Het was hard werken, maar het ging best wel snel!
Ik heb mijn tijd bij Capabel als leuk ervaren, ik vond het goed gaan
Het was erg leerzaam in de korte tijd dat ik hier op school heb gezeten
Over het algemeen heb ik mijn tijd bij Capabel als best wel goed ervaren
Het was een erg informatieve ervaring, ik heb veel geleerd tijdens mijn opleiding
Het is zeker een aanrader om je opleiding versneld te doen!
Het is erg zelfstandig onderwijs, daar had ik eerst nog wat moeite mee: maar het is prima gelukt
Ik ben begonnen met weinig kennis over de opleiding en ben geëindigd met heel veel kennis! Ik heb tijdens mijn opleiding veel geleerd.
Ik weet niet zo goed wat ik van Capabel Onderwijs Groep moet vinden, maar de leskwaliteit, hulp van docenten was goed.
Voor mij was een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep een uitdaging maar het is beter verlopen dan ik had gedacht.
Overall een goede ervaring. Administratief kan het beter.
Wanneer je hiervoor kiest moet je er volledig voor gaan. Niet te lang over nadenken. Direct aan de slag gaan.
Leskwaliteit kan beter, maar de praktijkgerichtheid, hulp van docenten en de korte opleidingsduur is erg goed.
De opleiding bij Capabel is mij goed bevallen.
Mijn ervaring bij Capabel was in een woord: prima!
Ik heb veel geleerd in een korte periode bij Capabel. De diploma uitreiking moet wel verbeterd worden!
Inhoud van de opleiding niks mis mee, de docenten die les geven ook helemaal goed! Maar wat een rommeltje achter de schermen!!!!!!!!!!!!!!
Het is wel pittig, maar zeker een aanrader als je snel je diploma wilt halen,
Geweldig om in 15 maanden een diploma te halen!
Geen begeleiding, geen inzage in de voortgangstoetsen, slechte lesstof. Veel bedrijven willen niet meer samenwerken met jullie en ik begin steeds beter te begrijpen waarom. Als het aan mij zou liggen dan zou de erkenning per direct ingetrokken mogen worden. Waar jullie de 8,2 vandaan halen is een groot raadsel want ook in mijn gehele klas is niemand tevreden. Veel te duur voor wat je krijgt.
Beste Isabel, Bedankt voor je reactie. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om 3000 studenten, die stagelopen bij een even groot aantal bedrijven, een zo goed mogelijk product te bieden. Het spijt het ons daarom des te meer dat jij hier een negatieve ervaring aan hebt overgehouden, en gaan daar graag met je over in gesprek om te kijken hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. We nemen snel contact met je op!
Ik heb veel in een korte periode geleerd!
Overall vond ik Capabel een fijne ervaring.
Zeer fijne school, prettige omgeving en een goede lesuitleg!
Zolang je zelf motivatie vast weet te houden, kom je overal waar je wilt. Leuke docenten, al moet je soms wel zelf achter dingen aan gaan. Een fijne opleiding als je bereid bent alles op alles te zetten.
Ik ervaarde Capabel als een pleister op de wond die Zadkine heeft gemaakt. Eindelijk "licht aan het einde van de tunnel"
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!