Ik moest achter veel dingen zelf achteraan, dit was vooral tijdens het eerste deel van mijn studie.. Daarna werd het beter!
Top ervaring gehad hier!
Mijn tip is om nooit op te geven, je moet echt veel zelf doen dus dat moet je maar kunnen.. Als je niet opgeeft dan kom je er wel
fijn dat ik het gehaald heb.
Kort in 15 maanden maar het was heel erg leerzaam traject
Goede lessen waar je veel uit kan halen, kort en krachtige kwaliteit
ik ben positief over capabel
Ik beveel de opleiding voor iedereen aan, heel duidelijk en goede uitleg!!!
Prima opleiding, prima docenten
Goed ontwikkeld materiaal, korte opleiding, top.
Ik ben hier telkens goed geholpen met mijn vragen en heb succesvol mijn studie kunnen afronden :)
Echt een top school, prima naar mijn zin gehad en heb mij kunnen ontwikkelen
kort en krachtig, heb veel geleerd
veel eigen verantwoording
Ik vond het kort en krachtig: veel geleerd in korte tijd.
Af en toe was het rommeling, maar de laatste juf was erg fijn
Prima opleiding. Veel opdrachten, je hebt echt je tijd nodig. Het is in principe wel te doen.
Fijne school, erg fijn dat de opleiding maar 15 maanden duurt.
leerzame ervaring
Het was een fijne maar ook een pittige opleiding, je moest veel zelf doen maar hierdoor heb ik wel echt veel geleerd..
Het was een leerzame ervaring
Ik heb suoer veel geleerd in korte tijd.
Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid is hier heel erg belangrijk, als je dit niet aankunt dan kun je beter niet bij Capabel studeren...
Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd, het was altijd gezellig en ik heb veel kunnen leren
ik heb echt geleerd om zelfstandig te zijn, hier geldt zelfstandigheid in het kwadraat
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!