Echt hele fijne docenten. Kon heel veel van ze leren.
Goede begeleiding
Heel blij met mijn keuze om te studeren bij Capabel. Goede sfeer, leuke docenten en studenten helemaal prima.
Snel diploma
Goede begeleiding en echt top docenten
Veel ondersteuning gekregen en snel mn diploma. Top
Prettige omgeving, goede docenten en veel geleerd.
Hele goed opleiding plus begeleiding
het echt snel gegaan! Heel blij mee
Alles was goed georganiseerd
Zeer leerzaam
Gewoon top niks op aan te merken.
Prima studie vond alleen het inleveren van opdrachten ingewikkeld.
Zeer goede ervaring
Leuke medeleerlingen ontmoet en ben ontzettend goed geholpen met het behalen van mijn diploma
Een echte aanrader.
Leerzame periode gehad. Top docenten!
Een geweldige ervaring vooral de docenten en medestudenten maakte het super!
De docenten hebben het een fantastische ervaring gemaakt. Door hun kennis en vriendelijkheid en bereikbaarheid. Top
Kort maar krachtig. Blij met mijn studie keuze van Capabel!
Goede begeleiding, flexibel, ervaren docenten.
Heel blij met de studie van Capabel.
Zeer gebruiksvriendelijk
Voor herhaling vatbaar voor andere cursisten
Niks te klagen. Lessen goed verzorgd, fijne docenten en snel door de stof heen.
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!