Speciale dank naar Faauzia die me erg goed heeft geholpen
Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Capabel
Het was prettig om een verkorte opleiding te kunnen doen
Het was een korte maar krachtige opleiding
Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen om les te volgen bij Capabel
Ik ben in het algemeen tevreden over Capabel, maar het is wel dat je veel moet leren qua lesstof en informatie in korte tijd
In mijn tijd bij Capabel ben ik enorm gegroeid als mens zijnde!
Als je je afvraagt of een snelle opleiding mogelijk is, ja het kan! Ik vond het prima gaan bij Capabel en ben blij dat ik eindelijk mijn diploma te pakken heb
Ik vind dat er te weinig begeleiding is vanuit Capabel
Het is af en toe best wel zwaar, je moet hard je best doen om te bereiken wat je wilt
Ik vond het erg fijn want ik werd respectvol behandeld
Het is een haalbare opleiding, als je goed je best wil doen en je wil inzetten om je diploma te halen
Ik heb een super tijd gehad, de docenten waren top en de les was ook top en goed te volgen!
Ik ben erg tevreden met hoe alles is gegaan tijdens mijn opleiding
Ik vond het een prettige opleiding, want het was kort en ging best wel snel
De docenten zijn prima, ze leggen het prima uit maar de organisatie kan beter en duidelijker naar mijn mening
Je hebt wel heel veel zelfdiscipline nodig, maar als je dit hebt dan is de school/opleiding wel te doen
Het is erg fijn dat ik zo snel mijn MBO-4 heb weten te behalen
Ik heb veel hulp gekregen van de docenten en heb zelfstandiger leren werken in de tijd dat ik hier heb gestudeerd
Ik vond het een leuke maar ook leerzame ervaring
Je hebt veel zelfstandigheid nodig om de opleiding te halen, anders red je het niet
Het was een hele leerzame tijd
Ontzettend bedankt voor alle hulp die ik gehad heb van alle lieve docenten
Sommige dingen waren erg goed geregeld maar andere dingen ook juist weer helemaal niet: ik ben tevreden maar ook weer niet tevreden over mijn tijd bij Capabel
Het is vooral erg zelfstandig werken en de docenten kunnen mij niet altijd helpen met waar ik naar op zoek ben
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!