zelf, maar liefst ervaringen van studenten.
Het was een heel leerzaam en leuk traject
Duidelijke lesstof, fijne docenten en snel mijn diploma binnen!
Geen diploma, geen hulp er word niet meegedacht. Deze school zou illegaal moeten zijn. Geldvangers.
Top! Ik zou Capabel zeker aanbevelen!
Alles was zeer leervol
Capabel was behulpzaam en kort en krachtig.
spannende tijden gehad, maar het is uiteindelijk allemaal prima gelukt
Super organisatie indien je zelfstandig bent en echt voor je diploma gaat!!!
Makkelijk en je kan snel aan de slag
allemaal goed verlopen
goed, alleen was bij ons het keuzedeel expressief talent niet goed
Heel fijn en leerzaam ervaren
goed les gehad, veel geleerd
Goede en bekwame docenten maar chaotische lessen storend door medeleerlingen studenten. :(
Goede school!
Handig om een snel diploma te krijgen.
Ik vond het een prettige school, dat ook goed heeft opgetreden op de corona periode.
Praktisch, handig, mag iets overzichtelijker
fijn, zo verkort!
Leervol. Zinnig.
leerzame ervaring
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!