Capabel is een oplichterij school, ze willen alleen maar geld. Alles kost geld bij capabel, je betaald niet alleen €6000 maar daarnaast moet je ook betalen als je je toets niet gehaald hebt voor de 3e keer dat kost €99 per toets. Je hebt geen inzage voor je toets. Docenten zijn onprofessioneel, je moet zelfs wachten op de beoordeling van je stage examens en met wachten bedoel ik 4 maanden. Je betaald zoveel en je krijgt niets van ze alleen een papier (diploma) €6000 en nog veel meer geld. Je moet alleen achter docenten aan. 1 woord begin niet aan capabel.
Het was een stressvol jaar, maar ik heb het wel erg leuk gehad
Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan en dat ik mijn diploma heb gehaald
Ik heb een goede ervaring gehad, eigen inzet is erg belangrijk. Hulp krijg je van de leraren
Het was een goede opleiding, ik ben tevreden
Je krijgt weinig informatie en lessen voor het geld dat je hebt betaald
Het waren super leuke en leerzame maanden hier bij Capabel...
Het is fijn om snel je diploma te hebben
Ik heb er zelf erg hard voor gewerkt
Het was een leuke en leerzame opleiding
Het was een korte maar krachtige opleiding
Er is mij voldoende richting gegeven door mijn docent, maar je moet het vooral zelf doen!
De organisatie is uitstekend. Dit jaar heeft mij progressie gegeven en de slogan van Capabel klopt zeker. Het was het beste jaar voor de rest van mijn leven!
De lessen en de docenten waren echt top! Verder was alles eromheen matig
Ik vond het een super opleiding en ben erg blij dat ik bij Capabel heb mogen studeren.
Door de hulp van mijn fijne en goede docenten, heb ik ontzettend veel geleerd
Het is snelle opleiding en de opleiding is makkelijk te volgen
Het is een opleiding waarbij je zelf goed in je schoenen moet staan en zelfstandig moet zijn
Het was een snelle opleiding en ik heb veel geleerd, erg deskundig
Het is anders gelopen dan ik in gedachten had
Ik vond het een uitdagende ervaring: ik heb geleerd om zelfstandiger en harder te werken
Het was een fijne ervaring!
Ik ben erg goed begeleid waardoor ik mijn diploma uiteindelijk heb kunnen behalen, zonder deze goede hulp was het niet gelukt
Het is wel nodig om heel zelfstandig te zijn, anders haal je het niet.
Ik heb voldoende hulp gekregen van docenten en voel mij klaar voor de praktijk!
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!