Snel en helder. Prima keuze om snel door te kunnen.
Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad op Capabel
Een achtbaan! Binnen 15 maanden is het me gewoon gelukt. Diploma binnen en door.
Goede communicatie bij eventuele vragen en heel tevreden over de docenten.
Een hectische periode waar ik mezelf echt wel ben tegenkomen. Gelukkig heel veel ondersteuning gehad van de docenten. Heel blij mee.
ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Capabel.
Echt een uitdaging om in 15 maanden een opleiding af te ronden. Veel in korte tijd, knallen, doorzetten en daarna genieten van je verdiende diploma!
Een leerzame en lekkere korte periode!
Veel ervaren docenten en goede keuze voor mij te studeren bij Capabel.
Prima keuze en veel geleerd in korte tijd.
Leerzaam en snel mijn diploma
Goede school en super veel geleerd
Ik heb Capabel en de lessen als zeeeer positief ervaren!
Top heel blij met mijn diploma en een zelfstandige opleiding paste echt goed bij mij.
Perfecte opleiding en school
Heel fijn zo snel een diploma. Niet miepen, lekker zelfstandig aan de slag en gewoon snel klaar zijn.
Goede begeleiding
Goede en fijne ondersteuning wanneer je hulp nodig hebt en echt top zo'n snelle opleiding.
Een hectisch maar indrukkwekkend jaar. Van 0 naar 100
Geweldig, een leuke sfeer en zeer gezellige school
In een snelltrein naar je doel!
Zeer prettig, veel geleerd, fijne docenten en goede begeleiding.
alles is zelfstandig maar je krijgt altijd hulp als je die nodig hebt.
Australielaan 14 16
3526 AB Utrecht
Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO opleidingen, HBO opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector Zorg & Welzijn. Onze 35 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar hun diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC opleiding!