Niet te moeilijk gewoon zelf verantwoordelijk en alles goed bijhouden. Heel blij met mijn keuze. 15 maanden knallen en klaar met de opleiding. Zeker niet bedoeld voor mensen die niet hard willen werken.
Geweldige periode gehad hierbij Capabel Den Haag
Snel en fijn diploma behaald.
Gewoon top!
De docenten waren erg betrokken en helpen je waar nodig.
Leerzame ervaring en blij met mijn diploma
Onwijs leuk op de locatie en alle docenten waren super behulpzaam
Uitdagend en leuk!
Snel en makkelijk mijn studie afgerond.
Fijne docenten, vlotte lessen en snel mijn diploma. Wel 15 maanden kei hard gewerkt maar heel blij met mijn keuze.
Goed voor elkaar en duidelijke lessen.
Echt een hele goede keuze om hier je opleiding te volgen. Gewoon doen.
Fijne begeleiding
heb alle ruimte en begeleiding gekregen om mijn opleiding goed te volgen.
heel fijn om zoveel hulp te krijgen van de docenten. Ze hadden ook erg veel praktijk en konden daarom de lesmateriaal heel goed overbrengen en toelichten.
Een leerzame en life changing ervaring
Ik heb het als fantastisch ervaren.
ik vond het een leerzame tijd
Kort en krachtig sta sterk in je schoenen.
Kort maar krachtig
Echt een goede opleiding
ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bij Capabel
Niks op aan te merken gewoon top
een perfecte school en opleiding
Fijn en veel geleerd
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!